Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkey Loncasini ele aldım denilebilir sahibiyle aramiz iyi delikanlı iyi bir insan herkesi attı loncadan adam olanlar kaldi yetkim var bi arada yeni chardan LunasTR den ulasabilisiniz yeniler kasın veya lonca demeyin ooyunnu hakkını verenlere loncada yer var.
  • beyler çift account banlandı AdamHakliBeyler
  • çift account derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanoflu

çift account derken ?

Galiba ayni bilgisayardan yada mail adresinden 2hesap kullanmayı söylüyor. Bende daha iyi kesmek için 2.hesap olarak şaman düşünüyordum ama 2hesapta ban yiyecekse açmıcaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

quote:

çift account derken ?

Galiba ayni bilgisayardan yada mail adresinden 2hesap kullanmayı söylüyor. Bende daha iyi kesmek için 2.hesap olarak şaman düşünüyordum ama 2hesapta ban yiyecekse açmıcaz artık.

pazar çarıydı biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

quote:

quote:

çift account derken ?

pazar çarıydı biri

Çift account kullanmak yasak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

quote:

quote:

çift account derken ?

pazar çarıydı biri

Çarların isimleri çokmu benzergi aga bunlar nasıl anlıyor ıp ye mi bakıyolar işsiz işsiz şamansız oyunun tadı çıkmıyor yav pazarı yine uyurken filan kurarımda.

• Biraktim arkadaslar size kolay gelsin selametle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Biraktim arkadaslar size kolay gelsin selametle.

Hayırdır hocam siz baya ilgiliydiniz
  • Ben de biraktim boş zaman bulursam icindeki itemleri vermeyi dusunuyorum bos durcagina bir ise yarasin 1 m filan var biraz da item
    Düzenleme: itemler verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 19 Haziran 2014; 9:48:57 >
  • Adamhaklıbeyler cift account ban sebebi olamaz sen m2 bobla kasılıyordun ondan yemıyesin bn cok kısı gordum samanı var oyundaki adım FreeDay bende saman kasıyorum suan ?

• Aranızda en yüksek seviye kaç arkadaşlar?

• Arkadaşlar metin2.sg sitesinde indirmekte sıkıntı yaşayanlar yada indirdikten sonra açamayanlar birde bu linklen indirsinler.

https://mega.co.nz/#!kN8lgZjK!aVzwNDmHe1NcVzWeSB_ARksfBexgG256ULdmIQXcYlo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaklee

Adamhaklıbeyler cift account ban sebebi olamaz sen m2 bobla kasılıyordun ondan yemıyesin bn cok kısı gordum samanı var oyundaki adım FreeDay bende saman kasıyorum suan ?

bu oyun inanilmaz zaman olduruyor

• Evet beyler oyuna başladım online olan varsa burdan yazsın oyundan konuşalım.

Edit: beyler pmden yardımcı olabilecek varmı forum name i kabul etmiyor forum ismim evrekaevreka ama kabul etmiyor forum name i değiştirebilirmiyim birde öyle deniyeyim pm atabilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2014ygslysşampiyonu -- 21 Haziran 2014; 13:36:23 >
  • adamakıllı türk klan ve oyuncu varsa indirim başlim yoksa indirmim son durum nedir :D
  • pazarda falan taşların yerine safra mıdır nedir o güzüküyo niye böyle
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• beyler bende oyunu açarken şöyle bir hata geliyor "url setting file not found" ? ne yapmalıyım
  • Arkadaşlar yeni başlayanlar ya da düşünenler PM atsın bana.
    Hep beraber kasılmayı düşünüyorum sıfırdan mükemmel hale gelicez.
    Mavi bayrak doldu gerçekten Kırmızıda bir başlangıç yapalım sıfırdan ele geçirelim..
  • Oyuna başlayınca yardımcı olacak varsa başlamak istiyorum ama biraz yardım lazım, diğer mt2 deki gibi en basitinden gösterip vermeme durumu olmazsa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.