Şimdi Ara

[ M@X!MuM ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.506
Cevap
2
Favori
72.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

ismim aytunç
    33
    izmir

Janissary_aq psn (J ) büyük harfle aq ise adım ve soyadımın ilk 2 harfi

• "aq" yu millet yanlış anlıyorda o yüzden açıklama yapıyorum
  • GRUBA ÜYE OLMAK İSTEYEN AMA OLAMAYAN ARKADAŞLARDAN TEK TEK ÖZÜRDİLİYORUM MAKSAT BURDA GÜZEL Bİ OLUŞUM KURMAKTI ONUDA DESTEKLERİNİZLE BAŞLANGICINI YAPTIK HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN HERSEFERİNDE PSN KARDEŞİ ARAMAKTAN KURTULURUZ İNŞ. BU SADECE BAŞLANGIÇ OLUR
  • emre bilalden işi öğrenince buradan ayrıntılı birşekilde paylaş sabah hemen hesabına paraları havale ederek başlıyalım yarın tatile çıkacam umarım gitmeden şu oyunu indiririz bu arada yanlış anlamayın arkadaşlar devamlı forumda olacam ,indiremesemde gelince hallederiz artık dediğim gibi paraları sabah kalkar kalkmaz atarız malum mesai saati dışında eft çekilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

emre bilalden işi öğrenince buradan ayrıntılı birşekilde paylaş sabah hemen hesabına paraları havale ederek başlıyalım yarın tatile çıkacam umarım gitmeden şu oyunu indiririz bu arada yanlış anlamayın arkadaşlar devamlı forumda olacam ,indiremesemde gelince hallederiz artık dediğim gibi paraları sabah kalkar kalkmaz atarız malum mesai saati dışında eft çekilmiyor

Recep abi bizim yapıcagımız tek şey user açmak ve bilal hocamdan gelecek maillerle o userdan giriş yapmak. Daha sonra oyunu aldıgında bize şifreler vericek o şifrelerı girerek herkes ayrı ayrı download edecek. Para konusunda Bilal hocamın hesabamı yoksa benım hesabamı yatırılacak ? Daha dogrusu babamın hesabına oradan sanal karta atıp işlemlerimizi görecegız.

Şimdi ben GT5 te bi güncelleme yapıyorum. Bilal hocam sen istersen user işini hallet. Hesabı PM den gruba yolla. Yada ben halledeyım ?
    (Guncelleme oldugu için halletmem 1 saati bulur)

quote:

"aq" yu millet yanlış anlıyorda o yüzden açıklama yapıyorum

• ilk alışverişi sen yapıcaksın bilalin kartında bi sorun var sanırım zaten hesabına para atılınca şifreleri yolluıyacaksın nasıl yapıcağını bilal sana anlatıcak yada bilal alsın dağıtsın farketmez
    quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

quote:

emre bilalden işi öğrenince buradan ayrıntılı birşekilde paylaş sabah hemen hesabına paraları havale ederek başlıyalım yarın tatile çıkacam umarım gitmeden şu oyunu indiririz bu arada yanlış anlamayın arkadaşlar devamlı forumda olacam ,indiremesemde gelince hallederiz artık dediğim gibi paraları sabah kalkar kalkmaz atarız malum mesai saati dışında eft çekilmiyor

Recep abi bizim yapıcagımız tek şey user açmak ve bilal hocamdan gelecek maillerle o userdan giriş yapmak. Daha sonra oyunu aldıgında bize şifreler vericek o şifrelerı girerek herkes ayrı ayrı download edecek. Para konusunda Bilal hocamın hesabamı yoksa benım hesabamı yatırılacak ? Daha dogrusu babamın hesabına oradan sanal karta atıp işlemlerimizi görecegız.

Şimdi ben GT5 te bi güncelleme yapıyorum. Bilal hocam sen istersen user işini hallet. Hesabı PM den gruba yolla. Yada ben halledeyım ?
    (Guncelleme oldugu için halletmem 1 saati bulur)

quote:

"aq" yu millet yanlış anlıyorda o yüzden açıklama yapıyorum

• bende artık kredi kartı yok arkadaşlar, zaten kredi kart girmek te riskli biraz, sanal kart en iyisi, ben useri açarım, Emre ye veririm, Emre oyunu alıp 1 kez download a basar ve usere ben el atar 4e pay ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 9 Haziran 2011; 21:17:43 >
  • Tmm ben sanal kart kullanıyorum zaten ana kart ile giriş yapmadım. Bilal hocam sen userları dagıt. Ben oyunu 1 kez download edicem sadece o kadar mı bu 4 e pay etme nasıl oluyor orasını anlamadım.
  • orası çok basit önce paraları sana iletmeden alma oyunu, 4 kişiden alınca öyle download et Bu arada havale masrafını minimuma veya bedavaya indirebilcegimiz bi banka hesabı ayarlayalım arkadaşlar, her seferinde 3-5tl havale masrafı çok kötü olur
  • ben akbank kullanıyorum eft ler bedava . bide arkadaşlar bi kaç arkadaş yedek üye yada ikinci 5 li kur diyolar ne dersiniz
  • bunu not alıyorum teşekkürler hocam
    quote:

Orijinalden alıntı: darthface

arkadaşlar bu arada oynamadım ama konsolussundeki inceleme kadarıyla outland i öneriririm tr psnde 17 tl civarındaydı bi bilgi :) yeni arcadelerden
  • zaten eski oyunlar için 1 user daha açmıcakmıydık size? bu kurdugumuz ana user, yani infamous 2 ve bundan sonraki tüm yeni hit oyunlar içindi
  • İkinci beşli olursa güzel olur. :) Ortak oyunlar konuşulur burada, büyük bir kardeşlik olmuş olur. İki grupta ortak hareket eder.
  • quote:

ben akbank kullanıyorum eft ler bedava . bide arkadaşlar bi kaç arkadaş yedek üye yada ikinci 5 li kur diyolar ne dersiniz

arkadaşlar 10 kişilik bir grup kurulsun. oyun istemeyenler olabilir. kendi adıma Benim için farketmez açıkcası ama a oyunu gruptan biri istemezse geriy kalan 9 kişiden isteyen biri çıkar böylece oyun 5 kişiye dağılmış olur gene.

anlatabildim mi ? baş ağrısı çekiyorum 7 saattir de
  • Eger havale parası çoksa başkasının hesabına deneriz Yatırmadan soralım havale parasını. Duruma göre görüşürüz.

İstersenız şimdi pmden Hesap no yu vereyım ? Garanti Bankası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 9 Haziran 2011; 21:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

zaten eski oyunlar için 1 user daha açmıcakmıydık size? bu kurdugumuz ana user, yani infamous 2 ve bundan sonraki tüm yeni hit oyunlar içindi

bilal hocam oyunu indirirken ps3'ü açıp kapattıgımız yerdenmi yeni user açıcaz yoksa mail adresini ekleyip şifreyi giripmi indircez oyunu
  • bilal bu userdende indiririz farkedermi isteyen öder parasını illa herkez alıcak diye bişi yok oyun aldığımız hesap belli olsun ama farklı bi olay varsa onu ben bilmiyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

zaten eski oyunlar için 1 user daha açmıcakmıydık size? bu kurdugumuz ana user, yani infamous 2 ve bundan sonraki tüm yeni hit oyunlar içindi
  • yalnız arkadaşlar bir ricam olacak ;

grupta kim olursa olsun , paramı çalsın dolandırsın ancak sorun yaratmasın.herşeye tepki veren sorunlu kişiler olmazsa kendi adıma sevinirim.makul kişiler olursa iyi olur. nacizane tek isteğim budur.

edit = çoklu grup olacaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 9 Haziran 2011; 21:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

quote:

ben akbank kullanıyorum eft ler bedava . bide arkadaşlar bi kaç arkadaş yedek üye yada ikinci 5 li kur diyolar ne dersiniz

arkadaşlar 10 kişilik bir grup kurulsun. oyun istemeyenler olabilir. kendi adıma Benim için farketmez açıkcası ama a oyunu gruptan biri istemezse geriy kalan 9 kişiden isteyen biri çıkar böylece oyun 5 kişiye dağılmış olur gene.

anlatabildim mi ? baş ağrısı çekiyorum 7 saattir de

Aytunç abi öle karışıklık olmazmı biraz. Herkes bi agızdan olur. Şimdilik 5 kişi rahat kafayla yapalım. Ne dersiniz ?

Hesap bilgilerini yolluyorum Pm den.

• bende akbank var olmassa bana gönderilir ben atarım sana parayı emre bide 2. gruba herkez ne diyo arkadaşlar kaldırabilirmiyiz yada becerebilirmiyiz karıştırmayalımda
    quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Eger havale parası çoksa başkasının hesabına deneriz Yatırmadan soralım havale parasını. Duruma göre görüşürüz.

İstersenız şimdi pmden Hesap no yu vereyım ? Garanti Bankası

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.