Bildirim
M2npv-mx + Amd Athlon 64 6000 X2 Dcore
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakartınızın Athlon 64 X2 desteği var, kullanabilirsiniz.
http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1169&l1=3&l2=101&l3=0 -
LEON-X cevabınız için teşekkürler anakarta bios update yapmadan kullanabilir miyim acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: realburt
2-3 yıldır kullandığım Asus M2NPV-MX anakarta ve AMD Athlon 64 3800 işlemciye sahip pc min işlemcisini değiştirmek istiyorum.. Takıldığım konu ise anakartım, almayı düşündüğüm AMD Athlon 64 6000 X2 DCore SOC940 3.0 Ghz 2Mb İşlemci yi destekler mi yani randımanlı olarak kullanabilir miyim?
İşlemciyi amd athlon 64 x2 6000+ 3.1GHz alabilirsin -
Bence gerekmiyor ama bazen kullanılan işlemcilerin farklı üst modellerini anakartlar tanıyamıyor ve stabilite sorunu oluşabiliyor, update yapmadan denersiniz bir problem olacağını sanmıyorum olursada bios update ile çözeriz -
Anakarta takabileceğim en iyi işlemciyi takmak istiyorum umarım bios update istemez. soketler aynı ama galiba bu işlemciyi takamam dimi :D
AMD Phenom 8650X3 TribleCore 2.3 Ghz Soket 940 3Mb...
Amd Athlon 64 6000 X2 Dcore bu işlemciyi 180 tl ye alcağım sizce doğru bi yatırım mı? yoksa biraz daha bekleyip anakartı da mı değiştirsem şuan için bütçem biraz kısıtlı
ona2000 İşlemciyi amd athlon 64 x2 6000+ 3.1GHz alabilirsin demişsin bu işlemcinin 3.0 ghz olandan farkı nedir sadece 0.1 ghz mı almayı düşündüğüm yerde dediğin modelden yol çünkü... -
quote:
Orjinalden alıntı: realburt
Anakarta takabileceğim en iyi işlemciyi takmak istiyorum umarım bios update istemez. soketler aynı ama galiba bu işlemciyi takamam dimi :D
AMD Phenom 8650X3 TribleCore 2.3 Ghz Soket 940 3Mb...
Amd Athlon 64 6000 X2 Dcore bu işlemciyi 180 tl ye alcağım sizce doğru bi yatırım mı? yoksa biraz daha bekleyip anakartı da mı değiştirsem şuan için bütçem biraz kısıtlı
ona2000 İşlemciyi amd athlon 64 x2 6000+ 3.1GHz alabilirsin demişsin bu işlemcinin 3.0 ghz olandan farkı nedir sadece 0.1 ghz mı almayı düşündüğüm yerde dediğin modelden yol çünkü...
Daha hızlı ve 5 $ daha ucuz
sanalmarketim.com dan alabilirsin
-
2mb cache windsor olması gerekir buda 125watt ihtimalini doğurur:::::::::::::::: athlon x2 desteği verse de anakart max kaç watt destekliyor ona bakmanızı tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X