Şimdi Ara

M Celeron İşlemcili Dizüstü Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyatları daha uygun olduğu için celeron işlemcili bir dizüstü almayı düşünüyorum (Celeron M 1,40 Ghz, 400 Mhz Fsb ve 1 MB Cache özellikte) Bu ya da buna benzer işlemcili dizüstü kullananlar görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim. Cihazı daha çok net ve ofis uygulamaları amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Ancak (genelde 256 ramle gelen makineyi 512 rame upgrade ederek) arada bir oyun oynamayı da düşünüyorum. performansla ilgili görüşlerinizi bekliyorum (not: lütfen 1500$ + makinelerle karşılaştırmayın, laptop + 256 mb ram için yaklaşık 800$ vermeyi düşünüyorum) Fikir verenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

• ben arkadaşımdaki casperın celeron 1.4 işlemcili aletini kullandım. internet, müzik film vb. işlemlerde bendeki centrino ile arasında neredeyse hiç fark yok. aslına bakarsan ben de benim centrino ile sadece bu işleri yaptığım için arada hiç fark göremedim

yani sen de yüksek hız gerektirecek işler yapmayacaksan, celeron işini rahatlıkla görecektir. centrinodan tek farkı, pil ömrü, ısı ve de kablosuz internet olayının olmaması.

800 dolar demişsin. zaten celerona bu fiyatın üstünde bir para verme. yoksa piyasada 800-850 dolar +kdv ye centrinolar var yani.
  • Aslında önemli olduğunu düşündüğüm bir başlık açtım ama sanırım pek ilgi çekmedi. Eve 2. bir pc almak yerine (gerekiyo maalesef) bir laptop almak daha cazip geliyor. Bu durumda olan başka arkadaşlar olduğuna şüphem yok, o nedenle bir "desktop replacement" (masaüstü yerine) olarak ucuzundan bir laptop almak niyetindeyim. KDV Dahil 800$'a 1,30 M Celeron İşlemcili, 512 MB DDR2 Ram, 40 GB Hdd, Intel Pro 2200, DVD-Rom/CD-RW, 64 MB Paylaşımlı, 15" ekranlı, Win Xp Home, 4x 2.0 USB temel özelliklere sahip bi cihaz almak mümkün. Hala bi deneyimi, gözlemi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    2 ay önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.