Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
30.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu widescreen sorunu hep kafamı kurcalamıştır
    2.35:1 çekilen bir filmin 1920x1080 olarak niye riplersin kardeşim 1920x817 olması lazım
    1080-817=263 piksel de işte bu siyah bantlardaki pikseller

Çözünürlüğü 1920x1080 filmlerin de siyah bantlı oynama nedeni bu

izlediğim tüm filmler 1920x1080 miş hepinizden özür diliyorum gerçekten de 1920x800 filmlerin hepsi de altyazı ekranın tam göbeğinde bu kabul edilemez bunu düzelteceklerini filan da sanmıyorum
    şu rk3368ler görüntü kalitesi olarak bunu yakalasa da birilerine hediye edip ona geçsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Ağustos 2015; 15:38:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen yanlış teşhis koyduğun yetmediği gibi bana da aldırdın ya helal olsun...😃

Şaka bir yana ; Zidoo X9'un altyazı menüsünün gözünü seveyim. Akşam bir kez daha keyif aldım altyazıları okurken. Gerçekten çok iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen şu zidooyu övüp durma görüntünün biraz daha kötü olmasına alışabilirim belki ama hd sesleri aktarmıyor kardeşim tek başına zidoo almamak için sebep herkes amfisiz tvden kullandığından farketmiyor ama bu haliyle zidoo çöp
    altyazı biraz yukarıda varsın çıksın türkçe desteği tam hd sesler tam

ben mükemmeli aradığım için rk3368lere bir bakalım diyorum yoksa m195 şu anda en iyisi
  • Arkadaşım ,

Zidoo X9'un son yazılındaki değişiklikler için detaylar aşağıda :

Özellikle 5.madded e ses'le ilgili birşeyler yazıyor ama bir oku bakalım sende.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hi guys:

We release new firmware v1.0.3.8,enjoy yourself.

Update List:

1.Added appsgo application market, there are more download channels for applications.

2.Optimized the loading of external subtitles for BDMV format.

3.Update the google play version.

4.Optimized the network speed to access 2.4g/5.8g WIFI.

5.Optimized the compatibility of dtSes audio.

6.Optimized the decoding of local player.

7.Improved the compatibility of APE audio format.

8.Optimized the speed of accessing network resources with Explorer.

9.Fixed the probabilistic problem of WIFI couldn't access to data.

10.Fixed the probabilistic problem of desktop loses focus.

------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Zidoo X9'u HDMI girişli bir AVR'de kullanan arkadaşlar varsa HD sesleri iletme ilgili bir değişiklik olup olmadığına bakabilirler.Ben böyle bir AVR'ye sahip olmadığım için bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Ağustos 2015; 19:23:42 >

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Hocam videonun tamamını izlemedim ama hızlı hızlı geçerken 8:54'te Türkiye'yi gördüm. Ne olduğunu bilmediğim için de Türkiye desteği dedim, Türkçe desteği demedim. Orada bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. :) (Şimdi süresine bakarken ip tv desteği olan ülkelermiş diye anladım sanki, hala tamamını izlemedim açıkçası videonun. :D )
  • Videoları karıştırıyorsun.

Benim linkini verdiğim aşağıdaki videoda süre olarak 8:52'ye bakarsan seçimlerde Türkiye olmadığını göreceksin..

https://www.youtube.com/watch?v=tE-mepzp9z0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Ağustos 2015; 10:53:48 >
  • Sadays üstad şevkimizi kırma. Bu arada ne pc den M195 e ne de M 195 den pc ye USB ile bağlı HDD e bir türlü bağlanamadım. ping atıyor. Ama erişemiyorum.
  • geekbuying de 59.99 usd indirim kodu yada yeni üyeliğe kupon filan veriyor mu

fiyatı düşürmenin bir yolu varmı yoksa 59.99 dan mı alacaz
  • Ben 5-6 usd indirim kuponu ile almıştım. 1 hafta 10 gün oldu.
  • nasıl aldınız kuponu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olunca hemen verdi. Anında kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahdettinp

Sadays üstad şevkimizi kırma. Bu arada ne pc den M195 e ne de M 195 den pc ye USB ile bağlı HDD e bir türlü bağlanamadım. ping atıyor. Ama erişemiyorum.

Şevkinizi kırmak istemem ama gerçekler acıdır 2013 sonu çıkmış bir chipset 2015 sonu geldi yazılım olarak tırt

ne yapalım atla deve değil 60 dolar verdik kime hediye etsek havalara uçar 3368 görüntü kalitesi olarak bunu geçerse ve bunun sorunlarını yaşatmazsa onu alalaım veya baksana popcornhour a500 proyu tanıtmış olmazsa ona geçeriz şimdilik m195e devam en iyisi çıkana kadar en iyisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ağustos 2015; 13:01:28 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    " Yazılım tırt " diyorsun , hakikaten öyle ama 279 €'luk Zappiti Player 4K'nın yazılımını da gördük beraberce.Hiç farkı yok ki , hatta M195'nin altyazı detayları daha anlaşılır.En azından Türkish falan görüyoruz ekranda.

Sırf bu yüzden farklı cihazlara ait yazılımları denemeye çalışıyorum ama Eweat'ten başkasını uyduramıyoruz ki M195'e. Eweat'inki de daha berbat zaten.

MeLE X1000'in yazılımı ise klasik metodla M195'e yüklenmedi.Dediğin gibi yüklenebilmesi için dönüştürücü yazılım gerekebilir yada bizim bilmediğimiz bir detay var.

Velhasıl şimdilik yazılımın adam olması adına beklemeye devam.

Ama işin can sıkıcı kısmı M195'in firması ebluetimes mailime dönüş yapmadı hâlâ ve bende aynı maili bir daha attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Ulen şu zidooyu övüp durma görüntünün biraz daha kötü olmasına alışabilirim belki ama hd sesleri aktarmıyor kardeşim tek başına zidoo almamak için sebep herkes amfisiz tvden kullandığından farketmiyor ama bu haliyle zidoo çöp
    altyazı biraz yukarıda varsın çıksın türkçe desteği tam hd sesler tam

ben mükemmeli aradığım için rk3368lere bir bakalım diyorum yoksa m195 şu anda en iyisi

Hocam, al Q5 veya Q10 Quad'ı geç. Kaç defa söyleyeceğim, ondan iyisi yok. Dün Woman In Gold filminin 720p YIFY sürümünü izledik, o kadar ufak boyuta rağmen görüntü ve renkler çok iyiydi. İlla 3368 dersen Futeko'da RK3368 olan Himedia H8 satılıyor, fiyatı da Q5 Quad'dan ucuz. Her türlü sesi ve video tipini destekliyor. İstersen onu al.

• Üstad maili bize de gönder biz de gönderelim. belki faydası olur.
  • Ben tanışma anlamında bir mail attım öncelikle.

Farklı farklı Android Box cihazlar kullandığımı , en son M195 aldığımı ama bu cihazın sıkıntıları olduğunu bahsettim.

Zidoo'da da öyle yapmıştım çünkü.

Bana dönerlerse belli başlı sıkıntıları çok teferruata girmeden o zaman yazacağım.

Ama firmanın iletişim adreslerinden 4 farklı mail adresine göndermeme rağmen dönüş yok henüz...
  • çoğu kişi internetten 1080p yada 720p film indiriyor.
    bu kişiler sorun yasamıyor bu cihazda.
    gerçi diğerleride sorun yaşamıyor. altyazı konumu değişiyor sadece.

Kaldı ki MX Player kulanarak filmler gayet güzel izleniyor.
  • Ben genelde cihazların kendi medya oynatıcılarının daha başarılı olduğunu düşünen tataftayım.

Ama bu kişiden kişiye değişebilir...

• Popcornhour A500Pro'da kaliteli analog ses çıkışı dışında bir numara yok. Ona da çuvalla para isterler. Analog ses çıkışıyla işim olmadığına göre Vten alırım daha iyi.

Şu Xtreamer 1195'e bir el atsa çok iyi olacak. Onlar kesin güzel bir şey çıkarırlar.

• kendi medya playerları kesinlikle daha kalitelidir evet.

Fakat bu cihazda donanım destekli mx medya playerin görüntüsü, zaten diğer birçok cihazın kendi medya playerları ile aynı netlikte ve akıcılıkta görüntü veriyor.

hemde ne altyazı sorunu var, nede birbaşka kodlama sorunu. aç ve izle.

Yani seçenek çok.O yüzden şu anlık tek isteğim cihazın bozulup arıza vermeden uzun yıllar çalışması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 24 Ağustos 2015; 21:48:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.