Şimdi Ara

M510C ekran siyah dikdorgenlerle kaplı. ne yapmam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bir kaç yıllık laptopumum ekranı iptal oldu. ekranda kucuk kucuk siyah dikdorgenler var duzenli sekilde çıkmış durumda sağlı sollu. yazılar falan okunamıyor. pencere degistikce siyahlıkların yeri de degisiyor. ekran kartının driverını guncelledim ama degisiklik olmadı. pc ye format attım degismedi. post ekranında bile var dikdortgenler. donanımsal mı acaba problem? isin kotusu nigdede yasiyorum. servise nasil gonderebilirim ki? garanti kapsamında degil bu arada. bi laptop parasi cıkmasın tamir sonucunda bana fatura?

• Maalesef o kadar para çıkacak, hazırla kendini...
  • ekranın hali bu şekilde... daha once boyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?

• çok kötü olmuş yaw garanti varsa götür adamı kör eder gözünü yorar böle masaüstü
  • sıkıntı da orda zaten. garantisi biteli çok oldu aletin. tırsıyorum istnabula gondermeyı aleti, bissuru para isteyecekler diye...
  • Ankarada ulusta tamir eden yerler var. 100 milyona falan yaparlar tahminimce.
  • Sen nerdesinki istanbula gönderiyorsun şayet amerikada felansan orda sıfır lcd ekranlar ucuz olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak aklıma gelmişken monitörün kasaya baglantı kablosu gevşemiştir belki yada kopmak üzeredir bence bi gönder
  • quote:

Orjinalden alıntı: Monster[CI]
    bak aklıma gelmişken monitörün kasaya baglantı kablosu gevşemiştir belki yada kopmak üzeredir bence bi gönder

ilgilendiginiz icin tesekkur ederim oncelikle. ben de senin gibi dusunmustum basta o yuzden actım aleti (4 vida arttı kapatırken ama olsun :D ) ekrana cıkan iki kablo ve wireless ın iki anten kablosu var hepsi saglam durumda, bağlantılarda da gevseme vs yok. laptop açıkken kabloları hareket ettırdım, ekranda bir degisiklik olmadı. tahminimce ekran kartından kaynaklanıyor olay...

ha bu arada amerikada falan degil nigdedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfyal -- 27 Temmuz 2007; 8:10:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum
    Ankarada ulusta tamir eden yerler var. 100 milyona falan yaparlar tahminimce.

merhaba. detay verebilir misin? tamircinin firma ismi gibi. konya sokakta mi bu dedigin yerler?
  • Ben de tam bilmiyorum ama abim oraya notebook ekranını tamir ettirmişti. onun da ekranının renkleri kaymıştı.

Konya sokağa gidip notebook tamiri yapan yer diye sorarsan söylüyorlar.
  • dun aksam mesai bitimine dogru bimtes teknik servise mail atmistim boyle boyle bir sorunum var diye fotolarla beraber. az once aradilar servisten kargo bana ait olmak uzere laptopu gondermemi istediler. data kablosundan olmasi muhtemelmis arızanın. bakıp teklif gondereceklermis bana. pahali gelir de yaptırmak istemezsem de acma kapama parası almayıp karsı odemeli kargo gondereceklermis.
    takdir ettim bimtes'i. icim kaynadi birden adamlara niyeyse :)
    tamir parasi da az olursa tadından yenmez valla...
  • anakart arızalı dedi bimtes, 290$+kdv sıkışmış anakarta.
    bu msi'ın ustune su icip yeni bi laptop alacaz artık...
    2,5 seneden fazla kullanilabilecek bi tane...
    e haliyle MSI olmayacak yenisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfyal -- 8 Ağustos 2007; 17:15:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.