Şimdi Ara

M3U'yu MP3'e çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
41.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3 adet M3U formatında şarkı var çok eski bir gruba ait. ( Combustible Edison )
    Şimdi edindim MP3 Playera atmak istiyorum fakat winamp,gom player,media player dahi açamadı bu formatı. İnternetten Converter denedim 2-3 tane onlarda pek işe yaramadı bunu yapabileceğim bir yöntem yada sağlam bir program var mıdır acaba ey DH ahalisi?

Mp3'e koyalım ki sabah trende dinlerik.

• Yapay Zekanın Yanıtı

M3U'yu MP3'e Çevirme: Kolay Adımlar

M3U, birden fazla ses dosyasının çalma listesini içeren bir formattır. M3U biçimindeki sesi MP3'e çevirerek taşınabilir aygıtlarda dinleyebilir veya daha fazla düzenleme için kullanabilirsin. İşte M3U'yu MP3'e çevirmek için kolay adımlar:

Adım 1: Bir M3U-MP3 Dönüştürücü Seç

Başlamak için, M3U dosyalarını MP3'e dönüştürebilen bir dönüştürücüye ihtiyacın olacak. Ücretsiz ve ücretli birçok seçenek mevcut. Popüler dönüştürücüler arasında Audacity, VLC Media Player ve Freemake Audio Converter bulunur.

Adım 2: M3U Dosyasını Yükleyerek Çevir

Dönüştürücü yazılımını açtıktan sonra, M3U dosyanı içe aktarmalısın. Dönüştürücü, M3U dosyasındaki tüm ses dosyalarını listeleyecektir. Dönüştürmek istediğin dosyaları seç.

Adım 3: MP3 Çıkış Formatını Ayarla

Çoğu dönüştürücü, MP3 dahil olmak üzere çeşitli çıkış formatları sunar. MP3'ü seçtiğinden emin ol. Ayrıca, bit hızı ve ses kalitesi gibi diğer ayarları da yapılandırabilirsin.

Adım 4: Dönüştürme İşlemini Başlat

Tüm ayarları yaptığında, dönüştürme işlemini başlatmak için ilgili düğmeye tıkla. Dönüştürme süresi, dosyaların boyutuna ve bilgisayarının hızına bağlı olarak değişir.

Adım 5: Dönüştürülmüş MP3 Dosyalarını Bul

Dönüştürme tamamlandığında, dönüştürülmüş MP3 dosyalarını çıktı klasöründe bulabilirsin. Şimdi taşınabilir aygıtlarında dinleyebilir veya daha fazla düzenleme için kullanabilirsin.

İpucu:

• Bazı dönüştürücüler, birden fazla M3U dosyasını aynı anda dönüştürmene olanak tanır.
    • Dönüştürme işlemi sırasında ses kalitesini artırmak için daha yüksek bir bit hızı seçebilirsin.
    • Dönüştürülen MP3 dosyalarının orijinal M3U dosyasıyla aynı klasörde saklandığından emin ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • m3u bir müzik türü değil müzik yazılımları için liste dosyasıdır. örneğin winampta listeye attığınız şarkılar bir m3u dosyasına kaydedilir.

sen eminmisin formatına...
  • jet audio canavar gibi çalıyor
  • Klasör içindeyken bende de m3u yazıyor.Fakat o şekilde atıyorum mp3 çalara ve sorun olmuyor hatta mp3 çalarda mp3 olarak gözüküyr.Sanırm uzil haklı.
  • demek canavar gibi çalıyor hea

m3u dosyası playlist listesidir sadece

içinde listeye koyduğunuzun parçaların kısayolları vardır sadece, misal o listeye eklediğiniz mp3 lerin yerlerini değiştirirseniz m3u o parçayı çalamaz.

kısaca m3u listedir sadece uzantısını .txt yapın ve açın görüceksinz,

canavar gibi çalar notdefteri onu
  • m3u zaten mp3 değilmi?
  •  M3U'yu MP3'e çevirmek

peki bunun anlamı ne o zaman? kafam karıştı
    Winamp, media player, gom player hatta vlc player da açıyo üstelik, denedim hepsini. bendeki mp3 lerin hepsinin biçimi böyle görünüyor klasörlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 6 Kasım 2008; 6:18:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 leri track yapmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M3U Mp3 dosyasıdır zaten.
  • Bende cep telefonuma şarkı atmak için mp3ü wav. dosyasına çevirmek istiyorum hangi program ile çevirebilirim??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.