Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
11
Favori
30.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bizim millet kürdan'ı sever, bir et lokantasından çıkıp ağzında kürdan olmayana raslamadım, o yüzden adamlar bize özel yazılım desteği veriyor kürdan yöntemi!!!
    bu arada delik dediği reset düğmesi!! cihaz da birsürü delik var yanlış bişey olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 26 Ekim 2015; 11:19:14 >
  • Çin li bu yaw ve ne yapacağı belli olmaz,hele cihaz gelsin anlarız ne mal olduğunu,FW işini sonraya bırakırım,önce bir açıp bakayım
  • Can abi ,

Bu gönderi süresi gönderen firma ile alakalı bir durum.

Kimi ürün daha kısa sürede geliyor , kimi ürün ise daha uzun sürüyor. Yeter ki gelsin , biraz daha sabır...
  • firmwarei indirdim 18.06 tarihli ama ne değişti belli değil işin kötüsü yükleyince de anlayamayız ki?
  • fw yi kurdum bahsettiğimiz küçük sorunlara çözüm gelmemiş.
    fakat android hızı artmış.

fazla kurcalamadım.
  • İsteyen olursa Eweat EW902'yi 100$'a almıştım, 200 TL'ye veriyorum arkadaşlar. Daha inceleme haricinde tek bir film bile izlenmemiştir. Türkçe altyazı desteği yok fakat M-195 yazılımı buna uyuyor, onu kurarsanız Türkçe altyazılı seyredebiliyorsunuz. Bursa'dan alıcı çıkarsa cihazı elden verebilirim.
  • arkadaşlar bu cihazda ( m-195 ) bazı filmlerde atlama - takılma yapmıyormu sizde de? bazı filmler dediğim 1920x800 mkv yani alt yazısı siyah bantın üstünde çıkan filmler.1920x1080 veya 1280x720 filmlerde sorun yok alt yazıda sorun olmadığı gibi.cihaz 24hz ayarlı.görüntü çok güzel takılmalarda çok rahatsız edici düzeyde değil ama yinede insanın kafası takılıyor.bu cihazdan 2 adet var sorun ikisinde de aynı.yapmadığım bir ayarmı var?tşk.
  • Yapıyor cihazın işlemcisi çok güçlü değil en önemlisi cihaz stabil değil, 2 tane az almışsın birkaçtane daha alsaydın böyle fiyat performans ürünlerinden 2 tane alacağınıza 1 tane performans ürünü alın
  • hdogangun66 H kullanıcısına yanıt
    mx player veya farklı playerlar kurmayı dene.
    son fwyi kur.

24 hz ayarını dene.

aslında 1920*800 denilen format boyutu düşürme amaçlı kullanılan anormal bir format sanırım.
  • hocam mx playeri sorma zaten filmler eski çarli çaplin filmleri gibi hızlı oynuyor.aslında mx player alt yazıları süper.menüsünde filmleri donanımsal veya yazılımsal oynatma durumu var.görüntüsünede çok baktım cihazın kendi oynatıcısından bir farkı yok 50inç plazmada.complete hocam ikincisini ilerde kıtlık çıkar diye değil akrabaya aldık.tşk.
  • ülen M-195 de yoksa tırt cihaz,bu ne biçim HD Filmleri oynatmak??

bir de merak ettiğim şudur;örneğin bahsettiğiniz "altyazılı" filmler de mi bir kelek yaparak atlama/takılma v.s yapıyor veya aynı filmi altyazısız açtınızmı?
    veya bu bir fark yaratmıyormu?? her şart da böyle takılma olayımı vardır?

24fps de bu cihazlar adam gibi performans göstermeyebilir o zaman 50/60fps seçimi varmıdır?

ayrıca cihazın kendi üzerin de gelen Playerı varmı? veya durumu nedir?
  • kendi playeride var,
    24hz 50 hz moduda.

sorunsuz izliyorum. olumsuz 2 tarafını ilk sayfada belirtmiştim.
    başka sorun yok.
  • M-195 için ; görüntü kalitesi konusunda şimdiye dek kullandığım cihazlar arasında en iyilerinden birisi diyebilirim.

Özellikle görüntüdeki akıcılık konusunda gerçekten başarılı.

Bana göre kullandığı medya oynatıcı programda bu konuda etken bir rol oynuyor.

Bu yüzden gerek M-195'te , gerekse sürekli kullandığım Zidoo X9'da cihazların kendi medya oynatıcılarını kullanıyorum ben.MX Player , Archos gibi alternatifleri kullanmayı hiç düşünmedim , ihtiyaçta hissetmedim.

Ama bu göreceli bir kavram. Kimisi kendi medya oynatıcısını daha başarılı buluyor cihazların , kimisi ise MX Player'ı yükleyerek o şekliyle kullanıyor.

Size kalmış...
  • ok anlaşıldı+

sanırım bu son "maceram" olacak MP ler için,bir daha almam diyeceğim ama bir şey dürtüyor yine alıyorum yaw

aslın da adam gibi bir BD almak var ama bunlar da işin MP kısmın da bir MP cihazları gibi olamıyor ve çok pahalılar! zaten
    elimde 2 adet BD cihazı var bir daha almak istemiyorum!

şimdi 4k BD ler de çıktı yine "kaşınmaya" başladım ama alırsam kesin Pany alıyorum,herifler BD de çok çok iyiler ve "MARKA" lara
    ciddi taş koyuyor! Pany BD de çok çok iyi ve ciddi tavsiyemdir BD arayanlar varsa
    ayrıca son iki senedir heriflerin MP desteği+Smart cart-curt işleri de çok iyi! kötü olan fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

İsteyen olursa Eweat EW902'yi 100$'a almıştım, 200 TL'ye veriyorum arkadaşlar. Daha inceleme haricinde tek bir film bile izlenmemiştir. Türkçe altyazı desteği yok fakat M-195 yazılımı buna uyuyor, onu kurarsanız Türkçe altyazılı seyredebiliyorsunuz. Bursa'dan alıcı çıkarsa cihazı elden verebilirim.

Serkan benim kayınbiradere lazım görüşelim ver kargoya ben sana eft geçerim 200 tl aras kargo ile anlaşmam var karşı taraf ödemeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android cihazlar'da şöyle bir sıkıntı var, özellikle android!lerde gömülü media playerlar çok daha iyi görüntü veriyor,yani fabrikadan android içine gömülen player'ların görüntü kalitesi çok daha iyi oluyor, androidde en büyük sorun bu,sonradan kurulan media player'lar mx,bs,v.s. yama gibi duruyor ve görüntünün önünde perde varmış gibi bulanıklaşıyor,kodi'yi yabana atmayın yine fabrika tarafından android içine gömülen kodi çok iyi görüntü kalitesi veriyor, en azından mx player v.s. göre..
  • hocam benim andro veya diğer tüm app. veya ıvır-zıvır v.s ile işim olmayacaktır,kendi playerı işimi görsün yeter+
    "kodi" olayını ise bilmiyorum ve kullanmadım hiç,bunların hepsini cihaz gelince anlarım artık+
  • Kodi 720p çıkış veriyor millet hala kodinin derdinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülen bunun ismi bile faul "kodi"

gerçi bu ismi biz koymadık ama bizim Laz vatandaş aynen "kodi" der yaw
    işi "muhabbete" dökmek çok daha iyi,uyanık Çin li de malı götürüyor bu arada
  • Kodi'nin derdin de değiliz, mx player, bs player 1080p veya 4 k görüntü verse de yetersiz, kodi'nin 720p göründü kalitesi daha iyi!!! kendi player'ı çok daha iyi..Buda kodi'nin iyi bir player olmasından değil android içine gömülmesinden kaynaklı..Burada mantığı anlatmaya çalıştım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.