Şimdi Ara

M4 Aqua / C4 / Z2 / Z3c ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu yenilemek istiyorum ancak bu modeller arasında kararsız kaldım.Telefonda oyun oynama alışkanlığım hiç yoktur.oynarsam da en fazla 1-2 tane temple run ayarında oyun kurarım.açıkçası ön kamera ya da su geçirmezlik özelliği de benim için çok önemli değil.kullandığım programlarla instagram, whatsapp, facebook ve belki dikkatimi çeken bu ayarda bir kaç uygulama daha.benim için asıl önemli olan dayanıklılık ve arka kamera.şu an elimdeki xperia arc s telefon 3buçuk yıldır kullanıyorum ve telefonum hala sağlam.kafamı karıştıran konu şu.Z2 veya z3c beni yıllarca götürecek modellere benziyor.ancak bunları tercih edersem kullanmayacağım özelliklere mi para vermiş olurum? M4 aqua ise ısınma problemi diyorlar.acaba normalde faceboota gezerken ya da küçük oyunlar oynarken de ısınma oluyor mu? ya da bu kullanıma rağmen 2.90 gb denen hafıza zamanla yetmemeye başlayabilir mi? yani 100 tl farkla c4 alınsa daha mı iyidir? ancak c4 hakkında kullanıcı yorumuna da pek rastlayamadım açıkçası..bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• Bir iki hafta önce z3c aldım ben şu ana kadar bir sorun yok. Telefon on numara diyebilirim.
  • Bende bi hevesle geçen ay z2 aldım ama dün sattım.aşırı ve hemen ısınıyor ve günısığında kullanmak zor ekran cok parlıyor,ayrıca havuzda su aldı cepten yaptırıp sattım bence hiç bulaşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamıyorsanız büyük ekran ısrarınız yoktur sanıyorum. Bu yüzden z3c tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 ile Z3 arasında tercih yapın derim
  • Epey bir vakit M4 Aqua yı bekledim, ancak 8GB ile gelmesi ve ısınma sıkıntısı nedeni ile vazgeçtim. Sonunda birisi ısınmayı da ölçen review ler yapmış:

Sayfanın sonunda the highest temperature was 56.9 degrees, which is a new “record” cümlesine dikkatinizi çekerim.
    http://laptopmedia.com/smartphone-review/sony-xperia-m4-aqua-review-a-water-resistant-model-reaching-for-the-flagship-space/

Snapdragon 615 lerin genel olarak fazlaca ısındığına dair yorumlar okudum. Ancak yine yanı kişinin yaptığı 615 işlemcili Lenovo testinde sıcaklıklar normal görünüyor.

http://laptopmedia.com/smartphone-review/lenovo-vibe-shot-review-upper-mid-range-redefined/

Z3 Compact güzel bir telefon. Ekran, pil, performans, ısınma ciddi bir şikayet yok. Ancak benim açımdan ana sıkıntısı kapaklı şarj bağlantısı, bozulması garanti. Manyetik sarj bağlantısının kablo şeklinde olanın orjinali yok, eve arabaya işe birer tane manyetik bağlantı alınca astarı yüzündne pahalıya gelir. Su geçirme ile ilgili şikayetleri fazlaca dert etmiyorum, telefonu suya sokmak gibi bir alışkanlığım yok. Bir de fazlaca elimden düşürdüm arka camı dağıldı şikayeti gördüm Z3C hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i386 -- 15 Temmuz 2015; 9:52:49 >

• Birkaç gün önce bende artık yetmediği için 4 yıllık ARC S telefonumu bırakıp Z3 aldım. Gerçekten harika telefon Isınma sorunu yok kullanımı inanılmaz güzel. Sadece dedikleri gibi Sony telefonların ekranları gündüz sönük kalıyor hepsi o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.