yeni nesil sistem alacak durumum olmadığından mevcut sistemimi yükseltmeye karar verdim bu yüzden ana kartıma uygun sistem önerirseniz sevinirim Bütçem:7 bin TL şuan kullandığım sistem: Ana Kart: M268-AM SE2 İşlemci: Amd Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61ghz Ekran kartı: ATI Radeon 4300 HD 4500 Series RAM: 2gb HDD:500 PSU: (tam emin olamadığımdan resmini koydum) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinakcay4224 -- 15 Kasım 2022; 17:11:21 > |
M2N68-AM SE2 anakartı yükseltme
-
-
Elinizdeki sistem neredeyse 15 senelik. Buna takılabilecek en yüksek parçaları da taksanız şuan 7 bine alınabilecek Ryzen APU sistem bile daha iyi performans verecektir.
Şu sistemde kullanılabilecek tek parça (sıkıntısı yoksa) harddisk.
Ara ara şöyle sistemler düşüyor denk getirebilirseniz bunlardan bakarsınız
Ya da bu ayarda (i3 10100f + Gtx 1650 sistem) 2. El sistemler oluyor
Böyle sistemleri alamıyoruz ki sistem kilitleniyor paramızla rezil oluyoruz diyorsanız bundan bakarsınız.(Frekans tv apu sistem)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: a-f-h
Elinizdeki sistem neredeyse 15 senelik. Buna takılabilecek en yüksek parçaları da taksanız şuan 7 bine alınabilecek Ryzen APU sistem bile daha iyi performans verecektir.
Şu sistemde kullanılabilecek tek parça (sıkıntısı yoksa) harddisk.
Ara ara şöyle sistemler düşüyor denk getirebilirseniz bunlardan bakarsınız
Ya da bu ayarda (i3 10100f + Gtx 1650 sistem) 2. El sistemler oluyor
Böyle sistemleri alamıyoruz ki sistem kilitleniyor paramızla rezil oluyoruz diyorsanız bundan bakarsınız.(Frekans tv apu sistem)birkaç yere de sordum onlar da aynı fikirde sanırım bütçeyi 15 - 20 bin lira yapıp bir şeyler almayı deniyecem. Benim yapmak istediğim kötünün iyisi bir sistem yapıp monitörü değiştirmemekti. sadece film, youtube izlemek için kullanacaktım
-
Ya, Hüseyin desene ,sadece film youtube için falan diye.
Tamam o zaman, halloldu bil işini.
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i3-10100f-dort-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,866391099.html 1280 tl.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-aerocool-vx-plus-ae-vxp400-400-w-fiyati,404261887.html 507 tl.
Hepsi,hepsi 7005TL.
Sendeki kasayı kullanacaksın. 500GB lık HDD ni de depolama olarak takarsın Bu makina ile oyunda oynarsın. Tabi en son oyunları yüksek ayarlarda değil. Ama yine de ,seni elindeki makinadan sonra ,asla ve de kesinlikle çok,çok ve fazlasıyla memnun edecektir.
-
O zaman yukarıda attığım APU sistemi alıp geçiniz. Film ve youtube için fazlasıyla yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X