Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar torrent app kurup kullanan varmı. Ben utorrent ve bittorrent kurmaya çalıştım fakat cihazınzız uyumlu değil diyor.
  • Ben de M-195 in stok durumunu Geekbuying sitesinden takip ediyordum. 60 dolara tekrardan stok gelince sizlerin yorumuna güvenerek sipariş geçtim. İnşallah beklediğim gibi çıkar. Bu tarz bir cihaz şart olmuştu.
  • Ürünü satın aldığım Geekbuying firması ile yaklaşık 10-15 gündür süren yazışmalar sonrasında işi bir sonuca bağladık ve bugün PTT Kargo ile kendilerine gönderdim brick olmuş M-195'i.

Sonuç olarak ; Geekbuying firması brick olmuş ürünüm ile ilgilenerek üretici firmaya bizzat kendisi gönderecek ve cihazı yaptırmaya çalışacak bakalım.

Hadi hayırlısı...
  • hayırlısı olsun ben de m195i kayınbiradere verdim seko92nin eweat'i kullanıyorum alet buram buram kalite kokuyor böyle bir cihaza 200 tlye sahip olma imkanı verdiği için seko92ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim en son yazılımı yükledim ama henüz test etme imkanım olmadı ama arayüz m195 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Kasım 2015; 18:13:50 >
  • Benimde görebildiğim kadarıyla M-195'e göre daha kaliteli bir cihazdı. İyi günlerde kullan arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

hayırlısı olsun ben de m195i kayınbiradere verdim seko92nin eweat'i kullanıyorum alet buram buram kalite kokuyor böyle bir cihaza 200 tlye sahip olma imkanı verdiği için seko92ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim en son yazılımı yükledim ama henüz test etme imkanım olmadı ama arayüz m195 oldu

Hayırlı olsun hocam. Evet cihazın malzeme kalitesi gerçekten on numara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 4 Kasım 2015; 8:39:22 >
  • Üstad ben de yükledim tüm ayarlar kodi falan eski haline döndü. tekrar uğraşacağım.
  • selam
    benim alet hala gelmedi,Ali ye 9/10 da sipariş vermiştim ve onlardan gelen cevapla da üretici ya da satan firma 13/10 da sevketmiş,sanırım daha zaman var

işin bok tarafı ise,elimde ki Tosh Bluray aynı zaman da "MediaPlayer" işini görüyordu ve süperdi ancak geçen gün yandı aleti attım tabiki!
    2,5 sene işi mükemmel götürmüştü,diğer Bluray Pany ise her formatı açamıyor! örneğin WMV/FLV/Mov v.s gibi benim elimde en fazla MP4/Avi/MKV
    var bunları açıyor ama sanırım MP4/MKV ler de bazı üst profilleri yine açamıyor ve convert ediyorum o zaman! ancak resim kalitesi yine süper
    özellikle ben de "SD" içerikler de vardır,onları da çok güzel işliyor işte bu Bluray meretlerin de bu hallerini çok beğeniyorum,çünkü bu konular da
    çok iyiler veya süperler! "resim kalitesi" bu meretlerin işi yaw

MP olarak şu anda imdadıma TechniSat Receiver yetişiyor ve bu konuda o da çok iyi

neyse gelsin bakalım M-195 bir de ona bakayım,bu arada düşünen varsa,acele etmesin,benim cevabımı beklesin,beğenmezsem anın da şutlarım ben
    böylece bir kişi bunu alır Aliye le Veliyle veya beklemekle uğraşmaz,gerçi üç-kuruşluk bir cihaz ama kimileri bunun da hesabını yapıyor

Papi "Eweat" nasıl bir şey yaw,yoksa bunumu alsaydım,ülen ne MP işiymiş be yaw bir türlü hiç kimse aha işte budur demeyip,sürekli bu aletleri alıp-deniyor

ben onun için özellikle Bluray leri seviyorum en azından resim kalitesi süper,ıvır zıvır işlerle işi olmayanlar için BD en güzel alternatif ama tek sorun MP ler gibi
    her formatı açamıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 5 Kasım 2015; 10:42:32 >

•  M-195 - EWEAT 902  1195 chipsetli media player inceleme

Alet bu abi biraz daha kaliteli (işçilik olarak) ama aynı yazılımı kullanıyor seko92de vardı satınca ben aldım benim m195i de kayınbiradere verdim
  • sadays hocam film izledinmi hiç görüntüde takılma falan varmı?dts sesler avr ile nasıl? m-195 gibimi?m-195 görüntü güzelde şu takılmalar yüzünden biraz soğudum cihazdan.
  • vay be kaliteye bak kalite kavramı da değişti günümüz de

beri yandan bazı uyanık USA/Avrupa firmaları da alıyor malı yine Çin den,kasayı filan göze hitap eden örneğin Dune/Zappiti/Med8er v.s gibi hale getirtiyor
    3/5 katı fiyatına satıyor yaw bu işlerin de moku çıktı artık!

benim alet gelsin ve sanırım bu sefer kesin "son" diyeceğim ve bir daha MediaPlayer lafını bile ağzıma almayacağım
    Bluray alıp onunla devam edeceğim,yemişim kalitesini yaw bunların hepsi aynı tantana gidiyor,eski BD ler format konusunda biraz sıkıntılı
    bendeki Pany 320 de böyle,yaw alet WMV leri açmıyor ülen varmı böyle bir şey,hadi MKV leri açmasa anlarım ama WMV leri neden açamıyor
    benim Pany 2012 model ama 2013/14/15 modeller bu konuda çok daha iyi,format olarak daha geniş yelpazedeler!ve resim kalitesi de süper!
    ya da TechniSat Receiver ile bu işi halledeceğim,evde iki panel olunca sök tak v.s işime gelmiyor,dolayısıyla her panele ayrıca birer tane bu cihazlardan alıyorum!
    Tosh BD yanınca teke kaldım yaw

• albani kullanıcısına yanıt
    Can Abi,

Sadays'ın aldığı Eweat EW902'yi ,1 hafta 10 gün boyunca seko92'den almış ve kullanmıştım.İnan dış kasanın donanım kalitesi haricinde iç yapılarında atla-deve bir fark olduğunu sanmıyorum. Benim görebildiğim tek fark Eweat'in çift Wi-Fi antenine sahip olması. Onun haricinde her iki cihazda birebir aynı özelliklere sahip. Hatta o kadar aynı ki her birinin yazılımı diğerine sorunsuzca yüklenebiliyor. İç donanımlarında farklılık olsa , farklı marka bir cihaza ait yazılım yükleme sonrasında belli ederdi kendini.

İşin diğer bir güzel tarafı her iki cihazda ısınmıyor , buz gibi.

Dolayısıyla arada 35$ fark verecek bir durumda yok bana göre. Aradaki fark daha az olsaydı , zaten Eweat EW902 al derdim sana.

Son olarak Çin'den gelecek ürünlerin süresi hiç belli olmuyor. Ben TNT kargonun bir kampanyasına denk geldim ve 2,90 $'a ( yani 3 $ bile değil ) 3 günde evime teslim ettiler. Ama 17 günde geleni de duydum. Sonuçta beklemekten başka çaren yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen TNT kargo ile 6 tl ye 3 günde bana ulaştı. Yok böyle bir şey. Yurt içinde bile bu kadar hızlı olmuyor bazen.
  • 6.-TL çok iyimiş valla,bizim kargo şirketleri yanında ki dükkana bile 6.-TL ürün taşımıyor..
  • Aynen ,

Yıllar önce İstanbul'a bir CD göndermiştim , 10 TL'den fazla tutmuştu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 7 Kasım 2015; 21:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selamlar

-benim M-195 bugün geldi,27. günde elime geçmiş oldu ancak Antalya teslimatları geç oluyor sanırım İst. olsaydı çok daha önce gelirdi

-cihazı kurdum,bahsettiğiniz "kürdan" işiyle de Papi Hocanın nin vermiş olduğu "image" dosyasını da daha sonra yükledim ve sorunsuz yüklendi,kontrol ettim vers.değişti

-ilk etap da bir tane USB-stick(FAT32 format) taktım için de music-cliplerim(1080p/MP4 format)olan,ancak bunları açmada ilk önce sıkıntı yaşadım! bir kaç parça denedim
    hepsin de "takılma" yaşattı,ülen ne iştir deyip bir çok parça denedim bir iki tanesini düzgün oynattı ama çoğunlukla oynatamayıp dondu kaldı! veya bir süre sonra da
    "un-supported format" deyip "!" işareti verdi

-BU ARADA BENİM İLK VE TEK KRİTERİM OLAN "RESİM KALİTESİ" ANLAMINDA CİHAZI BEĞENDİM

Ses kalitesi de fena sayılmaz ancak işin ses kısmını şimdi geçiyorum

-diğer "ıvır-zıvır" özelliklere hemen hiç bakmadım sayılır,bir tek YouTube denedim,sanırım bazı kimlik bilgileri istiyor ve onu yaparak girdim ama kumanda ile menüleri gezemedim!
    sanırım kumanda dan "pointer" seçip bununla menüleri gezebiliyorsunuz bunu pek tutmadım! bir kaç clip açtım ancak full-screen yapamadım veya olmuyor fazlada ellemedim

-diğer tüm appl.kısımlarına yine bakmadım,Wireless kuramadım! ama ben hiç bir cihazıma Wireles kuramıyorum yaw Ethernet olarak tüm cihazlarıma bağlantı zaten hazır durumda
    yine öyle yaptım

-bu arada baktım takılıyor v.s clipler,kafam bozuldu,hanım geldi,yaw bırak gel Çay yaptım deyince yarım saat uzaklaştım odadan sonra bir ara seler geldi kulağıma gelip baktığımda clipler
    dönmeye başlamış ne iş yine anlamadım,sanırım cihaz ısındı

-KODI ye girdim sanırım net üzerinden bir şey yükledi veya yüklenecek ama onuda ellemedim????

KODI ile taktığım bu USB yi oynatayım dedim ama oynatamadım ve görmedi bile??? sanırım ben şu anda cihazın kendi Player ile oynatıyorum içerikleri???

KODI ile ne yapacağım veya kendi Playerı "Media Browser" isimli bir yere var o mudur ve zaten sanırım oradan oynatıyorum??

içerikler de "loading" süresi biraz uzun! ben bunları Receiver/Panel veta BD ile şak diye açabiliyorum!

şimdilik sorularım bunlardır+

++

cihaz bende kalıcımı olur derseniz,yarın bunu da yazarım yoksa aynen şut da olabilir,daha önce de yazdım ben bunu $ 60 kağıda veya 65 mi aldım bunu da unuttum şimdi
    önemli de değil aynen gönderirim,Çin den gelmesini de bekelmezsiniz böylece+

herifler uyanık yaw,paketin üstüne değer olarak $ 18 yazmışlar ancak Gümrük te açılmış olduğunu anladım! eve getirdi Postacı masraf filan da vermedim++

• cihazı akşam bir kaç saat inceledim ve son kararım aynen şut! bu da artık son MP cihazım oldu,bir daha MP cihazı kesinlikle almam
    elimdeki Receiver veya Bluray cihazları çok çok daha iyi!!

-işin tuhafı elimdeki "WMV" formatlı film/clip hiç birisinin sesini açamıyor ve "bilinmeyen ses formatı" yazısı çıkıyor ve hiç bir WMV audio dosyasını okumuyor!
    ayrıca bu uyarı dan sonra bazı içerikler de(WMV) daha sonra resim de gidiyopr ve "!" işareti çıkıyor

-kumanda tepkimesi hızlı değil ve atlama yapıyor! yavaş-yavaş hareket ettirmek gerekiyor!

-SD içerikler de ve düşük çöz. değerlerin de cihaz çok fena çuvallıyor! ayrıca resim önüne flulanma/perdelenme efekti oluşuyor ve keskinlik gidiyor

-HD içerikler de resim kalitesi çok iyi!

-bazı uygulamaları da yapamadım veya uğraşmadım(photo dosyaları isediğim biçimde olamadı aynı şekilde film/clip dosyalarını da istediğim biçimde listeleyemedim
    cihaz ayrıca bazı içerikler de açamadığı zaman kilitleniyor!)

-scaling+video-processing sadece HD ler de iş görüyor güzel olarak ama SD ler de çok kötü!

-elimdeli ext.HDD 3.0/2.0 destekli ve ilk etap da cihazın 3.0 portuna takmıştımdaha sonra da denemek adına 2.0 porta taktım bir fark görmedim,belki içerikleri
    takılmadan veya daha rahat okur diye ama bir şey değişmedi!

-KODI ile içerikleri açamadım ancak uğraşmadım fazla,sanırım içerikleri Kodi PlaytList gibi bir şey var da orayamı taşımak gerekiyor?

++

benim için HD resim kalitesi güzel ama geneli itibarıyla ve WMV audio(/ve bazı MKV ler de yine audio açmadı üstelik DTS değil bunlar! AC3 olarak
    yine açamadı sonra cihaz kilitleniyor v.s)

bu haliyle işimi görmez benim,ayrıca HD ler de resim kalitesi iyi derken Bluray ve Receiver dan aldığım kadar değil+

cihazı bu durum da satacağım uğraşmak isteyen varsa buyursun alsın+ fiyatını yazmıştım

++

• Can Abi ,

Öncelikle cihazda çalmayan dosyaların sebebini bilemiyorum , ben cihazı kullandığım süre içerisinde senin bahsettiğin tarzda dosya açmama gibi bir sıkıntı yaşamadım.Cihaz benim arşivimde ne varsa oynattı , ses alamadığım video dosyası da olmadı benim. Sadece birkaç kez kilitlenme yaşamıştım o kadar.

Artı olarak bu cihazı ( sadays dahil ) bir sürü arkadaş aylardır kullanıyor.Dolayısıyla senin arşivinle ilgili işin bu görüntü açmama ve ses gelmeme kısmını ben bilemiyorum.Varsa bu tarz sıkıntı yaşayan , paylaşır zaten. En basitinden bazı mkv dosyalardaki AC3 sesleri bile alamamış olman hakikaten garip , çünkü AC3 sese sahip mkv formatlı filmler elimizde en fazla bulunan formatlardan birisi.

Ama şunu bil ki , 60$ verip aldığın cihaz 279€ veripte alacağın Zappiti ile aynı.Şu anda bu cihazı eliyorsan , alışveriş seçeneklerden Zappiti'yi eliyormuş gibi düşün , ona göre.

Youtube , ethernet , fotoğraf gösterimi gibi kriterleri pas geçiyorum , çünkü onlarla ilgilenmedim zaten.

KODI'ye gelince :

Öncelikle USB HDD'in adresini bir kez tanıtman lazım.Sonrasında sıkıntı yaşamazsın zaten ve her taktığında otomatik görür KODI.

Fakat KODI'de dizi ve filmlerini arşivleme yapmıyorsan eğer , normal bir Windows Explorer mantığı ile kullanacakmış gibi düşün.

Açacaksın KODI'yi ve istediğin klasöre gidip dosyayı seçerek (video , audio herneyse ) tıklayarak açacaksın dosyanı , o kadar.

Ama işin içine KODI'nin afişlemesi girerse ( ki benim olmazsa olmazımdır KODI'nin afişlemesi ) ilk başlarda biraz emek harcıyorsun ama sonrasında çok rahat ediyorsun medyalarına görsel anlamda ulaşmada.

Son olarak en başından beri bahsettiğimiz gibi ; bu cihaz HD içerik oynatma anlamında fiyat-performans cihazı.Bunu satıp daha pahalı bir üründe alsan , alacağın görüntü kalitesi çok değişmeyecektir HD olarak.

Ha belki SD görüntülerde bir nebze daha iyi görüntü veren cihazlar denenebilir.Mesela bu açıdan ( yani eski tarz SD görüntüleri iyileştirme anlamında ) Himedia'lar daha performanslı deniliyor ama yine de deneyerek almakta fayda var.Peşin konuşmamak lazım.Ben SD görüntülere göre bir kıyaslama yapamıyorum cihazlarda , çünkü o tarz bir arşive sahip değilim.

Kumanda tepkimesine gelince.Emin ol ; Ugoos , Vidon Box , M-195 ve Zidoo gibi çoğu cihazda aynı bu durum , bilgin olsun.

Bu arada aşağıdaki linkteki son firmwareyi indirip kurar mısın ?

Bu linkini verdiğim sdk9_0618 olarak kısa bir süre önce duyurulan en son yazılım ve sanırım senin yüklediğinden farklı.Senin yüklediğinin sdk9_0529 olması lazım herhalde.

Ne değişir , ne değişmez bilemiyorum ama yine de yükle bence.

http://www.mediafire.com/download/jqpuca2japj1gmp/pub_sdk9_0618_install.rar

Fakat mademki içine sinmedi cihaz , konuyu daha da fazla uzatmadan , fazla uğraşmadan satıp hayırlısı olsun demek lazım.

Elbet bir alıcısı çıkar cihazın ve sende yeni denizlere doğru yelken açarsın...

Selamlar...

• Hocam selamlar

-bende ki WMV ler hem SD hem de HD olarak bulunuyor,sayıları da fazla değil ama audio olarak hiç birisini açamadı,şimdi HDD yi PC ye takıp Media Info dan
    baktım nedir bu audio formatları diye ve hepsi de "WMA Version 2" bunlar bir kaç film ama çoğunlukla clip v.s HD&SD olarak,işin tuhafı ben bu içerikleri hiç
    bir cihazımda böyle audio sorunu olarak görmedim,sadece WMV formatı 1/2 ise(7/8)o zaman zaten video yu da açmıyor ama VC1/WMV3(9) gibi olursa
    sorunsız açıyor!

zaten filim bundan sonra kopuyor hocam;önce içeriğe tıklayıp açıyorum video da sorun yok ve açılıyor 3/5 saniye sonra da ekranın sol üstte kırmızı renkli
    "bilinmeyen ses formatı" uyarısı geliyor,bunu da geçtim,video oynamaya devam ederken yaklaşık 20/25 saniye sonra da video da gidiyor!! ekrana
    kocaman bir "!" harfi çıkıyor ve bir kaç saniye sonra da ekrana alt da "desteklenmeyen video formatı" uyarısı geliyor! bundan sonra back tuşuyla
    geri çıkıyorum...

bir de şöyle bir şey yapıyor ilk açılışta ki sol taraf da ufak ekran açılıyor,sağ tarafta içerikleri listeliyor,buradan tıklıyorum birisine ve açıyorum,sorun yoksa
    format olarak zaten video+audio OK ancak yukarıda bahsettiğim "audio" sorunu çıkınca onu açamayıp listeki diğer parçaya geçiyor ve açıyor! veya onu da
    eleyip diğer parçaya geçiyor şeklinde bir durum ortaya çıktı! veya şöyle de yapıyor,o açamadığı içerikteki audio ve ardından video da gittikten sonra diğer
    parçayı da bu sefer video sunu açamayıp audiosu açıyor yaw bakıyporum diğer parçadaki sesler geliyor ama resim yok gibi abuk işler geldi
    başıma

-bu bahsettiğim durumu hem USB-stick(FAT32) hem de ext.HDD(NTFS) ile yaşadım,hatta benim HDD 3.0 olduğu için önce 3.0 portuna taktım bu sorunu yaşadım
    sonra çıkarıp 2.0 portuna taktım ama değişen bir şey olmadı!

-zaten filimin kopması şöyle başlıyor;yukarıda bahsettiğim WMV dosyasının audiosunu açamadıktan sonra her şey değişiyor,önce video su da gidiyor(arada cihaz
    kilitleniyor ve kapatıp açarak düzeltiyorum!) veya kilitlenmeyip kafasına göre gidiyor ama dengesi bozuluyor aletin

-resim kalitesi "HD" de gerçekten çok güzel ancak reism de biraz "un-natural" lik de var! ama idare eder bir durum ve daha önceki Himedia dahil kullandığım
    ve şutladığım 6 tane MP içinde bu anlam da HD ler olarka en iyisi M-195 çıktı(Phil de iyiydi ama bu bir tık daha iyi gibi) panelin yeniden resim ayarlarını yapmam
    gerekiyordu ama sonra yapmadım bunu çünkü cihaz şutlanacak

-parçalar arasında kumanda hızlı gezersen "atlamadan çalışmıyor"! orasını beğenmedim açıkçası!

-alet ısınmıyor! saatlerce açık kaldı ama ısınma olmadı malzeme kalitesine iyi diyourm

-WIFI işini ilk etap da beceremedim daha sonra denediğim de yaptım! ancak ilk seferler sürekli kesilme yaşattı! bir süre sonra düzeldi ama ben sanırım cihazda
    WiFi olarak bir sorun var gibi görüyorum ama belki de benim Modem çıkışları/ayarları ile de alakalı olabilir zaten Ethernet kablosu da arkasında hazır idi onu takıyordum

-Fiyatına göre ve diğer bir sürü özelliklerine göre ki benim bunlarla hiç işim olmayacak ama bu işlere acaip meraklı kişilere güzel hitap eder fiyatı "beleş" bu arada!

-FW olarak zaten senin burada verdiğin 1.5xxx gibi olanı ilk etapda yüklemiştim,sanırım üzerinde 1.4xx vardı 1080p/24fps desteği gelmiş ve bu aktif idi bende FW den sonra
    bir sorun da orada yaşadım şöyleki; o bölüm den "Auto" seçtim,çünkü her parçaya göre 576/720 v.s s yapamadzım praitk de! Auto yaptım 1080p/24fps ise aktif idi
    bundan dolayı da sorun çıktı çünkü daha sonra bunu kapatınca içerikleri doğru açabildi(WMV ler yine hariç tabiki!)

1080p/24fps ne için koymuşlar anlamadım;örneğin HDMI-IN portun da ext.BD-ROM takıp da org.native BD-media/24fps izlemek içinmi veya BD-ISO olup da 24fps içinse
    yine bu gerekiyor,neyse bunu pasif hale getirince sorun çözüldü ama yukarıda asıl anlattığım filim için çözüm olmadı bunlar!

-Hocam dün de yazdım bir daha para verip de kesinlikle MP cihazı almam ben,ister ucuz ister pahalı,ayrıca geçmişteki 6 adet cihazda bu yeni M-195 de yaşadığım
    sorunları da yaşamamıştım,aynı,içerikler aynı USB/HDD filan...

-Gelelim resim dosyalarına,inanılmaz ağır işliyor ve 32Gblık stik içinde yaklaşık 28Gb lık binlerce resim olan bu stik bir kaç saat her ne yapıyorsa tamamlayamadı gitti yaw
    zira stick üzerindeki data hareketini gösteren led ışığı saatler boyu hiç durmadan yandı-söndü hızlı olarak içine girince de şak diye zaten açamıyor!
    ben bu stik le Receiver ve BD ler de takıyorum şak diye açabiliyorlar! sadece panelime takınca biraz ağırlaşıyor!
    sanırım kendisine bir şekilde listeleme v.s yapıyor ama 2/3 saat sürdü ve hala bitmedi bu işlem!

++

Şimdi elimdeki Tosh BD de yanınca kaldırıp attıktan sonta tek BD ye düştüm! ama bu da WMV/MOV/FLV leri açamıyor! yani tam MP olarak işime yarayan cihaz değil,zaten MP cihazı değil
    bildiğimiz Bluray ama resim kalitesi süper

M-195 de resimlerimin bazılarını inceledim yine resim kalitesi güzel değil hatta ciddi düşme gördüm!(aletin "doğru renk üretimi" olarak sıkntısı var zaten) bright/contrast/sharp v.s gibi ayaralrı da
    zaten iyi değil ve bunu bir şekilde panel den ayarlamanız gerekiyor,şimdi kimileri diyebilir yaw alt tarafı $ 50/60 kağıtlık cihaz,ne bekliyorsunki??? ben zaten bunlara alışık olduğum için
    fazla bir şey de beklemedim tabiki ama Papi hocamın da dediği gibi Zappiti de alsan manzara aynı gibi hatta tamamen aynı ve bir sürü para baylılacaksın bu cihaz için

Ben şu anda MP olarak daha pratik geldiği ve mükemmel resim kalitesi de olan TechniSat Receiver dan izliyorum bunları sorunsuz,Yılbaşı sonrası ise yine sanırım Techni nin yeni çıkan
    4K lı cihazını alacağım ama bunu normal bir Receiver olarak alıp kullanacağım ancak işin MP desteği konusunda Techni çok çok iyi açmadığı format da yok gibi! kaldıki benim
    elimdeki cihaz "2010" Modeldir!!! senelerdir FW filan da gelmez böyle adam gibi cihazlara! 2014/2015 modelleri ise gerek WiFi da olması+MP konusunda çok daha gelişmiş olmasıyla
    tam benim gibi tiplere hitap eden aletler bunlar

BD olarak ise hala Pany lerin peşindeyim;bana sürekli BD ne alayım diye sorular gelmektedir! yaw kardeşim gidin direk Pany alın nokta
    sonra bana DUA edin yeter

500 serisi ve üstüne takılın! ama 2013/14 olarak 3x serileri de çok çok sıkıdır
    ya da kıyın paraya "combo" modelini alın>>>Bluray+SAT-Receiver

Not;2013 den itibaren,Pany BD/Receiver lar da MediaPlayer desteği çok daha iyi hale gelmiştir+SMARTV ve ıvır-zıvır özellikler v.s yine çok daha gelişmiştir!
    bendeki serisi Pany 320 olduğu için/2012 model,bu bahsettiğim destekleri daha az ve fazla gelişmiş değildir!

USA/Canada ve bazı bazı anlaşmalı Avrupa ülkeleri için "NetFlix" desteği de vardır

Pahalıdır bu meretler ama MARKA diye geçinen ve aslında öyle olan malum markaların hemen hepsiyle kapışıyor Pany ler
    MP+Smart+NetFlix v.s olarak da çok çok iyiler hatta bildiğim kadarıyla bu konuda en iyisidir!

++

Ben cihazı bugün yeniden geldiği paketine kaldırdım,sevkiyata hazırdır,isteyen olursa aynen gönderirim,kargosu da bende olsun gari parasını da cihazı alınca gönderirsiniz
    ya da hiç bana göndermeyin,nasılsa bir başka alıcısı çıkacak ve siz kendi aranızda anlaşıp ona gönderirsiniz,bana parasını gönderirsiniz sadece+

CAN++

• Hocam son bir deneme yapıp verdiğin FW de yükleyelim bakalım neler olacak

bu verdiğin bir önceki değil değilmi? bende senin son verdiğin 1.5 var ve dün akşam onu yüklemiştim?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.