Şimdi Ara

M e g aupload Neden Yasaklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Dün giriyordum bugün yasaklanmış. Ben megaupload üyelik satın alacağım her seferinde proxy ile veya Tor ile girmek zorunda mı kalacağım şimdi? Nedir bunu yasaklama sebebi? Zaten rezil bir internetimiz var bir de en hızlı çekebileceğimiz yerlerden birini yasaklıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viveca -- 22 Ağustos 2006; 8:53:41 >

• telekom yasaklama sebebini yazmıyoki amatörce adi bi yazıyla yasaktır kardeşim diyobenim anlamadığım megaupload da sadece türkçe dil seçeneği var türk sitesimiki engelliyo birde orda korsan dosyalar varsa oranın suçu ne bu kullanıcının suçu nese işte tek çare proxy yada farklı dns sanırım
  • Valla şimdi denedim girmiyor ya bir hafta önce girmiştim ben de en son. Neyse proxy ile gireriz ne yapalım. Ben de merak ettim bak şimdi neden yasaklamışlar
  • İnanamıyorum buna 6 ay sınırsız kullacağız diye mega hesabı satın aldım. Ne oldu bilin bakalım. Mahkeme kararıyla giriş yasaklanmış. Nedir bu karar ya yazsınlar sayfaya!!! Kafalarına göre site engelliyorlar ya. Parasını ödediğim siteye giremeyecek miyim? Sabır ya sabır delirmek üzereyim artık

• quote:

Orjinalden alıntı: Viveca

İnanamıyorum buna 6 ay sınırsız kullacağız diye mega hesabı satın aldım. Ne oldu bilin bakalım. Mahkeme kararıyla giriş yasaklanmış. Nedir bu karar ya yazsınlar sayfaya!!! Kafalarına göre site engelliyorlar ya. Parasını ödediğim siteye giremeyecek miyim? Sabır ya sabır delirmek üzereyim artık

sinirlenme o yasak küçük bi ayarla aşılabiliyor sanırım umarım bilen biri çıkarda yardımcı olur hesabın boşa gitmez

• dostum almadan önce niye araştırma yapmadın

bari rapid alsaydın

proxy ile bağlansan hız konusunda verim almazsın

Jap proxy ---anonymity on yapın

http://anon.inf.tu-dresden.de/win/japsetup.exe

(java yoksa)

http://anon.inf.tu-dresden.de/win/jap_all/japsetup.exe

quote:

Orjinalden alıntı: Viveca

İnanamıyorum buna 6 ay sınırsız kullacağız diye mega hesabı satın aldım. Ne oldu bilin bakalım. Mahkeme kararıyla giriş yasaklanmış. Nedir bu karar ya yazsınlar sayfaya!!! Kafalarına göre site engelliyorlar ya. Parasını ödediğim siteye giremeyecek miyim? Sabır ya sabır delirmek üzereyim artık

• Girerim siteye Tor ile bile ama sinirlendiğim asıl bu değil. Hiçbir gerekçe göstermeden bir siteyi özellikle para ile üyelik alan bir siteyi kapatmaya hakları yok. Parasını ödediğim siteye bir tık ile giremeyecek miyim? Trewalk Dns'yi çekeyim bir de silmiştim yarıyordu işe inşallah yarıyordur hala. Paramızla rezil oluyoruz ya işe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viveca -- 10 Eylül 2006; 1:48:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROMODS ARTIK M.P. DE
    5 yıl önce açıldı
    A.R.O.G (2008)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

dostum almadan önce niye araştırma yapmadın

bari rapid alsaydın

Var rapid de aldım. Onu da yasaklamaz bu zihniyet inşallah bir gün
  • evet yakinda rapid ide kapatabilir
  • o biraz sıkar , valla interneti iptal ettiririm o zaman

quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

evet yakinda rapid ide kapatabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::SpyNet::: -- 10 Eylül 2006; 3:32:59 >
  • Rapid kapanırsa büyük kıyamet olur zira yapılan uploadların %70'i rapid
  • sormasi ayiptir rapid neden populer bu kadar.dvd film yada crackli programlarmi var,
    ben pek anlamiyorum rapidden kusura bakmayin
  • quote:

sormasi ayiptir rapid neden populer bu kadar.dvd film yada crackli programlarmi var,

Bende her cevabı okuyuşumda aynı soruyu soruyorum.Bu populerlik neden ? Arkadaşın biride kapatırlarsa netimi kapattırım demiş ? Anlıyamadım ne var o sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istinaden -- 10 Eylül 2006; 5:03:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanq

quote:

sormasi ayiptir rapid neden populer bu kadar.dvd film yada crackli programlarmi var,

Bende her cevabı okuyuşumda aynı soruyu soruyorum.Bu populerlik neden ? Arkadaşın biride kapatırlarsa netimi kapattırım demiş ? Anlıyamadım ne var o sitede.

hızlı ve herşey oraya upload ediliyor genelde...
  • Rapid dosya göndermek ve indirmek için en sağlam ve hızlı bir site,diğerleri ya çöktü,ya hız yavaşlama oldu vs...
  • Arkadaşlar ister Türk ister yabancı istediğiniz forumu dolaşın upload edilen film mp3 program vs'nin %70-80'i rapid'e upload ediliyor.

Eğer internetten download yapıyorsanız deneyin.
    İster megaupload ister megashare ister hemenpaylas ister upfile hangisi olursa olsun en hızlı download'ı rapidden yaparsınız
  • quote:

Rapid populer çünkü çok hızlı. Hızlı olduğu için download için en ideal yer. O yüzden oraya upload ediyorlar. Bir sürü site var rapid linkleri veren. Premium alırsan, beklemeden max hızla download yapıyorsun aradığın her şey var. Ayrıca premium da resume özelliği de var. Kapattığında kaldığın yerden devam ediyorsun daha sonra.

Ben rapidle download yaparken anlık 135leri bile gördüm. Ortalama 100-120 arası değişiyor dowload hızlarım. Telekomun o anki yurtdışı çıkışlarına bağlı yani hız. Gece saatlerinde özellikle tam performans alıyorsun

• yasakli sitelere baglanmanin en kolay yolu nedir proxyden felan anlamamda ayrica hiz kaybi vs olmasin.
  • Treewalk DNS programını kullan. Hiçbir ayar gerekmiyor

http://www.treewalkdns.com/downloads.htm

Treewalk dns 8.21 yükle
  • Başlat menüsünden / çalıştır a girin

Windows XP kullanıyorsanız ...===> c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Windows 2000 kullanıyorsanız ====> c:\winnnt\system32\drivers\etc\hosts
    .
    Windows 98 kullanıyıorsanız ======> c:\windows\hosts

yazıp enter yaptıktan sonra çıkan pencereden notepad ' i seçerek açın

127.0.0.1 localhost

69.5.88.72www.me g a u p l o a d.com

localhostun altına bunu ekleyip kaydedin..... ve artık internet explorerdan adresi yazdığınız zaman megau ploada direk
    gireceksiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 10 Eylül 2006; 14:05:21 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.