Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
900
Cevap
11
Favori
30.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün biradere de m-195 siparişi verdik fiyatı biraz artmış ( tam olarak şimdi hatırlamadım 265 tl gibi ) ama kutuya maus ve klavye dahil etmişler.
  • Fiyatta bir artış yok , M-195 için 59.99 $'lık cazip satış fiyatı hâlâ geçerli ama siz ek paketli versiyonu almışsınız.O da 79.99 $ haliyle...

http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=M-195

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aceleyle yanlış sipariş verdik demekki neyse vardır bir hayır.tşk.
  • Tüm arkadaşlarımın , kardeşlerimin , abilerimin , tanıyan-tanımayan tüm forumdaşların Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.

Cümleten Hayırlı Bayramlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmukabele kardeşim senin ve herkesin bayramı mübarek ola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm forumdaşlarımın arkadaş dost ve kardeşlerimin mübarek kurban bayramını kutlar, öncelikle ülkem ve islam alemine hayırlar getirmesini Allahtan niyaz ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Fiyatta bir artış yok , M-195 için 59.99 $'lık cazip satış fiyatı hâlâ geçerli ama siz ek paketli versiyonu almışsınız.O da 79.99 $ haliyle...

http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=M-195

Selamünaleyküm

Yalnız 60 dolar olan ön sipariş gibi bir şey herhalde. Sanki stokta yok gibi doğrudan sepete ekle yok gibi . Bir bakar mısınız?
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Aleyküm Selam.

Evet , stoklar tükenmiş ve " Geçici olarak stoklarda yok " deniliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 30 Eylül 2015; 13:49:24 >
  • bizimki 10 günü geçti hala kargoya verilmedi.
  • Stoklar tükenmiş aliexpress'e bakın...
  • paypala yazmıştık cevap geldi 10 güne kadar yollamazsa parayı iade edecek.sonra aliexpress den alırız.
  • Bu cihazda mac üzerinden airplay mirroring deneyen oldu mu? Bir de dts-hdma sesleri avr ye aktarabililiyor mu?
  • Logitech g930 kulaklık alsam bu cihazda kullanabilirmiyim.G930 da kablosuz sistem var.Bu cihazda çalışırmı?Geceleri komşular ses çok geliyor diye kapıya geliyor.
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Mac konusunu bilemem ama sesleri kayıpsız AVR'ye aktarıyor diye okuduk kullanıcı yorumlarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim amfimin atmos desteği yok o yüzden dolby atmos testi yapmadım ancak dolby true hd ve dts hd ma sesi sorunsuz iletiyor sırf bu yüzden normal mkv indirmez oldum hep hd sesli remux efsane bir alet bu belki stokları ben bitirdim önüme kim gelirse satış linkini gönderiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Benim amfimin atmos desteği yok o yüzden dolby atmos testi yapmadım ancak dolby true hd ve dts hd ma sesi sorunsuz iletiyor sırf bu yüzden normal mkv indirmez oldum hep hd sesli remux efsane bir alet bu belki stokları ben bitirdim önüme kim gelirse satış linkini gönderiyorum

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Neredeyse zidoo x9 alacaktım ama onda sıkıntı varmış kayıpsız formatlarda. Stok olmaması sıkıntı. Satmak isteyen arkadaşlar varsa ben almayı düşünüyorum.
  • M-195 im satılıktır arkadaşlar

Hiçbir sorunu yoktur

Neredeyse sıfır gibidir. Tüm kutu içeriğiyle birlikte gönderilecektir.

Aldığımdan beri 1-2 kez kullanılmıştır kısa süreli. Çok az kullandığımı farkettim şimdilik tvnin oynatıcısı işimi görüyor ve kenarda durmasın diye satıyorum zaten stoklarda kalmamış başka birinin ihtiyacını görür umarım 220 gibi bir fiyat düşünüyorum

T6 flay air mause klavye de var onuda ayrıca ucuz yollu verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 5 Ekim 2015; 13:20:00 >
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışlık mı var ?

Yoksa sıfırının 60 $ ( yani 180 TL olduğu ) 2.el bir ürüne mi 220 TL istiyorsunuz ?
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Pazarlık payını unutmayalım

Gümrük riskinide unutmayalım

Bekleme süresinide unutmayalım

İkinci el derken sıfırdan farksızdır bunuda unutmayalım

Arıza riskide yoktur denenmiş üründür.

Kura gelince sizde bilirsiniz bu ürünü hiçbirzaman 3 lira kurla alamazsınız min. 0.1 şuanki kurun üstüne koyar

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.