Şimdi Ara

m8 kullananlar bir bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon almayı ve htc one x imi kardeşime vererek ölüm fermanını imzalamak istiyorum
    kendi one x tecrübemi anlatayım size:
    süper narin kulaklık, sesi az veren ahize, wifi sorunu
    21 ekimde garantisi biticek daha 2 gün önce arkadaşım garantiden almış telefonumu ahizeyi düzetmişler ama wifi aynı dedi muhtemelen tekrar vericem garantiye.
    şimdi diyorumki bu amiral gemilerinden neyi alayım? yoksa htc m9 umu beklesem?
    iphone almak istemiyorum itunes ile çok kötü anılarım var
    (müzik atıcaz yarım saat itunes kur at vs vs.)
    samsungunda kasasını beğenmiyorum arkadaşımda s4 var boyası sökülüyor zaten sırf o yüzden s3 almamıştım zamanında
    g3, z3,s5 kullanan arkadaşlar varsa ve yorum yapabilirse sevinirim
    m8 kullanıcıları kamera nasıl? problem oluyormu?ben çok güvenmiyorum ultrapixel olayına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 5 Ekim 2014; 19:59:37 >

• Htc 1 yil araliklarla amiral gemi degistiriyor. Yani en az bir 6 ay daha bekleyeceksiniz M9'un tanitilmasi icin. M8 su haliyle cok iyi bir telefon oneririm. Alternatif olarak Z3 olabilir. LG ve samsung onermiyorum. Kamerasi bilinenin aksine gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m8 kullanan biri olarak konuşuyorum. Telefonun en kötü yanı kamerası. Ancak bu demek değil ki kamerası kötü . Günlük kullanımda ihtiyacımı karşılıyor allaha şükür, herhangi bir yerde yarı yola bırakmadı beni. Bu arada m8 alacaksan bence kesinlikle dot view kılıf ta almalısın. Şimdi telefona bakıyorum ve dot view olmadan önce ben bu telefonu nasıl kullandım diyorum.
  • İphone 6 al stabil halini uzun yıllar koruyacaktır.yoksa m8 veya z3 derim. Çok sık telefon değiştiriyorsan androidin amiral gemileri güzeldir ama 3 yıl civarı kullanıyosan iphone 6 derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullx

arkadaşlar yeni telefon almayı ve htc one x imi kardeşime vererek ölüm fermanını imzalamak istiyorum
    kendi one x tecrübemi anlatayım size:
    süper narin kulaklık, sesi az veren ahize, wifi sorunu
    21 ekimde garantisi biticek daha 2 gün önce arkadaşım garantiden almış telefonumu ahizeyi düzetmişler ama wifi aynı dedi muhtemelen tekrar vericem garantiye.
    şimdi diyorumki bu amiral gemilerinden neyi alayım? yoksa htc m9 umu beklesem?
    iphone almak istemiyorum itunes ile çok kötü anılarım var
    (müzik atıcaz yarım saat itunes kur at vs vs.)
    samsungunda kasasını beğenmiyorum arkadaşımda s4 var boyası sökülüyor zaten sırf o yüzden s3 almamıştım zamanında
    g3, z3,s5 kullanan arkadaşlar varsa ve yorum yapabilirse sevinirim
    m8 kullanıcıları kamera nasıl? problem oluyormu?ben çok güvenmiyorum ultrapixel olayına

M8 güzel cihazdır fakat fiyatını haketmiyor.
    Açıkçası hiç bir telefon 2300 tl yi haketmez.
    1700 civarına paralel z2 alınabiliyor bi bak derim.

• geçen gün i6 ve i6+ ı inceledim turkcell de i6 1860 mah midir nedir benim one x zaten 1800 mah pil var şarj problemi yaşıyorum telefonu güç tasarufu olmadan kullanmak hiç nasip olmadı. clash of clans a girip altınları toplayıp çıkmak %10 şarj yiyor düşünün, plus ise 2650 lira 5.5" benim için gereksiz derecede büyük ama kamerasında oist özelliği ve 2950 mah midir nedir bataryası var.

herneyse durum şu
    m8 z3 i6+(düşük bir ihtimal)

m8 in şarjı nasıl? güç tasarufu olmadan kullanabiliyormuyuz? :D
  • G3 al rahatına bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam şu anda g2 kullanan bir arkadaşımda aynısını söyledi :D
  • M8 al gitsin hocam diğer telefonlar yanında hikaye M8'in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi baktımda z3 kalas gibi duruyor hani o kadar para vericez şarj falan iyi gidecekte telefon çok kötü görünüyor. türkiyedeki m8 lerde 2,3 ghz mi işlemci var 2,5 ghz mi? şarj ne durumda çabuk bitiyormu? bendeki one x 23 aydır güç tasarufundan çıkmadı.
    kamera ile ilgili çok söylenti var hani bunları birisi bana detaylı olarak açıklarsa çok sevinirim.
    akşam yaptığım araştırmalar sonucunda iphone u listeden tamamen kaldırdım iphone 6 5s ten 1 saat mi ne fazla şarjı gidiyor diye iphone cu tayfa hemen oooo çok şarjı gidiyor demiş
    ya arkadaşlar 5,5 saat kime yeticek söylermisiniz?
    z3 9,5 saat batarya süresine sahip stamina moduyla 4 gün ultra stamina ile 7 gün mü ne oluyor :D
  • Z3'e kalasmı diyorsun sen ?.SONY O Tasarımı Klasikleştirdi.İsmide omnibalance tasarımdır.Benim zevkime göre en iyi tasarımlardan biridir,ancak sen sevmediysende kalas demek zorunda değildin.
  • harbiden kaba bir benzetme olmuş haklısınız sade bir tasarımı var gerçi telefon daha gelmedi hele bi gelsin bir elimize alıp sonra karar vermekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 11 Ekim 2014; 14:43:14 >
  • Sony Z'den bu yana hemen hemen aynı tasarımla piyasaya sürüyor.Pil ömrü donanımı ile bence en alınası telefonlardan.EKsi yönü olmayan bir telefon.M8'e o para gerçekten çok fazla.G3 yada S5'de önermiyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 11 Ekim 2014; 14:52:31 >
  • quote:

hocam şu anda g2 kullanan bir arkadaşımda aynısını söyledi :D

hocam ben g3 alalı 1 hafta oldu bundan önce nexus 4 kullanıyordum o kadar stabil telefondan korkarak g3e geçtim ama g3ten önce ben akıllı telefon kullanmıyormuşum akılsızmış onlar :) kamerası zaten prof kameradan farkı yok telefon parasına kamera ve telefon alıyosun öyle düşün ;)
  • şimdi baktımda ekranın 2500 çözünürlüğü olmasından ötürü işlemci daha zorlanıyormuş sonuç olarak daha az performans alıyormuşuz
    z3 ten tek artısı ekranı olarak görünüyor onun haricinde z3 önde

m8 ide elemiş bulunuyorum tercihler arasından ya z3 ü bekleyeceğim yada g3 alacağım
  • quote:

şimdi baktımda ekranın 2500 çözünürlüğü olmasından ötürü işlemci daha zorlanıyormuş sonuç olarak daha az performans alıyormuşuz
    z3 ten tek artısı ekranı olarak görünüyor onun haricinde z3 önde

m8 ide elemiş bulunuyorum tercihler arasından ya z3 ü bekleyeceğim yada g3 alacağım

valla öyle diyorlar ama ben kullandığım için söyliyeyim hiç bir oyunda kasma veya bariz bir şekilde ısınma yaşamadım ve oyun açtığımda (asphalt8) en az 1 saat oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 11 Ekim 2014; 19:50:06 >
  • hocam pil nasıl? ben bıktım one x deki pil probleminden telefonu 2 senedir kullanıyorum 23 ayı güç tasarrufunda kullandım. o kullanmadığım 1 ayda ise zaten güç tasarufu diye birşey yoktu sonradan getirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 11 Ekim 2014; 21:00:29 >
  • quote:

hocam pil nasıl? ben bıktım one x deki pil probleminden telefonu 2 senedir kullanıyorum 23 ayı güç tasarrufunda kullandım. o kullanmadığım 1 ayda ise zaten güç tasarufu diye birşey yoktu sonradan getirdiler

hocam ben sabah 10 gibi %100le çıkıyorum oyun sosyal ağ 3g hep açık waireless ta ara sıra açık akşam 9 gibi geliyorum %35 civarı kalıyo.
  • konuya dışardan müdahil oluyorum ama bende ilk defa akıllı telefon almak için araştırmalar yapıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Kısmetse aldığım telefon kırılıp bozulmazsa beni 5-6 yıl götürsün istiyorum ;) herkes iphone al android alırsan gücellemelerde sıkıntı yaşarsın diyorlar ilk defa akıllı telefon alacağım için android tel. nasıl sıkıntı olur bilemiyorum ama bu şartlarda z3 yada g3 nasıldır alsam 5-6 yıl kullanabilirmiyim yoksa iphone mu almak zorundayım?
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:42:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.