Arkadaşlar merhaba. Asus marka S510U model bilgisayarıma ssd almayı planlamaktayım. Samsung 860 EVO 250GB almıştım 5 yıllık bilgisayarıma. Aradaki uçurum gibi fark beni çok şaşırtmıştı. Öncelikli olarak Asus'a M2 ssd takacak giriş olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Garantisi olduğu için açamıyorum. Nerede yazar? Eğer giriş varsa M2 mi alayım (yine Samsung'un buldum 250'lik) yoksa 860 evo mu?
Şöyle bir durum da var. Cd okuyucusu yok. Hdd candy alıp 1 tblik harddiski oraya takarım diye düşünmüştüm. Durum böyle olunca M2 ssd alıp onu kendi yerine takıp hddyi kullanmaya devam etmek daha nantıklı gibi.
Görüşlerinizi bekliyorum...
Asus yetkili servisini arayarak cihazınız hakkında bilgi edinmeniz daha doğru olacaktır çünkü ürünün desteği olsa bile bazı durumlarda anakartta farklılıklar olabiliyor veya bios yazılımı nedeni ile sorunlar oluşabiliyor. yani işin kısası laptoplarda model aynı olsa bile farklı revizyonlar oluyor o yüzden bu sorunlar ortaya çıkabiliyor kesin bilgi için asus ile görüşmenizi önereceğim
Teşekkürler üstad. Arayacağım ilk fırsat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme