Şimdi Ara

[M33 VSH MENU] (select menu) - DARK ALEX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [M33 VSH MENU]   (select menu)  -  DARK ALEX

Arkadaşlar ana menüdeyken " select " tuşuna bastığımızda ortaya çıkan bu menü nedir? ne işe yarar ? diye merak ediyorum. eminm ki bir çok arkadaşta benle aynı durumdadır..

bilgilendirme yaparsanız sevinirim ;)

• Psp'im yok ama heralde işlemci hızını arttırmaya yarıyo bi nevi overclock menüsü heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St. Petersburg -- 2 Şubat 2008; 19:08:19 >
  • sanırım haklısın fakat ne gibi artı veya eksileri war acaba..
  • -pil biraz daha erken biter
    +daha hızlı çalışır
  • teşekkürler.. daha iyi performans için hangileriyle oynamak lazım game - xmb ??
  • bi nevi recovery menü işte. sık kullanılan ayarlara daha hızlı erişmek için yapmışlar.

cpu clock dediği hız. bazı oyunlar 333 mhzde takılmadan çalışıo onu ayarlamak için

usb device pspni bilgisayara bağladığında memory stickin içinimi açsın flash dosyalarının içini mi açsın. onun ayarı

umd iso mode umd siz oyun çalıştırmak için

iso video mount da iso dosyası halindeki filmleri izleyebilmek için olan ayar.
  • çok teşekkürler.. sorularımn tümünün cevabını buldum.. inş başkalarınında işine yarar

bide xmb clock war o ne oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza_61 -- 2 Şubat 2008; 19:25:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza_61

teşekkürler.. daha iyi performans için hangileriyle oynamak lazım game - xmb ??

xmb menüdeki işlemci hızı(default da bırak)
    game'de oyunlardaki işlemci hızı(takılan oyunun varsa 333mhz'de çalıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 2 Şubat 2008; 19:27:12 >
  • yardımcı olan herkese çok teşekkürler!..
  • ben 222 veya 226 oynuorum cok takılma olmuyor vede pil cok az gidiyor...
  • Arkadaşlar bende 3.71 m33-2 custom firmware yüklü ama select e basın o menü çıkmıyor, bir ayarı var mı acaba ?
  • arkadash yanlış sölemish galiba o home tusuna basınca cıkıo en azından benm pspimde ole
  • psp slim. versiyon 3.71 M33 select tuşuna basınca açılıyor. yanlş sölemedm.
  • 3.80m33,3.80m33-5 ve .3.90m33'de menüde select tuşuna basılınca açılıyor(fat psp'de)
  • bendede select ile açılıo 3.71m33-2
  • arkadaşım o vista temasını yükleme risklimi brick olabilirmi bende yüklemeyi düşünüyorumda.
  • bu tema orjinal versiyonlarada oluyomu???
  • 3.51 m33 3.51 m33 ve sanırım 3.60 m33 d bu menü homeye basınca çıkıyor, diğer üst versiyonlarda select e basınca çıkar.

menüye daha fazla işlev katabiliyoruz, isteyen p.m atsın

[M33 VSH MENU]   (select menu)  -  DARK ALEX
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

arkadaşım o vista temasını yükleme risklimi brick olabilirmi bende yüklemeyi düşünüyorumda.

hiçbir risk yok. güvenle yükleyebilirsiniz... bkz: http://forum.donanimhaber.com/m_20282639/mpage_1/key_//tm.htm#20790395
  • yardım edin acilllll flash 0 flash 1 flash 2 flash3 yapsamda olmuyo yardım edinnn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.