Şimdi Ara

[ M@X!MuM ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.506
Cevap
2
Favori
72.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maximum54

sen indirecekmisin hemen bence paraları al öyle çekmeye başla yada benim açımdan sıkıntı yok diğer arkadaşlar parayı anca yarın atabilir bide yanlış bişi yapma sakın iyice olayı kavra emrecim sonra elimize yüzümüze bulaştırmayalım

Abi Bilal hocam ile konuştum o konuyu. Yarın paralar yatsın bilal abi yardım edicek ne yapıp ne edicegimize.

Hesap nolarla ilgili sıkıntı yok dimi ? Herkese geldi ? 1 kere hallettikmi tmm artık sorun çıkmaz zaten.
  • tamamdır emrecim dediğim gibi yarın yollardayım beni en sona bırakın bu gece 12 den sonra atarım parayı bide binbaşılığın hayırlı olsun yıldızlar parlıyo
  • Emre sana pm attım, güzel bi õnerim var size eski oyunlar için
  • quote:

tamamdır emrecim dediğim gibi yarın yollardayım beni en sona bırakın bu gece 12 den sonra atarım parayı bide binbaşılığın hayırlı olsun yıldızlar parlıyo

Tmm abi teşekkür ettim.

quote:

Emre sana pm attım, güzel bi õnerim var size eski oyunlar için

Bilal abi şimdi bakıyorum mesaja.
  • acaba nedir nedir
    quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

• quote:

acaba nedir nedir
    quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

PM den yolluyorum
  • sabah maaş yatcak benim, garanti bankasından direkt havale yaparım
  • siz oyunu emerken bende antalya gecelerinde disco disco partizani
  • bende sabah yollarım bankamatikten yatırsak olur dimi bankanın içi kalabalık olur
  • Paralar tmm oldugunda bilal hocama ulaşıcam. Konuyu tamamıyle ögrenicem.
  • hacı ben internet şubeden atıcam bankamatiktende iban nosuna direk atılıyo ama eft olarak çek para kesmesin yada garanti btm lerdende direk yatırılıyor sanırım
    quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

bende sabah yollarım bankamatikten yatırsak olur dimi bankanın içi kalabalık olur
  • misafir gitti kurtlar vadisi bitti ps3'de dolanmaya devam psn açıldıgından beri doğru düzgün oyun oynamaz oldum oney bu ney derken saat 1 oluyor
    Hacı eft yapmamam benim hesap yokki bankada en iyisi 3-5 neyse fazla vericez bankamatikten yatırcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 9 Haziran 2011; 23:11:50 >
  • sen hangi bankayla çalışıyosun yada garanti bankası bul direk ibandan btmye masrafsız yatır ne gerek var o paralara küçük oyunlar alırız masraf etme kardeşim :)
    quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

misafir gitti kurtlar vadisi bitti ps3'de dolanmaya devam psn açıldıgından beri doğru düzgün oyun oynamaz oldum oney bu ney derken saat 1 oluyor
    Hacı eft yapmamam benim hesap yokki bankada en iyisi 3-5 neyse fazla vericez bankamatikten yatırcam
  • havale parası vermeden nasıl yatıyor ki ücret? Benim garanti hesabım var mesela, yoksa bile bu şekilde havale yapmak mümkün mü?
  • hocam size cevap yazılmamış kusura bakmayın ama grup dolmuştu zaten
    quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Bende katılırım aranıza, hdd yükseltip oyunları o cüzzi miktarlara alıp oynamak sıkıntı yaratmaz benim adımada.
  • btm ye gidin iban numarası girerek parayı hesaba direk yatırın kendi hesabınızdan değil akbankta böyle yapmak mümkün ama garantiyi bilemiycem ben akbanktan kendi hesabımdan her bankaya ücretsiz eft çekebiliyorum
  • Ben garanti paramatikten 2 kez havale yaptım, 5er lira kesti
  • daha neler ya hangi yılda yaşıyoruz arkadaşlar tam anlatamadım sanırım ben bunu akbankta yaptım sizde garantide deneyin garanti btm bulun kart falan sokmadan işlem yapılabiliyodur büyük ihtimal direk iban numarasına parayı yatırın onda para alıyosa yazıklar olsun yav 2011 deyiz hala nelerden para alıyolar
  • artık yarın ola hayrola sabah işimi bitirip çıkarım bankaya gerisi allah kerim:)
    hacı bankalar öpmeden bırakırmı ya ::) heleki garanti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 9 Haziran 2011; 23:35:42 >
  • Evet kartsız havale yaptım, 5tl kesti
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.