Şimdi Ara

m3 g6 supercard lite pil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • super card lite, m3 , g6 bunların hangisinde pil var hangisin de yok ? şimdi ben gba oyunlarında save yaptığımda save pile kayıt olacaksa ben bu save yi bilgisayara yedekleyemem mi dosya halinde?
    yani .sav dosyalarını göremem mi ? Quicksave değil ama.

Birde bunlarda hangisine oyun atarkan, verilen yazılımlardan gba dosyasını çevirip de atıyoruz ? ve hangisine direk atıyoruz? bi türlü çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk6 -- 25 Aralık 2006; 19:16:51 >

• bunların hepsinin lite serisinde pil yok..hepsi de gba oyunlarını destekliyor ve save için save data çipi kullanıyor..
    save dosyaları pile de kayıt olsa çipe de kayıt olsa bunun arayüzünü .sav dosyası olark gerek gba oyunlarında gerkese nds oyunlarında görrsün..bunlar quicksave i de normal save i de barındırır..kartların yazılımlarıyla oyun dosyalarını modifiye ederken bu dosyaları yaratmış olursun..
    bütün bu yazdığın kartların yazılımları varıdr ve önce yazılımarıyla kartlara özgü dosyalar yaratman gerekir rom dosyalarından..
    sadece direk kopyala yapıştır şeklinde oyun atabileceğin ds xtreme vardır..

• peki tüm bu cardlar ile, sp - micro veya ds lerle oyun bağlantısı yapıldığında multiplayer de bir problem yasanır mı ?
    ayrıca bu rom ları çevirince hafıza durumları ne olur ? yani ortalama 15 mb lık ds romu ne kadar olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk6 -- 26 Aralık 2006; 20:02:18 >
  • hayır hiçbirinde bir problem olmaz multiplayer da..rahat rahat oynayabilirsin ki ben oynadım çok sefer..
    convert edince hiçbir oyunun orjinal boyutu değişmez 15 mb sa yine 15 mb olur..
  • aykhut bu g6 lite'larda pil var heralde assağıdaki link de var acaba ben mi yanlış gördüm ?

http://www.youtube.com/watch?v=M4knuZZkxmU
  • bunlar bildiğim kadarıyla eski g6 lite lar..ve sanırım bunların hafızası zaten 4gbit değil..yeni çıkanlarda yok diye biliyorum..zaten g6 almanı tavsiye etmem yazılım desteği en düşük ürün g6 lar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.