Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Orijinalden alıntı: JrDeniz

bende de zipten çıkarırken hata veriyordu, tekrar indirdim sorun kalmadı.

Başlayalı daha iki gün oldu, şöyle de bir ss koyayim buralar canlı kalsın

http://imageshack.com/a/img842/7751/v7c3n.jpg

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Oha 2 günde nasıl yaptın sen bunları
    Yapması zor mu kolay mı

acayip bir drop var vadide her 3 vahsi uzmandan 1 dolu dusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler ekleyin beni fallinspace-------------- bir birimizi ekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 199kewell -- 27 Haziran 2014; 21:01:58 >
  • hiç kimse yok mu ya ? ben takılırız diye geldim yalnız yalnız dolaşıyorum.
  • Oyuna başlayan genç arkadaşların en sık yaptığı hata bir an önce 50 level üstü olmaya çalışmak. Sonra kendi seviyelerine uygun ne metin kesebiliyorlar ne de mob ve sıkılıp oyunu bırakıyorlar. Yeni başlayacak arkadaşlar adam gibi item yapana kadar 35 leveli aşmayıp 2. köyde takılsınlar. Oradaki metinleri kesmek için M1 skil ve uyduruk itemler bile yeterli. Üstelik ilk bir hafta hem düşen paraları otomatik topluyorsunuz hem de drop oranları 2 kat daha fazla. Tek diyebilecegim level almak için acele etmeyin. TR'den çok daha iyi bir server.
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:25:36 >
  • Şuan indiriyorum. Bende başlayacağım arkadaşlar öneriniz varmıdır?
  • Hocam aklıma takılan birkaç soru var onları aşabilirsem hemen indiricem oyunu .

1.si hocam efsun botu multihack 7x'miş 4x'miş vs . vs. gibi hileler açılabiliyormu . Açılıyorsa direk söyle gelmeyeyim
    2.si ister istemez bir yerde pazarlık yapılacak item alışverişi yapılacak bu item alışverişlerinde çoğu kişi ingilizce biliyormu (sonuçta herkez ingilizce bilmediği için aklıma takıldı )
    3. su kasılma , item, para , pazarlık , markette satılanlarla ilgilide biraz daha detay verirseniz belki daha çok kullanıcı çekebiliriz. Cevabını bekliyorum hocam

İyi forumlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akanzi38 -- 30 Haziran 2014; 21:13:32 >
  • Hocam bende gaza geldim. İndiricem yarin bi lonca kuruldumu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akanzi38 kullanıcısına yanıt
    her türlü hile denedim çalışturamadım oyun içindede hile kullanana rastlamadım çalıştırabildiğim hilelerde en fazla otuz saniyede oyundan attı.
    ingilizcem kötü olmasına rağmen ben rahatlıkla oynayabiliyorum çoğunluk ing biliyor yani dil açısından hiç bi sıkıntı yok oyunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametKA24

her türlü hile denedim çalışturamadım oyun içindede hile kullanana rastlamadım çalıştırabildiğim hilelerde en fazla otuz saniyede oyundan attı.
    ingilizcem kötü olmasına rağmen ben rahatlıkla oynayabiliyorum çoğunluk ing biliyor yani dil açısından hiç bi sıkıntı yok oyunda

Eğer dediğiniz gibiyse hocam bu gece başlıyorum
  • Herkese selam bugün bende indirdim ve biraz metin kesip 23 lv yaptım.hemen birlikte Arkadaş çevresi de edindim.Mavi bayrakta ''KISADEVRE'' adlı nickle iletişime geçebilirsiniz.Tr serverlerine göre daha rahat ama pvp düzeyinde de olmadığı bir gerçekM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 3 Temmuz 2014; 23:32:38 >
  • arkadaşlar bizde bugün başladık benide ekleyin. ilk mesajda toplansak aslında iyi olur
  • merhaba beyler, ben de başlamak istiyorum en dolu bayrak hangisi acaba mavi bayrakta mı açayim ben de ?
  • ulen bende metin2trye 5 gün önce başladım en son 4 sene önce oynamıştım. baktım herkes +9 takılıyor, sarı ve kırmızı bayrakta hiç kimse yok. 3-5 pazar mavi bayrakta var. bugün metin2tryi bıraktım artık içimde hiç bu oyunu oynamaya dair birşey kalmadı keşke 5 gün önce bu konuyu görseydim şimdi bir daha oynayamam, oyanama isteğim yok
  • merhaba bende bugun indirdim metin 2 yi ilk cıktığı yıllarda oynadım daha sonrasında oyundaki hile sistemi yüzünden bıraktım cok uzun zaman geçti aradan tekrar heves ettim birlikte oynamak isteyen arkadaşlar olursa katılmak isterim hangi bölgede açmalıyım siz nerelerdesiniz
  • açıcak olanlar mavi bayrak gelsin, bu da benim karakterim.oyunda bulusalim takilalim.6-7 gündür oynuyorum.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood Mac -- 13 Temmuz 2014; 0:10:25 >
  • Pc geldi ama bu sefer de internet gitti, çok özledim.umarım vuslat yakın olur halletmeye çalışıyorum

• bir birlik olamayınca, kimse mesajlara bakmayınca sildim oyunu yalnız yalnız oynanmıyordu
  • Hala devam eden varsa başlamayı düşünüyorum
  • İnterneti halletsem geleceğim ama bir türlü halledemedim...Geçen ay TTNET 45 liralık kazık atınca abonelikten çıktık, geçici süreliğine Vodafone VINN 6 GB 45 TL'likten aldık o da 2-3 gün oldu 2 GB'yı çoktan doldu oyuna girsem anında doluverecek kota, bu sefer de öteki i$lerimi yapamayacağım.Çıkmazda kaldım açıkçası....
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.