Şimdi Ara

M e g aupload Neden Yasaklı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Treewalk DNS i kullanın hem internetiniz birz hızlanır. hem de yasklanan tüm sitelere kolayca girebilrsnz. bn bilgisayarımı ilk kurduumda hemn yükleddim programlardan birdr.
  • Telekom bu abi şaşırmayın... elinden gelse sadece Msnye girin download yapmak yasak diyecek
  • Aslinda meg@uploada olayi bildirip uluslararasi bir mahkemede TTnet e dava acmasi saglanmali gerci Turkiye'yi ne kadar umursarlar bilmem megadan ama uyelik alan arkadas sikayetini dile getirirse mutlaka bir mulakat gecer aralarinda en azindan megauploada aciklamak durumunda kalirlar durumu ttden...
  • verdiginiz cevaplar icin saolsun ama sorun birtek megaupload degil yasakli butun siteler ayrica girse bile mesemla megaupload TR icin slot vermiyor yani dl yapamassiniz diyor kisacasi tek bir hamleyle hepsinin cozumu varmi tabi bu hamle diger standart ayarlari bozmayacak butun sitelere girilebilecek ve dl yapilabilecek.

Glyph verdigin programi yukleyip installe yapdim restart atti ama gene sayfalara girilemiyor girdiklerim ise TR den dl yapilamaz diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Viveca

quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

sormasi ayiptir rapid neden populer bu kadar.dvd film yada crackli programlarmi var,
    ben pek anlamiyorum rapidden kusura bakmayin

Rapid populer çünkü çok hızlı. Hızlı olduğu için download için en ideal yer. O yüzden oraya upload ediyorlar. Bir sürü site var rapid linkleri veren. Premium alırsan, beklemeden max hızla download yapıyorsun aradığın her şey var. Ayrıca premium da resume özelliği de var. Kapattığında kaldığın yerden devam ediyorsun daha sonra.

Ben rapidle download yaparken anlık 135leri bile gördüm. Ortalama 100-120 arası değişiyor dowload hızlarım. Telekomun o anki yurtdışı çıkışlarına bağlı yani hız. Gece saatlerinde özellikle tam performans alıyorsun

rapid in daha iyi olduğunu biliyodun niye ondan almadın birader

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

Başlat menüsünden / çalıştır a girin

Windows XP kullanıyorsanız ...===> c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Windows 2000 kullanıyorsanız ====> c:\winnnt\system32\drivers\etc\hosts
    .
    Windows 98 kullanıyıorsanız ======> c:\windows\hosts

yazıp enter yaptıktan sonra çıkan pencereden notepad ' i seçerek açın

127.0.0.1 localhost

69.5.88.72www.me g a u p l o a d.com

localhostun altına bunu ekleyip kaydedin..... ve artık internet explorerdan adresi yazdığınız zaman megau ploada direk
    gireceksiniz....

budur olay teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa
    rapid in daha iyi olduğunu biliyodun niye ondan almadın birader

quote:

Orjinalden alıntı: Viveca

quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

dostum almadan önce niye araştırma yapmadın

bari rapid alsaydın

Var rapid de aldım. Onu da yasaklamaz bu zihniyet inşallah bir gün

• quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

sormasi ayiptir rapid neden populer bu kadar.dvd film yada crackli programlarmi var,
    ben pek anlamiyorum rapidden kusura bakmayin

Sen rapid ten anlamayacaksın gülerim buna. cümleyi yine korsana getirip TT yi savunacaksın,sonrada vergiler diyeceksin suçlu yine biz olacağız
  • artık rapid e de mi girilmiyo acaba?
    şuan ulaşılmıyo, sizde de öyle mi?
  • ben premium üyeyim 2 saattir rapide giremiyorum.sunucu bulunamadı hatası veriyor.ne oldu acaba?
  • ya internet te bi sorun var ki çoğu siteye zaman zaman girilemiyo,
    yada telekom mega. dan sonra rapid e de el attı.
  • evt rapid sabah sorunluyduda şimdi düzelmiş...
  • Rapid'e girilemiyor,proxy deniyorum o zaman da dosya indiremiyorum...Çin'e döndük iyice,bu ne yasakçı zihniyettir...

Edit:Ip ile giriliyor ancak download edilmiyor...

Edit'in Editi: Host dosyasını editleyerek çözüme ulaştım,host dosyasında rapid'e birden fazla ip atanmıştı sanırım bilgisayarın kafası karışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavili_08 -- 17 Eylül 2006; 18:45:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

Başlat menüsünden / çalıştır a girin

Windows XP kullanıyorsanız ...===> c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Windows 2000 kullanıyorsanız ====> c:\winnnt\system32\drivers\etc\hosts
    .
    Windows 98 kullanıyıorsanız ======> c:\windows\hosts

yazıp enter yaptıktan sonra çıkan pencereden notepad ' i seçerek açın

127.0.0.1 localhost

69.5.88.72www.me g a u p l o a d.com

localhostun altına bunu ekleyip kaydedin..... ve artık internet explorerdan adresi yazdığınız zaman megau ploada direk
    gireceksiniz....

budur olay teşekkürler

rica ederim

• Telekom neye dayanarak yasaklamış deyip duruyorsunuz ya, tam olarak bilemiyorum ama müyap ın çıkardığı bir mahkeme kararı olabilir büyük ihtimalle. Asıl garip olan burda (donanımhaber) neye dayanarak yasaklanmış olması. Forumda adını bile yazamıyoruz mega upload, rapid share, hemen paylas gibi sitelerin. Forumda verilen paylaşımlarda "açılan linkte rapid-share arasındaki tireyi kaldırın" komedisi daha ne kadar devam edecek. Paylaşım vermek yasak değil ama adını yazmak bile yasak (engelli) bu nasıl bir durumdur biri bana açıklayabilir mi?
  • ben bu treewalkı arkadaşın tavsiyesi ile yüklemiştim ama nedense mahkeme kararıyla engellenmiş sitelere girememe sorunum düzelmemişti.sadece programı yükleyip bırakıyormusunuz.yoksa bi yere girp başlatıyomusunuz.ben bi şeyler başlatmıştım ama gene düzelmemişti.şu treewalk kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsa
  • Bendede birşey değişmedi arkidaşlar birisi bu programın nasıl çalıştığını anlatabilir mi
  • ben usb modem kullanıyorum kesin bi bilgim yok ethernet modemlerde nasıl yapılıyo diye o yüzden kafadan yazamıcam,

resimdeki gibi sağdaki pencereden özelliklere girin ordan ağ iletişimi sonra gene özelliklere girin ve alttan dns numaralarını belirleyin treewalk için 127.0.0.1
    çok basit aslında ama bilmeyenler için daha basit nasıl anlatırım bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan__ -- 18 Eylül 2006; 1:49:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

ben bu treewalkı arkadaşın tavsiyesi ile yüklemiştim ama nedense mahkeme kararıyla engellenmiş sitelere girememe sorunum düzelmemişti.sadece programı yükleyip bırakıyormusunuz.yoksa bi yere girp başlatıyomusunuz.ben bi şeyler başlatmıştım ama gene düzelmemişti.şu treewalk kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsa

evet aynen o şekilde. yükleme yeterli herhangi bir ayara gerek yok (yalnız bazı modemlerde gerekiyormuş sanırım). ben en son ekşisözlüğü yasakladıklarında yüklemiştim o günden beri sorunsuz çalışıyor, telekomu takan kim, o kim oluyorda benim internetimi yasaklayabiliyormuş, ona buradan bir işaret çekerdim de ayıp olur

• Yasaklı siteler arasında çok çok ilgisiz siteler de var,kafalarına göre iş yapıyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.