Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlayacak varsa tuva'ya beklerim arkadaşlar, futbol topu eventi de var şu sıralar kasılırken bir yandan da para yapıyoruz iyi oluyor

Singapurda forumdan kaç kişi kaldı zaten bilmiyorum fakat genel olarak oyuncu sayısına da bakarsak ki siz de oyuna giriş yapınca göreceksiniz, cidden tatmin etmiyor
  • beyler ben oyunu 5 senedir oynamıyorum eski mt2 tadını verir mi bu oyun?(evet konuyu okumadım sadece ilk postu okudum)
  • Arkadaşlar ekip sağlamsa ve kalabalıksa başlayacağım yarın . İletişime geçelim birbirimizle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başliyorum arkadaşlar
  • Ben indirip oynadım biraz yarin isim olmazsa edebiyat sınavından sonra oynarım yine ama bos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep onlineyim genelde gelenlerin hesp ya item istiyor yada boş muhabbet yapıyor geçen oyunda kardeşim dediğim adam benim sırtımdan para kazanma peşinde küfür ettim yolladım beyler adam gibi oynıcaklar gelsin kırmızıya falan geçelim diyen eleman mavide lonca kurulamadı daha birlik beraberlik sağlanılamadı sen kırmızıya geçelim diyosun hiç kırmızıya girdin mi bitane pazar yok 1-2 tane char yok aynı anda online bilip bilmeyen konuşmasın oynamak isteyen buyursun adam akıllı oynasın aramızda yer alsın çok iyi türklerde var oyunda çok adilerde oyun için bi yerleriniz oynamasın.
  • Arkada$lar yukarida eksik yazmi$im.Demek istedigim birakmak zorunda kalmakti cünkü pc'min anakarti yanmi$.Bilgisayarcimin yogunlugu nedeniyle tamirat uzun sürebilir ama en yakin zamanda araniza katilacagim.Özelden de birakma diyen dostlarim olmu$.Iyi ki varsiniz.Sizin bu duyarli tavriniz, diger oyunda$ karde$lerimizin birlik ve beraberligiyle harmanlanirsa ortaya önü kesilemez bir ba$ari ortaya cikar.Ha gayret diyorum, Dh'nin galebesi bizim elimizdedir.Yeter ki bunun ilk adimi olan loncayi kuralim.

• Mavi bayrakta mi daha fazla insan var oraya geleyim o zaman

Ben o isleri unutmusum rastgele seçtim bayragi

• Geldim, ArryStark. Gören olursa eklesin haberleşelim.
  • Bende geldim beyler forum nickiyle ayni

• nasıl para kasıcaz burda birisi anlatsın lutfen
  • oyundaki adım nesTeer

haberleşelim lütfen ekip güzelse devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesTeer -- 22 Haziran 2014; 21:32:19 >
  • beyler online olan var mı yoksa coğu kişi bıraktı mı
  • Ben girip oynuyorum su an açık değilim de pek kimse kalmamış gibi konuya bi dönse eskiden oynayan arkadaşlar ona göre devam edip etmeme kararı alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: hlldmr

Ben girip oynuyorum su an açık değilim de pek kimse kalmamış gibi konuya bi dönse eskiden oynayan arkadaşlar ona göre devam edip etmeme kararı alicam

aynen hocam.

eskilerden kim varsa birleştirsin hepimizi akalım gidelim. yalnız olunca sarmıyor pek fazla
  • herkes surekli forumda aktif degil raidcall grubu olmasi lazim yada benzeri birşey..
  • Karankula nerelerde kurmu$tu o

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    ortalikta yok bi ara pm e baksana
  • mega.co.zo ile indirdim ben beyler gerisini yapamadım dosyaları ayıkladım ama her açıştı en baştan patch atıyor 3-5 dk beklemek zorunda kalıyorum
  • Oyunu indirdim ama zipten çıkarırken hata veriyor?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.