görüntü çekerken durdurduğunuzda ve yeniden başladığınızda her başlangış için yeni bir video dosyası oluşturuyor bu dosyaları birleştirmek için kullandığım programlar şunlar :
TSSplitter bununla çok kısa sürede birleştiriyorum mediplayer (darkminimania) oynatıcımda sorunsuz ve kesintisiz oynatıyorum fakat pc'de sadece birleştirme yaptığım ilk dosyayı gösteriyor diğerlerini göstermiyor.
çok çeşitli converter programlarıyla output formatını mecburen değiştirerek (mkv,avi) birleştirdim fakat m2ts formetındaki görüntü kalitesini bir türlü yakalamadım mutlaka bozuluyor en iyi verim aldığımda Freemake Video Converter
bunlar dışında m2ts formatını bozmadan birleştirme yapabileceğim bir yöntem denenmiş bir program tavsiyesine ihtiyacım var teşekkürler
m2ts AVCHD demektir aslında. kameranın işine gelir bu şekilde kaydetmek. DVD yazdırıp istediğiniz şekilde seyredersiniz. parçaları birleştirmenize gerek yok, izleme programları bu parça parça klipleri hiç takılmadan arada boşluk olmadan tek bir film gibi izletir. boşuna birleştirmeyle uğraşmayın bence
dvd yazdırma çok uzun sürüyor ve kalite yine düşüyor bluray yazdırsam düşmez belki ama o da çok masraflı kamerayı tv'ye bağlayınca sorunsuz izleniyor fakat ben harici hdd'ye alıyorum görüntüleri çünkü kameranın hd'i doldu
halilerdem merhaba
bende yeni sony cx960ve aldım bende hdd'de arşivlemek istiyorum ama denemelerimde tüm videoları tek grup halinde toıpluyor ben ise hdd içinde tasnif yapmak istiyorum. Bu şekilde ps3'e bağladığımda en bastaki videodan baslayıp bana hiç bırakmadan kendisi oynatmaya baslıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme