Şimdi Ara

M.United'ın resmi sitesinde ki oylamada sonuncuyuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurada kim gelsin diye anket düzenleniyo en son istedikleri takım şu anda aslanımız grurlandım yahu

http://www.manutd.com/en/Fanzone/Competition-And-Polls/Poll.aspx?id={644DB399-D85E-4413-8FDB-EB3DE65FEC7B}&voted=true

M.United'ın resmi sitesinde ki oylamada sonuncuyuz

• Geçen sene hakem desteği ile yenildik adamlara hemde formda bir zamanlarında. Umarım eşleşir ve eleriz.
  • Totem yapıyor olabilirler mi acaba?
  • Olympiacos, Schalke ve Zenit'ten iyi olduğumuz için normaldir.
    Milan'ın daha çok seçilmesinin sebebi çekişme istiyenler olabilir. Çünkü bizde Milan'dan kötü bir takımız
  • İşte bunlar hep Galatasaray'ın büyüklüğü.
  • totem falan yok. galatasaray olympiakostan, zenitten shalke'den daha zorlu bi takim. taraftar destegi de cabasi.
  • Iste bunlar hep ali sami....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ben de istemem İstanbulda 1-0 yendik.Old tarafforda zar zor 1-0 yendiler.Ah o verilmeyen penaltımızı vereceklerdi...
  • Dordmund ve Atletico nasıl isim olarak Bayern, Madrid ve Barcelona kadar büyük olmasa da insanlar onlar kadar çekiniyorsa, bizden de yavaş yavaş çekinmeye başlayacaklar. Artık futbolu bilen ve takip eden herkes "Galatasaray mı? Bizden uzak dursunlar" diyecek.

Bunu yavaş yavaş insanlara gösteriyoruz, zamanla çok daha iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Dordmund ve Atletico nasıl isim olarak Bayern, Madrid ve Barcelona kadar büyük olmasa da insanlar onlar kadar çekiniyorsa, bizden de yavaş yavaş çekinmeye başlayacaklar. Artık futbolu bilen ve takip eden herkes "Galatasaray mı? Bizden uzak dursunlar" diyecek.

Bunu yavaş yavaş insanlara gösteriyoruz, zamanla çok daha iyi olacak.

İnşallah...

En çok istediğim şey samimi söylüyorum...
  • Geçen sene maçın başında Umut'u sakatladılar. Hakemin 5 metre önünde %100 penaltı ve kart verilmedi.

2 3 tane topumuz direkten döndü , kalecinin kurtardığı net gollük pozisyonlar vardı. Burada da eksik olsalar bile kazanmasını bildik.

Geçmişten kalan bazı anılarımız da mevcut. O takımlar arasında en korkutucu ve sıkıntılı deplasman bizi görüyor olabilirler.
  • Bombayı patlatır ve Dortmund istiyorum. Sebebi çok basit aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

Bombayı patlatır ve Dortmund istiyorum. Sebebi çok basit aslında.

Dortmund tokatlar bizi hocam. Lewandowski reus mkhitaryan gündoğan nuri blaschikowski sven bender Grosgrouzsh subotic Say say bitmez. Bize ters gelir çok hızlı çıkıyolar tam bir kontra takımı atak yaparken topu kalemizde görürüz vallahi. 1 bayern 2 dprtmund gelmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: lahm

Ben olsam ben de istemem İstanbulda 1-0 yendik.Old tarafforda zar zor 1-0 yendiler.Ah o verilmeyen penaltımızı vereceklerdi...

dostum istanbulda yedek kadroyu yendiginizi de yaz da yorumun gercekci dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

Ben olsam ben de istemem İstanbulda 1-0 yendik.Old tarafforda zar zor 1-0 yendiler.Ah o verilmeyen penaltımızı vereceklerdi...

Hsklısın ama ozaman furgeson vardı şimdi moyes var ve tskımın hali ortada. Büyük bif iştahla manchesterı bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

quote:

quote:

Hsklısın ama ozaman furgeson vardı şimdi moyes var ve tskımın hali ortada. Büyük bif iştahla manchesterı bekliyoruz

bence manchester zaten cok iyi olur ya da atletico. tabi bu takimlari elemek de oldukca zor ama diger takimlar cok daha guclu gibi duruyor. ceyrek finale cikilirsa surpriz daha basit bir kura gelebilir ama bu turda kolay takim yok malesef

• quote:

quote:

Dostum o yedek kadro dediğin kadro bile sizi biçer.Kolay olsaydı 3-0 4-0 ile geçerdik.O kadrodaki çoğu oyuncu şimdiki as oyuncu..Welbeck,Jones ve fazlası aklıma gelmiyor şuan.Çamur atacak yer arama.Buradan örnek vererek acınıza acı katmak istemiyorum ama Fenerbahçe-Fethiyespor maçı aynı şeyi örnekliyor.Fenerbahçe'nin o kadrosu bile Fethiyespordan kat kat üstündü ama yenildiniz.Burada Fethiyespor'un hiç mi başarısı yok? Galatasaray kendisinden üstün olan bir takımı yenmiştir açık ve net olmadığınız ligte olan takımları eleştirirken iki kere düşünün.

• Kuyt: Bu fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

quote:

quote:

bence manchester zaten cok iyi olur ya da atletico. tabi bu takimlari elemek de oldukca zor ama diger takimlar cok daha guclu gibi duruyor. ceyrek finale cikilirsa surpriz daha basit bir kura gelebilir ama bu turda kolay takim yok malesef

Aynen öyle bayern barça felan gelmezse gene bi şansımız var bence . Sonucta herkez gs bu gruptan cıkamaz diyodu ve çıktı birdahaki rakibi niye elemesin futbol bu top yuvarlak

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Olympiacos, Schalke ve Zenit'ten iyi olduğumuz için normaldir.
    Milan'ın daha çok seçilmesinin sebebi çekişme istiyenler olabilir. Çünkü bizde Milan'dan kötü bir takımız

İtalya 1.sine verdik küsküyü 9.su mu bizden iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.