Şimdi Ara

M e g aupload Neden Yasaklı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar program işe yaradı Artık ücretsiz indirmeler içinde üye olmamız mı gerkiyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan__

ben usb modem kullanıyorum kesin bi bilgim yok ethernet modemlerde nasıl yapılıyo diye o yüzden kafadan yazamıcam,
    />

resimdeki gibi sağdaki pencereden özelliklere girin ordan ağ iletişimi sonra gene özelliklere girin ve alttan dns numaralarını belirleyin treewalk için 127.0.0.1
    çok basit aslında ama bilmeyenler için daha basit nasıl anlatırım bilemedim

resimdede görüldüğü üzere senin anlattığın gibi duruyor 127.0.0.1 yeğlenen dns.ama gene sitelere giremiyorum.ne garip bi iş.benim gibi sorun yaşayan ama bi şey değiştirdikten sonra halleden kimse yokmu?

• quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

ben usb modem kullanıyorum kesin bi bilgim yok ethernet modemlerde nasıl yapılıyo diye o yüzden kafadan yazamıcam,
    />

resimdeki gibi sağdaki pencereden özelliklere girin ordan ağ iletişimi sonra gene özelliklere girin ve alttan dns numaralarını belirleyin treewalk için 127.0.0.1

resimdede görüldüğü üzere senin anlattığın gibi duruyor 127.0.0.1 yeğlenen dns.ama gene sitelere giremiyorum.ne garip bi iş.benim gibi sorun yaşayan ama bi şey değiştirdikten sonra halleden kimse yokmu?

c windows system32 dirvers etc altındaki hosts dosyasını notepad ile açıp en altına
    69.5.88.71 www.megaupload.com
    69.5.88.71 megaupload.com
    satırlarını eklersen sorunun çözülecektir mega upload ile ilgili.

• quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

/>

c windows system32 dirvers etc altındaki hosts dosyasını notepad ile açıp en altına
    69.5.88.71 www.****.com
    69.5.88.71 ****.com
    satırlarını eklersen sorunun çözülecektir mega upload ile ilgili.

sağol arkadaşım dediğini yaptım ve oldu.adres kısmını değiştirerek bütün giremediğim siteleri eklesem onlardada bi sorun çıkmaz değilmi?

• evet tabi istediğin siteyi ekleyebilirsin hatta hız sorunu yaşadığın siteleride ekleyip bazılarına daha hızlı erişim sağlayabilirsin.
  • çok sağolasın yardımların için
  • Bende treewalkdns işe yaramıyor artık. Bir tek bende mi öyle? Açılmıyor mega bir türlü treewalk ile.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.