Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir üstteki mesajımda da yazmıştım zaten indirebileceğiniz sayfanın linkini ama gözden kaçmış sanırım.

https://www.sendspace.com/pro/dl/ti8txp
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    yok arkadaşım gözden kaçırma değil tüm topic boyunca paylaşılan sendspace linklerini açmaya çalıştım fakat sunucu hatası verdi. eğer ki siz link güncel sıkıntı yok diyorsanız sıkıntı yoktur. PC nin bağlı olduğu ağ ile ilgili olabilir. Mobilden deniyeceğim.
  • ok ofis ağı sayfayı engelliyormuş teşekkürler.
  • selamlar

AliExpress den M-195 almıştım,13/10 da üreticisi sevketmiş diye de msg aldım,bekliyorum şimdilik,bir de bunu deneyeyim bakalım ne çıkacak
    fiyatı çok tatlı,sanırım bunu da şutlamam!

merak ettiğim kaç gün de yaklaşık elime geçer?? siparişi 9/10 da vermiştim-13/10 da sevkedildi diye msg aldım

++

Ertuğrul selam,cihaz gelince bu verdiğin link deki FW i yüklersek herşey tamamı oluyor acaba? içinden çıkamazsam aynen sana postalarım,biraz oynarsın artık

CAN++
  • albani kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Can Abi ,

Yukarıdaki yazılımı yükleyince işlem tamam.

Benim ilk cihazım 21 günde gelmişti . Ama ürünü 15 günde gelende var , 25 günde gelende. Kısmet artık.

Biz buradayız rahat ol. Ama göndermeye gerek bile olmayacak inan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben AliExpressten ayın 5 inde CYZJ Technology Co., Ltd sipariş verdim nomal şartlarda honkog post ile 5 gün kargolama süresi vardır. Satıcıdan rica ettim 2 gün içerisinde kargolamayı yapıp hollandpost ile ürünü gönderdi. Siperiş tarihim 05.10 ve dün (20.10) ürün elime ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Barış

Can hocam siz ulaşmak ta problem baya mesaj atmışsınız cevap yazamıyorum.

hocam eMail den ulaşabilirsin>> canozy@yahoo.com

benim uzun yıllar dır TF/DH de PM alışlarım hep kapalıdır+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Aynen öyle Can Abi ,

Yukarıdaki yazılımı yükleyince işlem tamam.

Benim ilk cihazım 21 günde gelmişti . Ama ürünü 15 günde gelende var , 25 günde gelende. Kısmet artık.

Biz buradayız rahat ol. Ama göndermeye gerek bile olmayacak inan.

yaw aslın da acelesi de yok,sadece merak ettiğim için sormuştum nasılsa gelir bir gün

SW dosyasını da indiriyorum şimdi hazır dursun;ancak bunu nereden ve nasıl yükleyeceğim? USB-stick kullanıp mı ya da nasıl? ayrıca cihaz nete bağlanınca kendisi auto-update yapmıyormu?
    Takipteyiz üstad. :)
    cihaz hakkında üstadların yaptığı yorumlar çok iyi. resim kalitesi sizden de geçer not alırsa bende sipariş etmeyi düşünüyorum.
  • ya üç-kuruşluk cihaz,almayanı dövüyorlar herkes alsın,benim kafam da 2 senedir Zappiti var dı hep ama fiyat açmıyordu beni ve düşünüyordum,şimdi fiyatı
    çekmişler ve kargo da beleş deyince tam alayım derken,buradan Zappiti hk. ve bazı işi bilen dostlarımız da cihaz dan bahsedince ve devreye M-195 girince,Zappti yi boşverdim
    bu yeni cihazı kaptım,parası komik olunca gerisini açıkçası hiç düşünmedim,baktım açmıyor yine diğerlerin de olduğu gibi şutlarım,alıştım nasılsa

neyseki elimde Tosh Bluray var da onunla 2,5 senedir MP işini hallediyorum,resim kalitesi süper olunca,ayrıca bir MP cihazı almak benim açımdan farz olmuyor!
    ancak MP cihazları yine de farklıdır ve yapmadıkları atraksiyon yok gibi BD ile bunları yapamazsın ayrıca açmadığı bazı dosyalar da olabiliyor(çok az da olsa)
    öte yandan benim Techni Receiver da MP olarak resim kalitesi çok çok iyi ama her dosyayı bu da açamıyor! MP cihazı bir de mecburi oluyor gibi geliyor bana+

hocam haklısınız üç kuruşta olmayınca olmuyor gönülde philips ya da Panasonic üst model bd leri varken tamamen farklı bir yöne doğru geldim muadillere bakınca tam f/p cihazı duruyor. en güzeli siparişi geçip arkaya bakmamak
  • online güncelleme almıyor !!! cihaz'ı kürdan yöntemi ile güncelleyebilirsiniz, zaten bu ürünleri yapanlar merdiven altı kurumsal olmayan vurkaç firmaları, kim neyi nerde nasıl üretiyor anlamassın, kasaya bakarsın farklı cihaz dersin bi bakmışsın başka marka ile aynı cihaz, kumandası değişir, o değişir bu değişir ama aslında aynı elden çıktıkları çok belli,zaten cihaz'ı iyi yapan realtek işlemci!!! cihaz sadece film izletir bunun dışında ıvır zıvır iyi çalışmıyor...
  • @karizmas

hocam BD nin yeri ayrı dır ve salt BD izleme durumun varsa,o zaman elin mahkum BD alacaksın;ben de böyle yapmıştım geçmişte;ayrıca son yılların BD lerin de MP desteği de oldukça iyidir!
    özellikle "resim kalitesi" anlamın da diğer yandan absürt rakamlara satılan başta Oppo ve "MARKA" bildiğimiz BD leri ayırırsam;Pany ler diğerleri içinde bu anlam da bana göre kesinlikle
    en iyisidir ki buna Pio da dahil! Pany deki eski den beri tüm BD leri bu anlam da çok iyi idiler kafam da hala 500 ve 700 serileri var ama şu sıralar Pany 4k BD sini de çıkardı bu saat den
    sonra benim elim eski model BD almaz zaten elimde 2 tane var ama 4k sını açıkçası çok merak ediyorum,bir de bu mok yiyenler oldukça pahalı!

Yine de BD almak istersen 300/400 serileri OK dir ya da kıy biraz 500 al(bu mereti Oppo ile kıyaslayalar oldu!) alet ciddi iyi

Pany BD ler de Smart işi ıvır-zıvır ve MP desteği de oldukça iyi oldu!

++

@complete

yaw bunların çoğunu zaten Çin de bir kaç ana üreticisi vardır onlar üretiyor;ben çok uzun yıllar Çin ile çalıştığım için herifleri iyi tanıyorum
    sanırım Zappiti başlığın dan bu konu hk. da daha detaylı bir yorum yapmıştım geçenler de

Çin de malı 2/3 kişi üretiyor,ama satan bin kişi

şu yazılım işini hala anlamadım??? neyse olmadı cihaz gelsin aynen Bursa ya postalarım İskender yesin gelsin

• Yahu çok basit.

Hele bir gelsin hallolur o iş , merak etme.

Diğer yandan dediğine katılıyorum.

Zappiti'yi görene kadar gözümde büyütmüşüm meğer. Donanım farklılığı tabii ki var ama görüntü M-195 ile birebir aynı. Ama fiyat konusunda aradaki fark nerdeyse uçurum.

Dolayısıyla bir donanım satın almadan önce uyanık olmak lazım. Çok beğendiğin bir cihazın muadilini çok daha ucuza bulabilme ihtimalin olabiliyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Ekim 2015; 23:56:39 >
  • Dün itibarıyla ; Geekbuying'in blog sayfasında M-195 için güncel bir yazılım yayınlandığını görüyorum.

24 Ekim 215 tarihi itibarı ile yani dün yayınlanan ve " M-195 REALTEK RTD1195 ANDROID 4.4 TV BOX FIRMWARE 177490 151024 " ismiyle duyurulan bu yazılıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/10/24/m-195-realtek-rtd1195-android-4-4-tv-box-firmware-177490-151024/

Kuramadığım için içeriğinde neler olduğunu bilemiyorum ama M-195 ve Eweat 902 kullanıcıları deneyebilir.

Bilginize...

• Neler değişmiş yazmıyor ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geekbuying firması ile 1 hafta 10 gündür yazışıyoruz arızalı M-195 hakkında.

Cihazı onlara göndermeden birde bu son yazılım ile kurtarmayı denememi istediler. Dolayısıyla onların gönderdiği mail sayesinde haberim oldu benimde bu son yazılımdan

Ama nasılsa orjinal bir yazılım , denemekten zarar gelmez.

ooo albani usta benim konuya gelmiş yardım etmemek olmaz.
    Az kahrımızı çekmedi panel seçerken.

fw Yükleme işi kolay.
    FWyi usb diske atıyorsun.cihaza takıyorsun. cihaz kapalı duruyor.
    Cihazda bir delik var kürdanı oraya sokuyorsun. cihazı açıyorsun. yükleme baslayana kadar bekliyorsun.
    başlayınca bırakıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

ooo albani usta benim konuya gelmiş yardım etmemek olmaz.
    Az kahrımızı çekmedi panel seçerken.

fw Yükleme işi kolay.
    FWyi usb diske atıyorsun.cihaza takıyorsun. cihaz kapalı duruyor.
    Cihazda bir delik var kürdanı oraya sokuyorsun. cihazı açıyorsun. yükleme baslayana kadar bekliyorsun.
    başlayınca bırakıyorsun.

ülen bu ne biçim FW yüklemek yaw

geçen bir arkadaş "kürdan yöntemiyle" diye yazmıştı,ben de düşündüm o nedir diye

9/10 da sipariş vermiştim Ali'ye henüz tık yok+

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.