Şimdi Ara

[ M@X!MuM ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.506
Cevap
2
Favori
72.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende katılabilirim düzenli olarak kabul ederseniz fakat ben bu PSN kardeşliği olayına daha önce hiç girmedim nasıl dönüyor nasıl oyunu bir den fazla kişi alıyor nasıl para yatırıyoruz yardımcı olursanız ben de katılabilirim.
  • hacı bilmiyorum ama akbankı kimse sevmes yıllardır hem maaş hesabım vardır internet şubesi kullanırım birdefa şikayetim olmadı 1o binliralık kredi kartı kullanıyorum 1 defa kart parası vermedim bunca yıl sorsan herkez garanti der bide
  • hocam biraz geç kaldın ya kusurumuza bakma ama forumda başka arkadaşlarda paylaşım yapıyo sanırım şuan 5 kişiyle başladık güzel devam ederse kadroları genişleticez zaten psnden nasıl alışveriş yapıldığını forumda araştırırsan öğrenebilirsiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bende katılabilirim düzenli olarak kabul ederseniz fakat ben bu PSN kardeşliği olayına daha önce hiç girmedim nasıl dönüyor nasıl oyunu bir den fazla kişi alıyor nasıl para yatırıyoruz yardımcı olursanız ben de katılabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Ben garanti paramatikten 2 kez havale yaptım, 5er lira kesti

Garanti 5 tl kesiyor kartız havaleye iş bankası 3 tl kesiyor..
  • bu arada Sony bu şekilde korsanı önler bence, umarım Uncharted 3 te PSN e gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 9 Haziran 2011; 23:55:18 >
  • tamamen haklısın bilal. spottan alıcağına 5 kişi bi oyun çekse sony daha fazla kazanır yada insanlar makina kırdırmaz zaten isteseler kırdıranları anında banlar onlarında işine geliyo son satış rakamlarında bu gayet açık makina ne zaman kırıldı satışlar yükseldi
  • yazıklar olsun valla ne diyim sizde aknakta hesap açın internet şubesi kullanın madem devamlı psn den falan oyun alıyosunuz en güzel yöntem bu bence havadan para kazanıyolar şerefliler

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Ben garanti paramatikten 2 kez havale yaptım, 5er lira kesti

Garanti 5 tl kesiyor kartız havaleye iş bankası 3 tl kesiyor..
  • Banka dediğin yasal tefeci arkadaşım

sanal karttan göndereceğim bakalım ne kadar kesicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

Banka dediğin yasal tefeci arkadaşım

sanal karttan göndereceğim bakalım ne kadar kesicek

abi noktayı koymuşsun zaten bunun üstüne laf söylenmez
  • Garanti bankasındaki kan emicilerle olmaz bu iş ya, kalıcı bi çözüm lazım, Emre ye söyleyelim, 5tl çok, PTT den yatır daha iyi, Garanti ye vermeyelim parayı, herkes 5er tl mi vercek şimdi keriz gibi? Madem kalıcı bi sistem kurduk, ücretsiz havale yapan bi bankadan hesap açalım bu işler için, yoksa her seferinde olcak iş degil, PTT mesela 4tl ye 1kg yükü Türkiye içi her yere en fazla 2 günde kargo yapıyo adamlar, bu 2 saniyede 5tl havale parası olcak iş degil
  • bilal bu işi yine sen çözersin şimdilik böyle olsun sen başka bankadan hesap açtır kendine sana yollarız paraları
  • Valla nefret ettim bu işlerden artık, eskiden de böyle sorunlar oluyodu, önce 5 ortak bulurduk, PSN kart sıkıntısı, kredi kartı sıkıntısı, bazen Shopto da PSN kart biterdi, 1 hafta beklerdik, PSN kart bulunmuyodu, (hala da bulunmuyo) havale sıkıntısı, kimi kontör atayım der, biri usere girer şifreyi ele geçirir, dalar içeri kurcalar, parayı verip indiremeyen adamlar olur, o günleri hatırlattı şu lanet Garanti bankası, 5tl havale parası kesen başka banka görmedim ben...
  • Bilal hocam benım için sıkıntı yok. Siz derseniz başka birine yatıralım. Ben tmm derim.

PSNye geçen sanal karttan 20 tl atayım dedım ondan bile 2.5 tl Kesmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 10 Haziran 2011; 0:25:50 >
  • benim garantiden k.k vardı iptal ettim lanet olsun dedim yaa bankalar resmen kan alıyor milletten
  • parayı gönderdim emre bu arada gecenin vakti eft çektim birkurus masraf almadı deiğim gibi arkadaşlar akbanktan hesap açtırın alın şifrenizi internet bankacılığından kolayca işinizi halledin
  • İnternet üzerinden yaptıgında 1 lira alıyorlarmış heralde dogrumu bu ? Para size yatırılacaksa da ben internet üzerinden yatırırım büyük ihtimalle.
  • PTT den yollayalım sana Emre, en yakın PTT şubeden tak diye çek nakiti, amaç Garanti ye gitmesin para, veya Akbank yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

İnternet üzerinden yaptıgında 1 lira alıyorlarmış heralde dogrumu bu ? Para size yatırılacaksa da ben internet üzerinden yatırırım büyük ihtimalle.

vay be teknoloji amma gelişti eskiden 2saat sırada beklerdim fatura filan yatırcam diye bankalarda şimdi oturdugun yerde yolla parayı
    Bu arada hangi oyunu oynuyorsunuz beyler
  • Ama artık işlem olmuş, ayrı ayrı olmaz, bu seferlik Garanti oldu napalım
  • Hocam bu seferlik garantiden yapalım. Bi dahakine daha temkinli oluruz. Recep abi sen hesaba eft mi yaptın ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.