Şimdi Ara

[ M@X!MuM ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.506
Cevap
2
Favori
72.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilal peki diğer oyunları indirme hakkın duruyormu en azından bizde faydalanırız en azından bide dediğim gibi biz kalıcı olmak istiyoruz arkadaşlarla muhabbetimiz bu şekilde her ay oyun falan indirecez beraber konuşarak tabi eski oyunlardan bi gow var zaten olmadı yine yapacaksın güzelliğini başka çaren yok işin lakası para sıkıntısı zaten olmaz ne emrede ne bende nede serkanda maksat bu konunun devamlılığı
    quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Valla ben bugüne kadar çıkmış en popüler oyunları (infamous 2 hariç) indirdim arkadaşlar, ben her oyunu alamam, çünkü elimde mevcutlar, bundan sonraki tüm hit oyunlar kabulümdür... Ayrıca sizler hangi oyunları alcak olursanız en sorunsuz, temiz şekilde paylaşımı yapabilirim, forumda çok yaptım bu tür organizasyonları

• Devamlılık, maddi konu ve oyun tavsiyesi alış-verişi konusunda her şeyi yapabilirim. Alıp sattığım bir çok oyun var zaten. Kredi kartımda olduğu için rahatlıkla yapabilirim bu işlemi. :)
  • kaancım seninde işin zor boşver oyunu sen derslerine iyi çalış :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Oyunu storeden alınca TR dublaj ya da alt yazısı oluyor mu peki ? Sınavlardan sonra birileriyle toplanıp almak lazım bu oyunu
  • Beyler mynetin haberine göre siber saldırı başlamış
    Anonymous, TİB'e saldırdı!
    Bugün Türkiye'de bazı kamu kurumlarına saldırıda bulunması beklenen siber-aktivistler grubu Anonymous'un ilk hedefi Telekomünikasyon ve İletişim Başkanlığı'nın internet sitesi oldu
  • şöyle yapalım isterseniz; 5 tane PSN oyunlarının çogunu oynamamış saglam arkadaşlar toplansın, bi user alalım size, organizasyonu da ben halledeyim Bir de 2. useri açalım, bu userde Infamous 2yi ve bundan sonraki tüm hit oyunları alalım, asıl userimiz bu olsun çünkü ilk userdeki eski oyunları en fazla 3 ayda sömürüp sıkılcaksınız, o user de hiçbir şey ifade etmicek artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Devamlılık, maddi konu ve oyun tavsiyesi alış-verişi konusunda her şeyi yapabilirim. Alıp sattığım bir çok oyun var zaten. Kredi kartımda olduğu için rahatlıkla yapabilirim bu işlemi. :)

Hocam ilgin çok sağol arkadaşlarla görüşelim ona göre karar alıp sana cevap verelim
  • pek bir şey anlamadım ama emre ile serkan okeyledi grubun kasası ve rehberi sensin hayırlı uğurlu olsun fikirlerine uyum sağlarız genelde
  • infamous 2 için bende girebilirim, yaş 27, 2006 dan beri ps3 kullanıyorum Genel olarak bir çok forumda ve burda herkes tanır zaten beni
  • anlamadıgınız her detayı pm ile sorun, birine kızıp, küfür, hakaret vs. yüzünden ban yemedigim sürece hergün saatlerce forumdayım, baya bilinen bi üyeyim, PSN den ulaşabilirsiniz, gerekirse cepten de ulaşırsınız, 24 saat açıktır
  • arkadaslar su anda durum nedir? infamous 2 indirdigimiz tr dil secenegi olacak mı
  • burada herkez çok sağlam arkadaştır bilal rahat ol grubtakiler zaten herzaman birbirini kollar rahat ol oluşum bitince herkez zaten cep psn msn ne varsa ekler zaten

quote:

anlamadıgınız her detayı pm ile sorun, birine kızıp, küfür, hakaret vs. yüzünden ban yemedigim sürece hergün saatlerce forumdayım, baya bilinen bi üyeyim, PSN den ulaşabilirsiniz, gerekirse cepten de ulaşırsınız, 24 saat açıktır
  • tr storeden inerse sıkıntı yok
    quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

arkadaslar su anda durum nedir? infamous 2 indirdigimiz tr dil secenegi olacak mı

quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

arkadaslar su anda durum nedir? infamous 2 indirdigimiz tr dil secenegi olacak mı
  • hocam profilinde bilgiler eksik diğer arkadaşlar okeylerse tamamdır. tekrar ediyorum arkadaşlar bu konu güncel kalacaktır uzun vadeli bunu es geçmeyelim
    quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

infamous 2 için bende girebilirim, yaş 27, 2006 dan beri ps3 kullanıyorum Genel olarak bir çok forumda ve burda herkes tanır zaten beni
  • quote:

anlamadıgınız her detayı pm ile sorun, birine kızıp, küfür, hakaret vs. yüzünden ban yemedigim sürece hergün saatlerce forumdayım, baya bilinen bi üyeyim, PSN den ulaşabilirsiniz, gerekirse cepten de ulaşırsınız, 24 saat açıktır

Hocam Mesela İnfamous 2 yi aldık diyelim. Oyun için Kod alıcaz ve bu kodu 5 kişi girip teker teker oyunumu indircek.

Forumda bir sürü PSN Kardeşligi konusu gördüm. Ama bi türlü aklım yatmadı bu konuya. Para yatırmada felan sıkıntı olmazda. Bu oyun indirme işi kafamı karıştırdı benım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 9 Haziran 2011; 20:04:01 >
  • güzel konu katılırdım bende ama makina 80lik infamous2 15 gb + ilerdeki oyunlar
  • benim makinada 80lik ama harici alıp halledicem bu konuyu :)
    quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

güzel konu katılırdım bende ama makina 80lik infamous2 15 gb + ilerdeki oyunlar
  • organizasyonu kuralım da gerisi basit arkadaşlar
  • yeri gelmişken sorayım makinaya harici 500gb bellek kullanılıyomu oyunları falan yüklemek için makinadakini değiştirmek istemiyorum
  • Slm arkadaşlar

33 yaş arada izmir arada istanbuldayım.

Elimden geldiğince ( infamus2 + diğer oyunlar farketmez, genellikle durumum normal ancak ekstra masraflarım çıkmadıkça) katılırım.
  • benim makinada 80 gb fat kasa 500 gb hard disk alıp taksak nasıl olur acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.