Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bahsetmiş olduğunuz cihaz mstar işlemci kullanıyor ve bu işlemci uydu alıcıların dan mimli,albani hoca işlemcisini bilmiyor sanırım bilse bulaşma derdi!!! 149.-Eu bu paraya çok pahalı,..
  • Takılmaları soran bir arkadaşımız vardı Pmden
    m195te hiç rastlamamıştım Seko92den aldığım Eweatde'de en ufak bir takılma yok ancak ben bu takılma olayında belirleyici olamam çünkü sesleri işlemciye çözdürmüyorum bitstream yapıyor amfiye gönderiyor belki bundan olabilir

Ancak tek şikayet eden de sizsiniz hdogangun66 kardeşim

Ben senelerdir bu nmt ve mp işindeyim ilk şüphelenmen gereken cihazın adaptörü olsun girişleri standarttır bu cihazların voltu aynı amperi daha yüksek bir adaptörle değiştir bir dene benim böyle kurtardığım çok mp oldu olmazsa o zaman suç u hddte ara çok dolu olabilir çıkar filmleri bir yere al hddi pcde yeniden formatla eğer sadece film için kullanıyorsan formatlarken cluster boyutunu 4kb dan daha büyük seçersen de düzelebilir bir de bu aletler pc değil hdd takarken ve çıkarırken aletin kapalı olmasına dikkat edin

Bilinen rip gruplarının filmlerini tercih edin

Şimdilik yazacaklarım bunlar

Ha bu adaptör işinde Türkler çok kaliteli ürünler yapar Yıldırım marka alabilirsin

İstanbulda olsan ya hhdi getir benim mpde deneyeyim diyeceğim ama sanırım İzmirdesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 15 Kasım 2015; 10:06:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sadays hocam takılmaları soran bendim öncelikle hatırladığın ve ilgin için teşekkür ederim.m-195 den benim biraderde de var onda takılma falan yokmuş.akşam kendi cihazını getirip ikisini bir deneyeceğiz.cihaz avr ye bağli ordan tv ye.sesde en ufak bir sorun yok hatda bu cihazın verdiği ses çok güzel ve net.hdd ler dark mp var onda sorun yapmıyor.bir deniyelim hocam gerçi teşhisi sizin koyduğunuz kadar koyamayız ama sonucu size bildirirm.tşk.
  • Adaptörünü de getirsin sorun bence adaptörde

• Adaptörünü de getirsin sorun bence adaptörde

• sadays hocam biraderle adaptörü değiştik.ona gelen adaptör american tipi ucunda bize uygun dönüştürücü var. çok zamanımız olmadı ama aynı filmi izledik benim adaptörle onun cihaz ( m-195 ) atlama yaptı bir kaç kere onun adaptörle benim cihaz atlama falan yapmadı.şimdi onun adaptörle denemelere devam ediyorum atlama zıplama minimum seviyede yani önemsiz.seni tebrik ediyorum cihazı görmeden teşhisi koydun.şimdi iyi bir adaptör almak lazım.bir şey daha var hocam hareketli sahnelerde görüntüde bozulma lag mı deniyordu ona yani kamera sağdan sola veya tersi hareket ederken cisimlerin görüntüsünde bulanıklaşma sorunuda oluyor.doğrumudur? tşk...
  • tedirginnn T kullanıcısına yanıt
    İşte ürün alımında en önemli kriter bu : Herhangi bir durumda muhatap olacak firma bulmak.

Örneğin Geekbuying'ten M-195 aldım ve kişisel denemelerim esnasında çökerttim cihazı.Ama haftalardır mailler göndermeme rağmen muhatap olacağım birini bulamadım karşı tarafta.Gönderdiğim hiçbir maile geri dönüş yapmadı üretici firma.Sallamıyorlar yani.

Dolayısıyla Çin sitelerinden alışveriş yaparken ; 3 kuruş ucuz olsun mantığıyla ne olduğunu bilmediğiniz firmaları kesinlikle pas geçin. Özellikle de sitelerdeki görsellere aldanmayın.

Adamların en iyi yaptığı şeylerden birisi görsel anlamda reklamlarını iyi yapmak zaten.

Bir bakıyorsunuz cihazın reklamlarında ; KODI'nın ve diğer bazı basit uygulamaların janjanlı resimleri var.Ama zaten en ucuz cihazlarda bile KODI zaten var.Dolayısıyla kullanıcılar referans vermediği müddetçe bilinmeyen ürünleri pas geçin.

Amaç sadece 4K videoları seyretmek ise kısa süreli kullandığım Zidoo X1'i bile alabilirdiniz 50 $'a.

Çünkü yaptığım 4K video denemelerinde çok başarılıydı bence.

Ama mademki almışsınız bize beklemek ve yorumlarınızı okumak düşer.
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Uydu alıcılarında mimli olabilir ama Android Box'larda mimlenecek kadar kötü bir işlemci olduğunu düşünmüyorum Mstar işlemcinin.

Öyle olsaydı benim haftalardır kullandığım Mstar işlemcili Zidoo X9'u hiç kullanmamam lazımdı.Ama keyifle kullanıyorum.

Fakat her iki cihazı da kullandığım dönemlerden biliyorum ki : 106 ekran boyutundaki bir panelde M195 ile Zidoo X9 kıyaslandığında çoğu kullanıcı aradaki görüntü farkını hissetmeyebilir.

Bana göre ; görüntü işine daha hassa eğilen , farklı cihazlar kullanmış , görüntülerdeki akıcılığı ve keskinliği çok dikkatli inceleyen kullanıcılar aradaki farkı yakalayabilir ama çoğu kullanıcı inanın farketmez.

Tabii ki bu benim kişisel görüşüm , başkalarının fikirlerine de saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdogangun66

sadays hocam biraderle adaptörü değiştik.ona gelen adaptör american tipi ucunda bize uygun dönüştürücü var. çok zamanımız olmadı ama aynı filmi izledik benim adaptörle onun cihaz ( m-195 ) atlama yaptı bir kaç kere onun adaptörle benim cihaz atlama falan yapmadı.şimdi onun adaptörle denemelere devam ediyorum atlama zıplama minimum seviyede yani önemsiz.seni tebrik ediyorum cihazı görmeden teşhisi koydun.şimdi iyi bir adaptör almak lazım.bir şey daha var hocam hareketli sahnelerde görüntüde bozulma lag mı deniyordu ona yani kamera sağdan sola veya tersi hareket ederken cisimlerin görüntüsünde bulanıklaşma sorunuda oluyor.doğrumudur? tşk...

Kardeş o görüntülerde suçu bence tvnizde arayın m195 suçlu demek için aynı filmi başka bir oynatıcı ile denemek lazım bir de ripte de sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Bi gelsede test etsek 2 ay oldu hala gelmedi 4 gün önce kargoya verdiklerini soylediler ama verdikleri takip numarası hatalı boyle sorumsuz bi firma olamaz sakın kimse xtreamer dan ürün almasın ha 3 ay beklerim diyorsanız o ayrı.
    Beklediğimize deyse bari zappiti de kullandım egreat dune himedia da bakalım bi farkı olacakmı zidoo dan biliyoruz bu işlemci yi 4k larda başarılı olduğu yazılıyor bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirginnn -- 16 Kasım 2015; 20:28:02 >
    Selam ,

Nasıl ki M-195 yada Eweat 902'nin nerdeyse Zappiti ile birebir aynı olduğunu gördüysek Xtreamer'ında Zidoo X9 , Egreat A9 ve Tronsmart Pavo M9 ile birebir aynı olduğunu ( yani görüntü performansı anlamında ) düşünüyorum.

Aşağıdaki linkte sizde görebilirsiniz bu cihazları.

http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=MSTAR&c=1547

Böyle düşünüyorum , çünkü bir ara Zappitiyi incelediğimde kullanılan dahili medya oynatıcının bile kendisinden çok çok daha ucuz muadil cihazlardaki ile birebir aynı olduğunu görmüştüm.

Zappiti'nin nesi farklıydı ? Donanımı farklıydı , ilave bir kumandası vardı , üzerinde dahili bir afişleme programı ile geliyordu v.s. Ama bence o paraya hikayeydi.

Şimdi size gelen Xtreamer 4K'da donanım olarak bakıldığında gerçekten albenili bir cihaz. Kasa yapısı , görünümü şık.Ama görmeyi ve kullanmayı istediğim halde kendi online sitesi haricinde satın alma şansı vermeyen bir cihaz. Haliyle ulaşmak zor.Zaten sizin tespitinizde bunu doğruluyor.

Neyse önemli olan gelen cihazın üzerindeki yazılımının sizi üzmemesi.Yazılım iş görürse kullanılır sonuçta.

Ama bekleme süresi gerçekten evlere şenlik. 2 ay'da cihaz gelmez mi ya ? Enteresan...

• Bütün Realtek 1195 kullananlar aynı görüntüyü veriyorlar denilebilir. Genel olarak görüntü kaliteleri çok iyi oluyor. Bence hiçbirinin yazılımı yeterli olgunlukta değil.

Bu arada Amlogic S905 kullanan bir cihaz acayip bir fiyattan (43 $) satışa sunulmuş. 4K 60 fps H265 oynatıyor demişler : burada

Bir sürü cihazı denemiş biri olarak bana göre hala açık ara en iyileri Himedia Q5 veya Q10 Quad serileridir. Android medya oynatıcılardan bir şey olmaz diye düşünen arkadaşlara bunlardan birini denemelerini tavsiye ediyorum. Bunları Android öncesi Himedia serileri ile karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 17 Kasım 2015; 12:01:12 >

• Geekbuying , Black-Fri kampanyasında M-195'in fiatını 54.99'$ düşürmüş arkadaşlar.

http://www.geekbuying.com/item/M-195-Realtek-RTD1195-1-5GHz-Dual-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-H-265-DLNA-Mircast-Bluetooth---Black-333627.html

Almayı düşünenler için , önceki fiyatına göre 5$'lık bir indirim söz konusu.

Bilginize...

• Sadece banamı tv nin dahili oynatıcısının görüntüsü daha iyi geliyor.

RK3288 ve M-195 kullanmış biri olarak açık ara tv nin kendi oynatıcısının görüntüsü bu cihazlara göre çok daha iyi

Dikkatinizi çekerek iyi demiyorum çok daha iyi

Keşke aynı görüntüyü verecek bir cihaz olsada artık tv den online film izleyebilsem

58PUK6809 ekran boyutu büyük olduğu için görüntü farkı çok bariz cihazlar arasında anlaşılıyor.
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Dahili oynaticidaki görüntü ayarlariyla, m-195 secili iken görüntü ayarları aynı mı?
    Bende Philips 46PFL7007 var. Cihaz dün elime ulaştı. 16 günde geldi. Yarım saat kurcaladım ilk yazilimla. Haliyle eksiği coktu. Yazilim güncellemelerini yapip değerlendireceğim. Görüntü kalitesine de o zaman değinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki tüm ayarlar aynı

ama sizin tv 46" bendeki tv 58 " arada fark var belki siz farkedemeyebilirsiniz görüntü farkını
  • PTT kargo ile gönderdiğim brick olan M-195 cihazım , Geekbuying'in firmasına ulaşmış ve ürünü fabrikaya göndermişler.

Sonuçtan haberdar edeceklermiş bakalım.

Hadi hayırlısı...
  • [Genuine] M8S Plus - M-195 Realtek RTD1195 hangisini tavsiye edersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.