Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • Mavi bayrakta Ontealdon adım. Tecrubeli sayılırım oyunda. Yalnız RaidCall grubu adresi yanlış galiba bir daha verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanyz

Mavi bayrakta Ontealdon adım. Tecrubeli sayılırım oyunda. Yalnız RaidCall grubu adresi yanlış galiba bir daha verebilecek var mı?

Buyur ip 8296255
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedpasa

quote:

Orijinalden alıntı: OxyGeNMasKeSi

quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Yok ne kusuru zaten $amanımda Ottoman yer alsın isteseydim mutlaka yazardım öyle bir $ey

http://imgim.com/0611_140652.jpg bu da kalsın burada

Dun sizin adiniza bana küfür etti.TURKEY loncasinda bende siz zannetmistim

Güldürme Allah aşkına nick benzerliği vardı kim dedi onun adına küfür ettiğimi ayrıca ilk başta sizin küfür ettiğiniz herkes tarafından bilinmekte

Benmi küfür ettim kuledeyken rica ettim abanozu yaktim kardesim alirsan ben sana ayni fiyati vercem deyip 250kya alip bana yok sana ayni fiyata satmam 400k alıyorsan al diyip zor duruma dusurende bendim.Pm den küfür edipte lonca konusmasinda ana baci katti diyende bendim eyw.O yüzden ban yedi dimi carin :))

• Bende başladım beyler ismim xTURKx yardımlarınzı beklerim çok eziğim :D
    Bedensel açtım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedpasa

quote:

quote:

Yok ne kusuru zaten $amanımda Ottoman yer alsın isteseydim mutlaka yazardım öyle bir $ey

http://imgim.com/0611_140652.jpg bu da kalsın burada

Dun sizin adiniza bana küfür etti.TURKEY loncasinda bende siz zannetmistim

Güldürme Allah aşkına nick benzerliği vardı kim dedi onun adına küfür ettiğimi ayrıca ilk başta sizin küfür ettiğiniz herkes tarafından bilinmekte

Benmi küfür ettim kuledeyken rica ettim abanozu yaktim kardesim alirsan ben sana ayni fiyati vercem deyip 250kya alip bana yok sana ayni fiyata satmam 400k alıyorsan al diyip zor duruma dusurende bendim.Pm den küfür edipte lonca konusmasinda ana baci katti diyende bendim eyw.O yüzden ban yedi dimi carin :))

ban yemesi o yüzden değil adamın metnine kas atmıştık o da ticket attı.
    ayrıca coopers' falan sorabiliriz ilk başta senin o*** çoç** dediğini

• Başladım 3 lvlim lonca varmı gençler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lonca $u an yok ama yakinda kurulacak.Ayrica görüyorum ki seviye git gide dü$mekte.Bu durumdan dolayi üzüntü icerisindeyim.Dh'nin birle$tirici üslubundan uzakla$ilmamali cünkü bu bizi ayriliga iter.Lütfen kendimize ve lafzimiza cekidüzen verelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lonca $u an yok ama yakinda kurulacak.Ayrica görüyorum ki seviye git gide dü$mekte.Bu durumdan dolayi üzüntü icerisindeyim.Dh'nin birle$tirici üslubundan uzakla$ilmamali cünkü bu bizi ayriliga iter.Lütfen kendimize ve lafzimiza cekidüzen verelim.

aynı fikirdeyim DH yi küçük düşürenler var uslubuyla

• Pm den söven bendim aynen.Peki Bugun metinden ban yediysen niye bana pm attin senin yüzünden ban yedim diye.Bende SS yolladim
  • Mod Ve 105 Lerle Kule Yapiyorduk
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • Dropların bitmesi sonucu deponun 2. ve 3. bölümündeki itemlar hayal oldu.Her şeyi bırak dolu ve at madalyonlarına yazık oldu :( Bu da piper la aramızda geçen konuşma durum umutsuz yine.
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    Edit:Everything OxyGeNe yi keserkene :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLnino -- 12 Haziran 2014; 22:37:47 >

• Aynısı bana olmuştu en az 10kk lik item gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametKA24

quote:

Lonca $u an yok ama yakinda kurulacak.Ayrica görüyorum ki seviye git gide dü$mekte.Bu durumdan dolayi üzüntü icerisindeyim.Dh'nin birle$tirici üslubundan uzakla$ilmamali cünkü bu bizi ayriliga iter.Lütfen kendimize ve lafzimiza cekidüzen verelim.

Samet bıraktın mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Dropların bitmesi sonucu deponun 2. ve 3. bölümündeki itemlar hayal oldu.Her şeyi bırak dolu ve at madalyonlarına yazık oldu :( Bu da piper la aramızda geçen konuşma durum umutsuz yine.

Geçmi$ olsun.Bu arada siz değerli karde$lerimin kandili kutlarım

• quote:

quote:

quote:

Samet bıraktın mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Dropların bitmesi sonucu deponun 2. ve 3. bölümündeki itemlar hayal oldu.Her şeyi bırak dolu ve at madalyonlarına yazık oldu :( Bu da piper la aramızda geçen konuşma durum umutsuz yine.

Geçmi$ olsun.Bu arada siz değerli karde$lerimin kandili kutlarım

Bırakmadım oynuyorum devam :)

• Mod Türk mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf -- 13 Haziran 2014; 4:00:24 >
  • quote:

Bırakmadım oynuyorum devam :)

Umarım bırakmazsın.
    quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

Mod Türk mü?

Türkçe biliyor, gerisi hakkında informasyonumuz yok.
  • Ara sıra koyduğumuz ss veya videolarla burayı biraz daha canlı tutalım

http://imgim.com/0613_105158.jpg
  • Ben de oyuna nostalji olsun diye başlamak istiyorum ama ve lakin aklıma takılan birkaç soru var :
    1 -) oyunun yaş ortalaması ne durumda , 18 yaş üstü oyuncu kitlesi mevcut mu /
    2-) oyunda exp kasımı tr de ki gibi zor ve uğraştırıcı mı yoksa tr ye oranla daha basit mi eğer basitse ne kadar basit yani 1 haftalık kasılma ile kaç level olunabilir /
    3-) oyunun kapanma olasılığı var mı ,boşa kürek çekmeyi kimse istemez sonuçta /
    4-) para karşılığında item alma gibi bi durum var mı ( edit ) /
    5 -) serverda ortalama ne kadar türk oyuncusu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

Ben de oyuna nostalji olsun diye başlamak istiyorum ama ve lakin aklıma takılan birkaç soru var :
    1 -) oyunun yaş ortalaması ne durumda , 18 yaş üstü oyuncu kitlesi mevcut mu /
    2-) oyunda exp kasımı tr de ki gibi zor ve uğraştırıcı mı yoksa tr ye oranla daha basit mi eğer basitse ne kadar basit yani 1 haftalık kasılma ile kaç level olunabilir /
    3-) oyunun kapanma olasılığı var mı ,boşa kürek çekmeyi kimse istemez sonuçta /
    4-) para karşılığında item alma gibi bi durum var mı ( edit ) /
    5 -) serverda ortalama ne kadar türk oyuncusu var ?

her oyunda olduğu gibi 10 yaşında elemanda var 18 yaş üstü de vardır
    yaklaşık bi haftada 38 oldum
    kapanma olasılığı yoktur pvp değil sonuçta bu
    tr serverlerindeki gibi edit yok
    oran bilmesemde türk baya bol

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.