Şimdi Ara

M2ts nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar m2ts dosyasi filmin birebir kopyasimidir iso dosyasimidir? Gecenlerde 35gblik er ryan filmini indirdim ve film tek bir m2ts dosyasi halinde. Bilgisayarda direkt filme girdi vlc player ile ama bUnda menuler falan varmidir acaba? Birde bu dosyayi bi program sayeainde 25 gbye indirip bluraya yazabilirmiyim acaba? Yani menuler felan varsa hic bunlari kaybetmeden kaliteden odun vererek 35i 25e indirebilirmiyim ?

• @avedist m2ts dosyaları BluRayların BDMV- Stream Klasöründeki tüm video dosyalarıdır. Bunların içinde genelde en büyük boyutlu olan m2ts o filmin ana dosyasıdır yani siz o dosyayı açarsanız aynı mkv'lerdeki gibi altyazıyıda harici olarak eklersiniz ve filmi menüsüz olarak direk izlersiniz. Diğer m2ts'lerde BD'ye ait diğer videolar extralar yani. Siz bu dosyayı 25'lik disklere yazdırmak için tsmuxer ile yeniden boyut değiştirerek mux etmeniz lazım fakat o zamanda kalitedende ödün vermiş olursunuz haliyle bitratesi düşeceği için. Bence bu kadar uğraşmaktansa, en kaliteli mkv indirmek daha akıllıca olur. Tabii keyfiniz bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

@avedist m2ts dosyaları BluRayların BDMV- Stream Klasöründeki tüm video dosyalarıdır. Bunların içinde genelde en büyük boyutlu olan m2ts o filmin ana dosyasıdır yani siz o dosyayı açarsanız aynı mkv'lerdeki gibi altyazıyıda harici olarak eklersiniz ve filmi menüsüz olarak direk izlersiniz. Diğer m2ts'lerde BD'ye ait diğer videolar extralar yani. Siz bu dosyayı 25'lik disklere yazdırmak için tsmuxer ile yeniden boyut değiştirerek mux etmeniz lazım fakat o zamanda kalitedende ödün vermiş olursunuz haliyle bitratesi düşeceği için. Bence bu kadar uğraşmaktansa, en kaliteli mkv indirmek daha akıllıca olur. Tabii keyfiniz bilir.

Yani genelde mkvlerin boyutu 8-10 gb civarinda. O yuzden komple indirip 25e indirirsem yinede mkvden daha kaliteli olmazmi?

• Tabii ki daha kaliteli olur sizin elinizdeki 35gb'lık m2ts. ama siz beni anlamadınız, siz 35lik dosya ile oynayarak mecburen bitrate değerini düşüreceksiniz bu durumda zaten kaliteden ödün vereceksiniz bende diyorum ki,çok kaliteli mkv'ler var 12-15gblık ya bunları indirin yada ikinci şık remux indirin fakat remuxlar her film için yaygın olmadığında bulmak zor çoğu filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Tabii ki daha kaliteli olur sizin elinizdeki 35gb'lık m2ts. ama siz beni anlamadınız, siz 35lik dosya ile oynayarak mecburen bitrate değerini düşüreceksiniz bu durumda zaten kaliteden ödün vereceksiniz bende diyorum ki,çok kaliteli mkv'ler var 12-15gblık ya bunları indirin yada ikinci şık remux indirin fakat remuxlar her film için yaygın olmadığında bulmak zor çoğu filmi.

Evet dediginiz gibi bulmak zor oluyor bu dosyalari. Mesela terminator serisini indirmistim 18ile 22 gb arasindaydi fakat bu boyutlarda her filmi bulamiyorum o yuzden. Peki bu extrali indirdigim filmlerin altyazi ses vb gibi seyleri hangi programla cikartabilirim? Birde buna extra tr altyazi ekleyebilirmiyim acaba menuleri bozmadan.
  • BluRay'dan altyazı çıkartmak yani ripleme dvd'lerde daha zahmetli ne yapcaksınız ki altyazı çıkarıp! istemediğiniz sesleri ve altyazıları m2ts'den bahsettiğim tsMuxer ile halledebilirsiniz. zira bende tr altyazısı olmayan bd'lerime bu programı kullanarak altyazı eklerken işime yaramayayan sesleride çıkarıyorum.
  • Edit: DVD'lerden altyazı ripleme daha kolay ama BD'lerde çok zahmetli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Edit: DVD'lerden altyazı ripleme daha kolay ama BD'lerde çok zahmetli.
  • en iyi blu-ray rip gurupları hangileri acaba şu sıra çok rip gurupları türedi
  • Sırasıyle şöyle diyebilirim,
    FraMeSToR> bu işi tam hakkıyla yapıyor.
    Xander > " " " " "
    CHD > " " " " "
    HDC > " " " " "
    AToM > " " " "
    beAst > " " " "
    şimdilik bunlar en iyileri bana göre.
  • ben dvdye düğün videoları çekiyorum dvd oynatıcısında sorun olmadan acılması icin hani türde yazmalıyım pal mı ntsc yoksa avchd mi yardımcı olursanız sevinirim. ve videoyu hangi format yapmalıyım M2ts nedir?
  • akkaynak kullanıcısına yanıt
    selamın aleyküm kardsm ben dvdye düğün videoları cekiyom ve bunun dvd playerde televizyona taklıdıgında direk gözükmesi lazım hangi format da cıkarıp yazdırmalıyım pal var ntsc var avchd var  M2ts nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.