Şimdi Ara

[ M@X!MuM ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.506
Cevap
2
Favori
72.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğim gibi bir kuruş para ödemedim bi hesap açın bence aknaktan 5 daikalık iş sonra şifre alıp internet bankacılığıda kullanabilirsiniz ben kredi borcumu bütün faturalarımı eft leriarabanın vergilerini herşeyi masrafsız bankaya gitmeden halledebiliyorum tavsiye ederim arkadaşlar
    quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

İnternet üzerinden yaptıgında 1 lira alıyorlarmış heralde dogrumu bu ? Para size yatırılacaksa da ben internet üzerinden yatırırım büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

dediğim gibi bir kuruş para ödemedim bi hesap açın bence aknaktan 5 daikalık iş sonra şifre alıp internet bankacılığıda kullanabilirsiniz ben kredi borcumu bütün faturalarımı eft leriarabanın vergilerini herşeyi masrafsız bankaya gitmeden halledebiliyorum tavsiye ederim arkadaşlar
    quote:

İnternet üzerinden yaptıgında 1 lira alıyorlarmış heralde dogrumu bu ? Para size yatırılacaksa da ben internet üzerinden yatırırım büyük ihtimalle.

İnternet üzerinden bende para almadıgını biliyordumda. Bankaya felan gittiginde para alıyorlar.

Sen hesaba eft mi yaptın ?
  • ben tamamdıer emre yarın görürsün zaten rahatca yola çıkabilirim artık anca yarın gece sizinle irtibata geçebilirim oa neti bulamayabilirim bikaç hafta sonra dönücem en geç o zaman indiririm ama isrtibatı koparmam cepten bol bol girerim başka alışveriş olursada sıkıntı yok hemen trink eft çekeriz
    quote:

Hocam bu seferlik garantiden yapalım. Bi dahakine daha temkinli oluruz. Recep abi sen hesaba eft mi yaptın ?
  • evet emre 00:00 ve 17:00 arası eft çekebiliyorum
  • quote:

ben tamamdıer emre yarın görürsün zaten rahatca yola çıkabilirim artık anca yarın gece sizinle irtibata geçebilirim oa neti bulamayabilirim bikaç hafta sonra dönücem en geç o zaman indiririm ama isrtibatı koparmam cepten bol bol girerim başka alışveriş olursada sıkıntı yok hemen trink eft çekeriz
    quote:

Hocam bu seferlik garantiden yapalım. Bi dahakine daha temkinli oluruz. Recep abi sen hesaba eft mi yaptın ?

Hesabı şimdi kontrol ettimde daha gelmemiş. Yarına gelir o zaman.
  • olurmu dekontunu bile aldım gelmiş olması lazım yada mesai saatindede hesabına geçebilir bi kontrol edeyim ben
    quote:

quote:

ben tamamdıer emre yarın görürsün zaten rahatca yola çıkabilirim artık anca yarın gece sizinle irtibata geçebilirim oa neti bulamayabilirim bikaç hafta sonra dönücem en geç o zaman indiririm ama isrtibatı koparmam cepten bol bol girerim başka alışveriş olursada sıkıntı yok hemen trink eft çekeriz
    quote:

Hesabı şimdi kontrol ettimde daha gelmemiş. Yarına gelir o zaman.

• beyler ben kaçıyorum artık yarın yine haberleşiriz iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

beyler ben kaçıyorum artık yarın yine haberleşiriz iyi geceler

iyi geceler Haberleşiriz.

Abi şimdi kontrol ettim. Yarında yüklenebilir. Büyük ihtimalle yarın geçer hesaba
  • iyi geceler serkan kardeşim hakkınızı helal edin yarın ben yolculuğa çıkıyorum ne olur ne olmaz bu arada emre şimdi hesabı kontrol ettim pbi sıkıntı yok büyük ihtimal sabaha geçer hesaba bi sıkıntı olursa arkadaşlara bunu yansıtma en kısa zamanda hallederiz şimdilik hoşçakalın
    quote:

• quote:

iyi geceler serkan kardeşim hakkınızı helal edin yarın ben yolculuğa çıkıyorum ne olur ne olmaz bu arada emre şimdi hesabı kontrol ettim pbi sıkıntı yok büyük ihtimal sabaha geçer hesaba bi sıkıntı olursa arkadaşlara bunu yansıtma en kısa zamanda hallederiz şimdilik hoşçakalın
    quote:

Tmm abi sorun degil halleriz. Allaha emanet ol. İyi yolculuklar.
  • Bekarlık sultanlık psn kardeşliği yatar
  • hayırdır hacı ne oldu fazlamı kaçırdın likörü
    quote:

Orijinalden alıntı: chatay88

Bekarlık sultanlık psn kardeşliği yatar
  • quote:

quote:

iyi geceler serkan kardeşim hakkınızı helal edin yarın ben yolculuğa çıkıyorum ne olur ne olmaz bu arada emre şimdi hesabı kontrol ettim pbi sıkıntı yok büyük ihtimal sabaha geçer hesaba bi sıkıntı olursa arkadaşlara bunu yansıtma en kısa zamanda hallederiz şimdilik hoşçakalın
    quote:

muhtemelen açık provizyonlarda görebilirsin parayı

bende garanti kullanıyorumda ilginç ya sanal karttan para kesiyor muydu garanti ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

quote:

quote:

quote:

bende garanti kullanıyorumda ilginç ya sanal karttan para kesiyor muydu garanti ?

Sanal karttan para almıyorda. PS networke para yükliyeyım dedim. 20 tl yükledim. 2.5 tl kesti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

quote:

quote:

quote:

Sanal karttan para almıyorda. PS networke para yükliyeyım dedim. 20 tl yükledim. 2.5 tl kesti.

tr psn kart olsa süper olur.

shoptodan kart aldım 3 defa sanırım. bilallerle onda da döviz kuru değişimi diye 5 tl.ye kadar yansıma oluyor.

bankayla iş yapmayacaksın aslında da mecbursun işte.

tr psn kart ile ilgili gelişme yok değil mi?

• Gittim Garanti paramatige, 50tl verdim, 26tl kescek illa 40tl yatırmam gerekiyomuş gittim bi simit aldım parayı bozdurdum, geldim paramatikte sıra var, bekledim 20dk kadar, sıra geldi ve 2 adet 20tl yi kabul etmiyor, parayı geri veriyor ve 40tl istiyor tekrar denedim kabul etti bu sefer, 26tl yatırcam 5tl de işlem parası kesti, ve verdigi para üstüne bakın sabah sabah çok küfür ettim bu Garanti bankasına, çok ama....

[ M@X!MuM ]

[ M@X!MuM ]

• @REAL MADRID

muhtemelen aynı şeyi 13.00 gibi ben yaşayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 10 Haziran 2011; 10:59:55 >
  • Beyler günaydın. bilal bu resmen soygun şerefsizlikten başka birşey degil dedigim gibi akbanktan hesap açın internet şifresi alın sıkıntı çekmeyin bu arada emre para geçmişmi hesaba ben bakamıyorum
  • Size tavsiyem var. Tüm ortaklar aynı bankadan bir hesap açtırsın ve internet bankacılığı şifreside alın ücretsiz olarak havale geçersiniz zarar etmezsiniz para aktarımında

Bankamatikten işlemlerde her zaman işlem parası keser ama internet bankacılığında havalelerde kesmez, hatta bazı bankalar eft de bile kesmiyor ücret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 10 Haziran 2011; 11:04:39 >
  • Bu şekilde bu proje yürümez arkadaşlar, hem sinir, stres, hem gereksiz para kaybı, çözüm bulalım, sadece Akbank degil, en kolay ve hesaplı yolu bulalım... Emre user hazır, sen hazır olunca pm at...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.