Şimdi Ara

M.A.R.S Online Grafik Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen M.A.R.S diye bir MMOTPS oyununa başladım. Ancak oyunda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum, oyun sırasında ne zaman oyunu alta alıp daha sonra öne getirsem oyunun grafik kalitesi düşüyor. Bu konuyu oyundaki diğer oyunculara da oyunun destek sistemine de sordum. Ama yalnızca benim başıma gelen bir durummuş. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan ve bana bir çözüm yolu önerecek biri var mı?

Sistem özelliklerim,

İşletim Sistemi : Windows 7
    İşlemci : Intel i5
    Ram : 4 GB
    Ekran Kartı : GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit

Alta almadan önce,

Alta aldıktan sonra,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Libertatores -- 8 Ocak 2014; 16:48:00 >

• İyi oyuna benziyor. Önerir misiniz? Bir de tam adı nedir?
  • HeLL_BoY-TR H kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm sonunda. Kardeş tam adını yukarda yazdığım gibi M.A.R.S Online. gametolia diye bir oyun firması yayınlıyor ordan da bulabilirsin.
  • Daha önce oynamıştım ben de çok başarılı oyun. Bu arada GTX 780 ekran kartı var bende sorunsuz full ayarlarda oynayabiliyorum. Sanada tavsiye ederim kardeşim bi araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Libertatores

Sorunu çözdüm sonunda. Kardeş tam adını yukarda yazdığım gibi M.A.R.S Online. gametolia diye bir oyun firması yayınlıyor ordan da bulabilirsin.

Teşekkürler hocam ben de başlıyorum sayende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethy

Daha önce oynamıştım ben de çok başarılı oyun. Bu arada GTX 780 ekran kartı var bende sorunsuz full ayarlarda oynayabiliyorum. Sanada tavsiye ederim kardeşim bi araştır

Gtx780 ile oynadığın oyuna bak. AL BF , Cod falan ak gitsin.
  • LawLess437 o belirttiğin oyunlarıda oynuyorum zaten :) Ancak TPS olarakta iyi gidiyor bu oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.