Şimdi Ara

M.2 NVMe ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler millet benim sorum şu bende https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B460M-K// bu anakart var ve ben bir ssd alacagım şimdi ben m2 destekleyen bir ssd alsam örn 1000mb yazma-okuma hızı var diyelim bu anakart destekler mi? her m2 NVMe desteklemiyor diye bir şey gördüm fakat bu anakart destekliyor mu anlamadım genel olarak cok anlamıyorum zaten bu işlerden. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

• Anakart M.2 M key destekliyorsa NVMe destekler, sadece B key ise M.2 SATA destekler, M key ve B key'i beraber destekliyorsa M.2 SATA ve M.2 NVMe destekler.
  • bu model pci ex 3.0 x4 hızında ssd destekliyor yani samsung 970 evo dahi takabilirsin
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkür ederim
  • Anakartın NVMe desteği yoksa NVMe disk alıp taksanda normal M.2 disk gibi çalışır. Yani en fazla normal ssd hızlarında 550 MB/s okuma vs...
    Boşa fazladan para vermiş olursun
  • tamamdır fakat "1 x M.2_1 socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (both SATA & PCIE mode)
    " bu özellikler nvme yi destekler mi yoksa dediğin gibi sadece m.2 hızında mı calısır
  • 1 x M.2_1 socket 3, M Key ile Tip 2242/2260/2280 depolama aygıtı desteği (hem SATA hem PCIE modu)

Hem sata hem de pci Express hız desteği var, 2000-3000 mb/s hızında Ssdleri kullanabilirsiniz.

Esas dikkat etmeniz gerek, M.2 ssdyi sabitlemek için vidalı tasarım yerine Asus, "M.2 ayak" (yabancı kaynaklarda M.2 anchor diye geçer) denilen plastik aparat kullanıyor. Verdiğiniz linkte Asus Türkiye anakartın kutusundan çıktığını yazmış. Yine de kontrol edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    kutuyu aldıgımdan beri acmamıstım şimdi baktım dediğiniz gibi plastik bir aparat var doğrudur verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.