Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bana pm gönder iban nosu vs ben aldım cihazı uğraşma bana o kadar soran var ki arkadaşlara veririm
  • Can Abi ,

Bu yeni firmware senin yüklediğinden tabii ki farklı ama senin bahsettiğin sorunları çözmez bence.

Sanırım ufak tefek iyileştirmeler vardır ama o iyileştirmelerinde ne olduğunu hâlâ bilmiyoruz.

Dolayısıyla Sadays'ın dediği gibi hiç uğraşma , gönder ona cihazı.

Son olarak Panasonic Bluray+SAT-Receiver anlamında cihaz tavsiyelerini net olarak yazar mısın ?

Uydu cihazı+Blu-Ray cihazı anlamında hangi modelleri popüler Panasonic'in ?

Selam...
  • Papi Hocam verdiğin FW yükledim ama bir şey değişmedi bahsettiğim durumlar adına+

Kodi yi sanırım kuramadım veya ext.HDD yi gösteremedim ve kaldırdım cihazı kutusuna,Sadays Hocaya bagün veya yarın gönderirim+

++
  • KODI zaten kurulu geliyor bu cihazlarda.

Yapılması gereken sadece USB'den taktığımız HDD'leri bir kez adres gösterip tanıtmak o kadar.

Neyse Panasonic konusunda sorduklarımı atlama da bahsettiğin şu Panasonic Receiver modellerine bir göz atayım bende...
  • evet KODI hazır geliyor,sadece ilk açıldığında uyarı verip yeni FW var deyip bulup yüklüyor update oluyor ve işlem bitiyor,sorun yok buraya kadar zaten+
    ama ben dediğin işlemi yapamadım,HDD yi taktım bir şekilde tanıtamadığım içinde içine girip oynatamadım! ayrıca geçmiş sayfalardan aklımda kaldığı kadarıyla
    kendi dahili Playerı daha kullanımı rahat+resim kalitesi de iyi gibi diye okumuştum,zaten sorun resim kalitesi olmadı bende,içerikleri açmada ve audio sıkıntısı yaşattı!
    resimler işini de hiç sevemedim+

neyse cihazı paketleyip kaldırdım az sonra gönderirim Sadays Hocama

++
  • Hocam Pany BD lerin hemen hepsi her devirde çok iyiydi

ilk zamanlarda TR ye de geliyordu ama sonra herifler işi serdiler daha sonra bildiğin gibi Pany/TR dükkan kapattı ama Avrupa/USA v.s her zaman herifler faal dir!

"MARKA" bildiğimiz ve çoğunun çok pahalı veya manyak pahalı cihazlarını geçersem,diğer tümü içinde Pany cicdi anlamda ilk sıradadır! Pio dan(USA/Canada ELITE ler hariç)
    bile iyidir(yabancı kullanıcı yorumlarına göre) ki buna da bende katılıyorum! dolayısıyla o zaman fiyatları da Pany nin bu MARKA lar yanında çok ciddi alternatif olarak ucuz kalıyor!

TR pazarında yok bunlar ve zaten giriş seviye hariç hiç bir zaman da gelmedi!

Almanya en büyük pazarıdır ve bir kaç gelişmiş ülke daha(özellikle UK gibi) 500 serisi çok sıkı,700 daha da sıkı gibi dense de,okuduklarımdan 500 ile aman aman bir farkının olmadığıdır!
    aynı şekilde 4x serisi ve hatta 3x serisi de çok iyidir,ancak bahsettiklerim 2013/14/15 modellerdir! bendeki 2012 dir,MP desteği var ama oldukça zayıf gibi!

Pany ler okuduğum kadarıyla MP desteğinde şu anda en iyisi! NetFlix(ülkeye göre bu destek vardır) SmartTV v.s olarak da iyiler! şu bizim boktan Çin malı teneke kutusu
    MP ler den ise bin kat daha iyidir yaw ülen bir tane şu son gördüğün cihazı aldım kaç senedir elimde olan her panel/bd/receiver dan oynattığım WMV leri açmadı ve alet sapıttı yaw
    ben takıyorum bu cihazlara HDD yi şak diye oynatıyor sorunsuz+

Panasonic.de sitesinden girip bakacaksın ancak siteleri bir garip gibi,Receiver olarak herifler bana göre en iyisi ama kimse bilmiyor yaw,çok pahalı olunca kullanıcısı yok sanırım!

kayıt kuyut işinde Pany kesinlikle en iyisidir Corder/Recorder cihazları her devirde en iyisidir ve pahalıdır ama herifler uzun yıllardır bu malları satıyorlar demek ki alanları da oldukça fazla var!
    yoksa bunca senedir neden üretsinler!

Sadece Almanya sitelerinden satış yapan yerlerden bulunabiliyor!

Türkçe menü yoktur!!! işin bu kısmı Distribütör ve bazı ticari sebebler yüzünden böyledir! ama Pany/TR nin ithal ettiği(eskiden) Bd ler de Türkçe menü vardır! Almanca/İngilizce v.s oluyor
    lisan bilmeyenler için uygun olmaz ayar yapamaz o zaman veya şaşırır v.s Türkçe subtitle/font v.s işleri de olmuyor haliyle!(ben öyle biliyorum)

• albani kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin gibi görüntü gurularını bu tarz cihazlar tatmin etmez android cihazların hiç biri tam düzgün çalışmaz illa bi yerden bi sorun verecekler.
    Bi sürü cihazı bende denedim hepsinide şutladım zappiti dahil son çare xtreamer prodigy 4k aldım oda bi kaç güne gelir oda beni tatmin etmezse android cihazlar benim için bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirginnn -- 12 Kasım 2015; 16:49:22 >
  • tedirginnn T kullanıcısına yanıt
    Xtreamer Prodigy 4K içinde fazla beklenti içinde olmayın bence.

Çünkü satın aldığınız cihaz ile benim kullandığım Zidoo X9 , nerdeyse birebir aynı cihazlar. Zamanından Xtreamer'ı çok araştırmıştım , oradan biliyorum.

http://www.xtreamer.net/Prodigy-4k/

http://www.zidoo.tv/Product/spec/model/X9/target/rdOqbsJTP8k%3D.html

Hatta Tronsmart Pavo M9 4K bile aynı.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Pavo-M9-4K-TV-BOX-Android-4-4-2-Mstar-MSO9180D1R-1GB-8G-802-11-b-g-n-LAN-H-265-USB3-0-HDMI-347691.html

Zaten cihazları detaylıca incelediğinizde sizde göreceksiniz.

Xtreamer Prodigy 4K'da sadece donanım anlamında ( mesela kullanılan kasa dizaynı , ses düğmesi , dahili HDD yuvası gibi ) birkaç değişiklik olduğu gözüküyor.Ama kullanılan arayüz bile nerdeyse % 100 aynı.

Zaten bu arayüzün asıl sahibinin Zidoo firması olduğu ve Tronsmart , Xtreamer gibi firmaların bu arayüzü Zidoo'dan alıp kendilerine has ufak tefek değişiklikler yaptığı söyleniyor.

Son olarak Xtreamer'ın yazılım desteğinden şikayetler okuduğumu hatırlıyorum.En azından inşallah Türkçe altyazı desteği v.s konusunda bir sıkıntısı yoktur.

Fakat yine de biz görüntü kalitesi anlamında M195'i bu cihazlardan bir tık üstün görüyoruz.

Neyse...

Şimdiden karamsar olmayalım , hele bir cihazınız gelsin ve asıl yorumları sizden alalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Xtreamer Prodigy 4K içinde fazla beklenti içinde olmayın bence.

Çünkü satın aldığınız cihaz ile benim kullandığım Zidoo X9 , nerdeyse birebir aynı cihazlar. Zamanından Xtreamer'ı çok araştırmıştım , oradan biliyorum.

http://www.xtreamer.net/Prodigy-4k/

http://www.zidoo.tv/Product/spec/model/X9/target/rdOqbsJTP8k%3D.html

Hatta Tronsmart Pavo M9 4K bile aynı.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Pavo-M9-4K-TV-BOX-Android-4-4-2-Mstar-MSO9180D1R-1GB-8G-802-11-b-g-n-LAN-H-265-USB3-0-HDMI-347691.html

Zaten cihazları detaylıca incelediğinizde sizde göreceksiniz.

Xtreamer Prodigy 4K'da sadece donanım anlamında ( mesela kullanılan kasa dizaynı , ses düğmesi , dahili HDD yuvası gibi ) birkaç değişiklik olduğu gözüküyor.Ama kullanılan arayüz bile nerdeyse % 100 aynı.

Zaten bu arayüzün asıl sahibinin Zidoo firması olduğu ve Tronsmart , Xtreamer gibi firmaların bu arayüzü Zidoo'dan alıp kendilerine has ufak tefek değişiklikler yaptığı söyleniyor.

Son olarak Xtreamer'ın yazılım desteğinden şikayetler okuduğumu hatırlıyorum.En azından inşallah Türkçe altyazı desteği v.s konusunda bir sıkıntısı yoktur.

Fakat yine de biz görüntü kalitesi anlamında M195'i bu cihazlardan bir tık üstün görüyoruz.

Neyse...

Şimdiden karamsar olmayalım , hele bir cihazınız gelsin ve asıl yorumları sizden alalım...

Son yazılımda türkçe karakter eklemişler hocam.
    Evet zidoo ile aynı işlemciyi kullanıyorlar 4k larda en iyisinin bu olduğunu söyluyorlar bendede büyük boyutlu yüksek bitrate değerine sahip 4k filmler var 116 gb boyut 100 küsür bitrate eğer bunları açabilirse cihaz beni etkiler bide ozelleştirilmiş bi kodi kullanıyor xtreamer.

• quote:

Orijinalden alıntı: tedirginnn

Hocam sizin gibi görüntü gurularını bu tarz cihazlar tatmin etmez android cihazların hiç biri tam düzgün çalışmaz illa bi yerden bi sorun verecekler.
    Bi sürü cihazı bende denedim hepsinide şutladım zappiti dahil son çare xtreamer prodigy 4k aldım oda bi kaç güne gelir oda beni tatmin etmezse android cihazlar benim için bitmiştir.

ancak HD içerikler de resim kalitesi çok iyi,gerçi renk sapmaları var az da olsa ama genel olarak HD ler de yine de çok iyi resim verdi,hakkını yemiyeyim şimdi
    diğer cihazlar da HD ler de oldukça iyiydi,ama SD ler de filan iş yaş gerçi kaç kişi SD lere bakacak veya böyle bir kriter zaten yalnış olur!

yaw resimlerin olduğu USB yi taktım 2 saat döndü durdu be yaw hala da data hareketi bitmedi ve ben de dedimki,bu herhalde bir yerlere yüklüyor filan
    ama öyle bir şey de yapmadı! ama aklım takıldı açıkçası neden WMV ler de su koyverdi diye bugüne kadar br alay cihaza taktım bu içerikleri hiç birisi
    falso vermemişti!

cihazı da az önce Sadays Hocama gönderdim yarın alır sanırım bir de o incelesin,ben almam artık bu tür cihaz,ancak bana 1 tane MP oynatacak cihaz da lazım bu arada
    daha olmadı Almanya dan BD alacağım Pany den 3/4 serisi gibi hem de yanan Tosh BD nin yerine bunu takarım artık

fakat AliExpress gerçekten çok uyanık ve çok düzgün çalışıyor herifler leb demeden leblebiyi anlıyorlar yaw

++

şimdi düşün Zappiti bile yolcu edilmiş,ülen o zaman neyi alacağız yine de $ 50/60 kağıtlık cihazlar en iyisi gibi,al sat anasını satayım,neyse ben hiç zarar etmedim
    bu işlerden ama bir tane de adam gibisini bulup işte budur da diyemedim!

bu dur dediklerim ise ya Receiver oldu ya da BlurRay ler

Xtreamer Prodigy ise kağıt üstünde ve aklımda kaldığı kadarıyla yabancı forumlar dan çok sıkı deniyor ama zaten hangi cihaz olsa sıkı deniyor sonuç ise öyle değil tabiki!

sen benim gibi fazla atraksiyon ve özellikle Andro işleri ve BD-ISO miso v.s yoksa haybeye alıyorsun MP cihazı direk BD den idare etsene??? aslında bende haybeye alıyorum
    ülen geleni şutladık ama artık kestim MP işini++

Valla hocam bu benim alacağım son medya player buda olmadı bende yurtdışından sizin dediğiniz cihazlara bakacam artık philips fidelio oppo 103 yada pany
    Benim arşivdeki eski 1940 50 60 yapımı çok film var hepside sd benim için sd çok önemli ama bi yandanda 4k içerikler fena yahu piyasadaki 5-6 gb lık riplerden bahsetmiyorum ultrahdclup sitesindeki 4k lar fena.
  • quote:

Valla hocam bu benim alacağım son medya player buda olmadı bende yurtdışından sizin dediğiniz cihazlara bakacam artık philips fidelio oppo 103 yada pany
    Benim arşivdeki eski 1940 50 60 yapımı çok film var hepside sd benim için sd çok önemli ama bi yandanda 4k içerikler fena yahu piyasadaki 5-6 gb lık riplerden bahsetmiyorum ultrahdclup sitesindeki 4k lar fena.

o zaman direk Pany den 500 veya 700 al derim sana,Fidelio/Oppo yu geç,Pany ciler UK de bunu Oppo ile bile mukayese edip fark yok veya iyi bile dediler yaw

Oppo zaten MP ci adamın alacağı bir cihaz değilki ya da Oppo alan adamın kriteri MP olmaz!

Pany bildiğim kadarıyla diğer ıvır-zıvır desteklerde v.s hepsinden daha iyi! yaw bu herifleri TR de tanımıyorlar veya bilmiyorlar v.s ama global pazarda ve üst pazarlarda
    Pany BD ler çok çok iyi

şuradan bir incele>>http://www.computeruniverse.net/en/groups/30001358/blu-ray-disc-player.asp

firma sağlamdır! %19 VAT düşüyor TR için!

++

sana bir bilgi daha vereyim ya da tüyo gibi olsun Pany ler global pazarda aşırı popüler olduğu için Pio gibi örneğin CFW çıkartıyorlar bazı serilerine

örneğin UK de bir satıcı firma-site vardır TPS diye,heriflerin asıl işi budur! hem cihazı satıyorlar hem de CFW yi de satabiliyorlar tabiki tek başına!

Pany ler de adamlar tekel gibi yaw

"Cinavia" dan kurtuluyorsun!! çakma-makma tak hepsini izle
    "Region-free" oluyor alet ve USA den 1 leri de okur hale geliyor!
    "DVD" ler de böyle oluyor!

http://www.tps.uk.com/?tab_name=Panasonic&tab_id=52&choice_name=Blu-ray_Players&choice_id=143

• Can abi selamlar umarım iyisindir

Senin bahsettiğin bu Pany 30-40gblık m2ts leri isoları remuxları takır tukur oynatabiliyor mu? Genelde bluray playerlar bu tarz büyük dosyalarda sıkıntı yaşatır ondan merak ettim. Bir de Dune303d ya da base3d kullandın mı, kullandıysan seni sarmayan yönleri nelerdi?

Sevgiler
    Eyvallah hocam Panasonic DMP-BDT 700EG9 dediğiniz model bu herhalde panasonic e benimde güvenim tam bluray player olarak bunu alayım iso dosyaları oynatmaz herhalde jailbreak yazılım da bahsetmiyor gene bi medya oynatıcıya kaldık:) xtreamer prodigy 4k bi gelsin test edelim onuda.
    Olmadı bizim emektar dune ye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirginnn -- 12 Kasım 2015; 21:11:07 >
  • hocam bu pany lerde türkçe alt yazı varmıki veya xbmc.kodi ye alıştık bir kere yaklaşık 1000 tana mkv film xbmc olmazsa aradığımızı zor buluruz görselliğide harika.yapsın pany hemen alayım.mecbur bıraktılar bizi çinlinin kodisine...
    Can abi tps'de sadece multi region yapılıyor galiba değil mi? Desteklediği dosya formatları değişmiyor, onunla ilgili bir şey göremedim.

http://www.bd-mod.com/
    Bu çinli elemanda pio, philips ve oppo için multi region ve desteklediği dosyalar artıyor.
  • Arkadaslar merhaba kusura bakmayin yeniyim ben film izleyecek internetten takilmiyacak android box yada media player ariyorum bana bir tavsiye verirseniz cok minnattar kalirim cok tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Can abi selamlar umarım iyisindir

Senin bahsettiğin bu Pany 30-40gblık m2ts leri isoları remuxları takır tukur oynatabiliyor mu? Genelde bluray playerlar bu tarz büyük dosyalarda sıkıntı yaşatır ondan merak ettim. Bir de Dune303d ya da base3d kullandın mı, kullandıysan seni sarmayan yönleri nelerdi?

Sevgiler

Hocam öncelikle şunu söyliyeyim;"BD" cihazları bildiğimiz anlam da bir MP cihazı asla değildir! ve zaten bazı destekleri de kısıtlı dır,örneğin bahsettiğin
    işleri yapacaklarını hiç sanmam! gerçi ben denemedim ve elimde de böyle içeriler yoktur,bu içerikler için çok büyük ihtimalle ya direk PC den yapıyorsun
    ya da MP cihaz gerekiyor! BD ler yapmaz diye biliyorum ama bazı CFW li BD ler yapabilir diye tahmin ediyorum örneğin bunu Sadays Hocam cevaplayabilir
    çünkü onda ve bazı arkadaşlar da CFW li BD ler var!!

Her zaman yazarım MP cihazı bu işlerin tam adresi dir diye ya da PC den yapacaksın bu atraksiyonları

Örneğin ben de Pany BD var,yaw alet "WMV" ları bile görmüyor ayrıca FLV/MOV/RM filan zaten yok! AVI/MP4/MKV-DTS OK dir ama bazı üst
    profilleri özellikle MP4 ler de yine okuyamıyor ve işin bok tarafı cihazı kilitliyor neyse ki ON-OFF tuşu kumanda dan çalışıyor da cihazı önce OFF
    sonra ON yapabiliyorum! bu da zaman kaygı ve sinir bozucu oluyor ve zaten aleti bunu MP olarak kullanmıyorum sayılır,Tosh BD ile o işi hallediyordum
    ve çok geniş bir yelpaze de destek veriyordu ama geçen hafta cihaz yandı yaw kaldırıp attım çöpe 3 senelik cihaz dı € 130 kağıda almıştım!
    hem BD olarak hem SD-DVD ler de hem de MP olarak tepe tepe kullandım helal olsun

DUNE ları bir ara çok takip ettim ama almak nasip olamadı bir türlü! ancak şuna eminim,Dune bu işte en iyisi gibi geliyor bana

Saygılar

• quote:

Eyvallah hocam Panasonic DMP-BDT 700EG9 dediğiniz model bu herhalde panasonic e benimde güvenim tam bluray player olarak bunu alayım iso dosyaları oynatmaz herhalde jailbreak yazılım da bahsetmiyor gene bi medya oynatıcıya kaldık:) xtreamer prodigy 4k bi gelsin test edelim onuda.

Hocam Pany BD ler OK dir Receiver ları da öyledir+

ama heriflerin bir dünya seri-model v.s çeşitleri var yaw,seçmek bile imkansız gibi,ama BD lerini den at elini birisine tak kullan

500 ve 700 dünya da çok ses getirdi! Oppo ile ciddi adamlar mukayese etti veya herif her her iki cihazı zaten almış kullanıyor böylesini de görmüştüm!
    kısaca 500 de 700 de alınabilir cihazlar,Almanya da bazı serileri ucuzladı "SATURN" lere bakın,sanırım 500 ler € 350 gibi,700 ler ise € 430 gibi

yaw ISO-miso veya bazı dosyalar v.s için MP gerekiyor kardeşim yada NB den tak izle,BD ler bu işere göre değildir! ama dikkat ediyorum;son yıllar da
    dışarı da insanlar MP işini artık BD ile çözmek istiyorlar! çünkü MP lerin sistem sorunuları ve çeşitli sorunları v.s sebebiyle insanlar bunları bırakmaya başladılar!
    en azından BD cihazları resim kalitesi anlamında çok çok iyiler yaw

MP cihazları ise farklı bir kulvar da farklı bir sürü atraksiyonlar için kimilerine yarayabiliyor ama bizlere gelmiyor++

neyse sen bir de şu Prodigy dene bakalım belki de son durak olabilir,aslında cihaz sıkı olsa fiyatı çok pahalı da değil,sanırım € 140/150 gibi bir şeydi???

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Hocam Pany BD ler OK dir Receiver ları da öyledir+

ama heriflerin bir dünya seri-model v.s çeşitleri var yaw,seçmek bile imkansız gibi,ama BD lerini den at elini birisine tak kullan

500 ve 700 dünya da çok ses getirdi! Oppo ile ciddi adamlar mukayese etti veya herif her her iki cihazı zaten almış kullanıyor böylesini de görmüştüm!
    kısaca 500 de 700 de alınabilir cihazlar,Almanya da bazı serileri ucuzladı "SATURN" lere bakın,sanırım 500 ler € 350 gibi,700 ler ise € 430 gibi

yaw ISO-miso veya bazı dosyalar v.s için MP gerekiyor kardeşim yada NB den tak izle,BD ler bu işere göre değildir! ama dikkat ediyorum;son yıllar da
    dışarı da insanlar MP işini artık BD ile çözmek istiyorlar! çünkü MP lerin sistem sorunuları ve çeşitli sorunları v.s sebebiyle insanlar bunları bırakmaya başladılar!
    en azından BD cihazları resim kalitesi anlamında çok çok iyiler yaw

MP cihazları ise farklı bir kulvar da farklı bir sürü atraksiyonlar için kimilerine yarayabiliyor ama bizlere gelmiyor++

neyse sen bir de şu Prodigy dene bakalım belki de son durak olabilir,aslında cihaz sıkı olsa fiyatı çok pahalı da değil,sanırım € 140/150 gibi bir şeydi???

Prodigy 149 euro ama 2 ay beklerim derseniz sitesinden alın adamlar maillere cevap vermiyor ben 2 aydan fazla bi süredir bekliyorum daha 2 gün once verdiler kargoya verdikleri takip numarasıda yanlış firma bu konuda sıkıntılı forum larına girdiğinizde 3-4 aydır bekleyenler olmuş elimizdeki arşivin çoğu iso olmazsa bi saniye bakmam medya player a ama istediğimiz her filmin bluray ını da bulamıyorsun bizimki de biraz mecburi. Yoksa pany tek başına fazlasıyla yeter beni sadece gorüntü kısmı ilgilendiriyor diğer ıvır zıvır la işim olmaz.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.