Şimdi Ara

[ M@X!MuM ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.506
Cevap
2
Favori
72.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende katılırım aranıza, hdd yükseltip oyunları o cüzzi miktarlara alıp oynamak sıkıntı yaratmaz benim adımada.
  • herşeyi halledelim, paralar havale olsun, yarın yeni useri alıp herkese detaylı bi paylaşım bilgisi göndercem
  • abi o konuda ben kefilim burda sıkıntı yapıcak kimse yok hatta bi oyunda anlaşışır ben beğenmeyip ndirmesem bile ücretini vermeye razıyım
    quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

yalnız arkadaşlar bir ricam olacak ;

grupta kim olursa olsun , paramı çalsın dolandırsın ancak sorun yaratmasın.herşeye tepki veren sorunlu kişiler olmazsa kendi adıma sevinirim.makul kişiler olursa iyi olur. nacizane tek isteğim budur.

edit = çoklu grup olacaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

abi o konuda ben kefilim burda sıkıntı yapıcak kimse yok hatta bi oyunda anlaşışır ben beğenmeyip ndirmesem bile ücretini vermeye razıyım
    quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

yalnız arkadaşlar bir ricam olacak ;

grupta kim olursa olsun , paramı çalsın dolandırsın ancak sorun yaratmasın.herşeye tepki veren sorunlu kişiler olmazsa kendi adıma sevinirim.makul kişiler olursa iyi olur. nacizane tek isteğim budur.

edit = çoklu grup olacaksa

hocam estrafurullah sizin için demedim.

çoklu grup (5 kişiden fazla) olacak ise dedim. yoksa haddim değil size böyle bir şey demek

• emre 12 den sonra eft çekebiliyorum parayı hesapta bil
  • Yeni grup konusunda bence biraz yavaş olalım dıyorum. İlk biz kendımız bi oturtalım. Daha sonra yeni grup oluşturulabilir.

Bu arada 5 kişiye hesap no yu gönderdim. Adım emre Hesap babama aittir yanlış anlaşılma olmasın.

Aytunç abi dedigin gibi 5 kişi şuanlık böle deniyelim. 5 kişiden sonrası karışıklık olabilir diyorum ben.
  • şimdi şõyle bi durum var; 1 user için 5 arkadaş var, bu user de alınan tüm oyunları o 5 kişi almış olur, içinden seçme şansı olmaz, ayrıca 6. bir kullanıcı da o store dan hiçbir şey indiremez, limit 5tir, bu sebeple eski oyunları oynamamış olan 5 arkadaş toplanıp ayrı bir user alması gerek
  • o zaman şimdilik 5 kişi devam edelim işi iyice organize hale gerirebilirsek başka üyede alırız
  • quote:

emre 12 den sonra eft çekebiliyorum parayı hesapta bil

Tmm recep abi. Okuldan 3 te geliyorum bende. Geldigimde kontrol eder sanal karta Aktarıp indirmeye başlarım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 9 Haziran 2011; 21:56:27 >
  • grupta öyle bir talep olursa o zaman bunu aktif ederiz şu an bi başlangıç yapalım daha sonra yedek üye işine gireriz bill şahsen ben anlamadığım için bana çok karışık geliyo ayda bi kaç oyundan fazla indirmeye gerek yok eski oyunlar zaten ucuz kendi aramızdada hallederiz
    quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

şimdi şõyle bi durum var; 1 user için 5 arkadaş var, bu user de alınan tüm oyunları o 5 kişi almış olur, içinden seçme şansı olmaz, ayrıca 6. bir kullanıcı da o store dan hiçbir şey indiremez, limit 5tir, bu sebeple eski oyunları oynamamış olan 5 arkadaş toplanıp ayrı bir user alması gerek
  • 26tl mi yatırcaz şimdi? Net fiyat nedir?
  • inş. antalyada komşulardan net bulabilirim yoksa işim yaş olmadı dönünce indiririm artık
    quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

quote:

Tmm recep abi. Okuldan 3 te geliyorum bende. Geldigimde kontrol eder sanal karta Aktarıp indirmeye başlarım oyunu.

quote:

quote:

• oyun 130 ytl adam başı 26 ytl tutuyo bilal yanlış yok sanırım
    quote:

26tl mi yatırcaz şimdi? Net fiyat nedir?
  • quote:

grupta öyle bir talep olursa o zaman bunu aktif ederiz şu an bi başlangıç yapalım daha sonra yedek üye işine gireriz bill şahsen ben anlamadığım için bana çok karışık geliyo ayda bi kaç oyundan fazla indirmeye gerek yok eski oyunlar zaten ucuz kendi aramızdada hallederiz
    quote:

şimdi şõyle bi durum var; 1 user için 5 arkadaş var, bu user de alınan tüm oyunları o 5 kişi almış olur, içinden seçme şansı olmaz, ayrıca 6. bir kullanıcı da o store dan hiçbir şey indiremez, limit 5tir, bu sebeple eski oyunları oynamamış olan 5 arkadaş toplanıp ayrı bir user alması gerek

Yeni çıkan oyunlar 1 ayda 1 iyi olurda. Eski oyunların fiyatı ucuz oludugundan aramızdada hallederiz.

Recep abi sen oyun fiyatına baktın dimi ? Net fiyat 26 tl ?

• bilal ben o saatlerde direksiyon başında yolda olabilirim en son ben indiririm sıkıntı olmaz herhalde yarın emre 3 te okuldan gelince parayı sanal karta aktarır siz emmeye başlarsınız storeyi
  • Tmm net Fiyat 26 tl. Oyunu indirmeden size Şifre verme gibi bi durumum varmı. Netim Sınırsız ama biraz yavaştır.

Sonradan indirmek sorun olmaz heralde recep abi. Belli bi tarihi yok heralde. Bilal hocam aydınlatır bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 9 Haziran 2011; 22:07:01 >
  • fiyat 130 ytl 5 kişiden adam başı 26 ytl storeden bakabilirsin bu arada psn mutlaka tr hesabı olsun oyunu yabancı dil oynamayalım arkadaşlar
    quote:

quote:

grupta öyle bir talep olursa o zaman bunu aktif ederiz şu an bi başlangıç yapalım daha sonra yedek üye işine gireriz bill şahsen ben anlamadığım için bana çok karışık geliyo ayda bi kaç oyundan fazla indirmeye gerek yok eski oyunlar zaten ucuz kendi aramızdada hallederiz
    quote:

Yeni çıkan oyunlar 1 ayda 1 iyi olurda. Eski oyunların fiyatı ucuz oludugundan aramızdada hallederiz.

• quote:

fiyat 130 ytl 5 kişiden adam başı 26 ytl storeden bakabilirsin bu arada psn mutlaka tr hesabı olsun oyunu yabancı dil oynamayalım arkadaşlar
    quote:

quote:

quote:

Hesap işini bilal abi halledecek. Yarın Mail bilgilerini gönderir.

• sen indirecekmisin hemen bence paraları al öyle çekmeye başla yada benim açımdan sıkıntı yok diğer arkadaşlar parayı anca yarın atabilir bide yanlış bişi yapma sakın iyice olayı kavra emrecim sonra elimize yüzümüze bulaştırmayalım
  • mkanın varsa sen hesabı al emmeye başla hatta bende yan komşuyu uyandırayım onun netten emeyim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.