Şimdi Ara

m8 kullananlar bir bakabilirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yeni telefon alicam, iclerinde en cok htc one m8 i begendim. Bece bir daha gözden geçirin.
  • şimdi ben telefonu taahhütlü alacağım iphone 6+ 64 gb (16 dediğinin 10 gb ını kullanıyorsun o bana yetmez sırf müzik arşivim 6-7 gb) 4600 lira gibi bir servete geliyor, iphone 6 nın ise pili berbat ötesi kısacası iphone u sildim kafamdan
    m8 i tekrar gözden geçiricem ama 2600 mah lık pili beni endişelendiriyor xda de de konu açtım oradaki kullanıcılar m8 için oyun oynarken pili yiyor dediler.
    z3 ün ısınma sorunu varmı onu sordum şimdi bakalım ne cevap vericekler
    g3 e gelince z3 ten tek artısı ekranı onun haricinde her konuda z3 önde
  • Hocam Sony'nin tasarımlarını sevmem ama z3 ün GOLD rengine bir bakın derim gerçekten müthiş duruyor kendim z2 kullanıyorum ama tasarımı için almadım telefonu çevredekiler beğeniyor ama ben ısınamadım bu tasarıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme: xda deki bir arkadaş m8 in ramini 2 gb olarak söyledi benim hiç dikkatimi çekmemişti açıkçası hemen kontrol ettim m8 de 2gb ram var. z3 te ise 3gb ram var.
    ısınma problemini sordum yanıt bekliyorum arkadaşlardan. gönlüm her ne kadar m8 desede(mağlum htc kullanıcısıyız :D) z3 her konuda önde ayrıca m8 çıkalı kaç ay oldu z3 daha taptaze yeni makine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 12 Ekim 2014; 23:44:47 >
  • M8 al.kafan rahat etsin kamera o kadar da kötü değil.ayrıca ios gibi çalışan bir sisteme sahip.2 gb ram fazla bile geliyor.

• sevgili hocam m8 kullanıyorum çok memnunum ama z2-g3-m8 bu amiral gemilerin hiçbirinden pişman olmassınız ben olsam g3' direk elerdim m8 kullandıktan sonra bi arkadaşta elime aldım çok berbat geldi . z2 olabilir ama iphone düşünmeyin bile yada alacaksınız 6s' bekleyin maşallah patır patır telefon cıkarıyorlar htc yılda 1 telefon veriyor :)
  • G3'ü baştan ele tam bir balon

• M8 kullandım, şu an xperia z2 kullanıyorum ve G3'ü de baya bir kurcaladım. G3 açıkçası hoşuma gitmedi, hantallık var cihazda ve kasa kalitesi kötü, ekrandan dolayı da hem batarya hem ısınma sorunu olabiliyor. Z2 ile M8'i kıyaslarsam: batarya, kamera, ram olarak z2; ergonomi, ön kamera olarak M8 daha iyi.M8 de Z2 de üzmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam z2 yi direk geçtim ısınma problemi olduğunu söylediler ayrıca z3 şuanda hem pil hem işlemci hemde kamera performansı olarak mükemmel duruyor. g3 ile karşılaştırma videolarınıda izledim kameraların e tabi birisi 13mp birisi 20.7 mp yanlız g3 ün lazer odaklanması müthiş. m8 ön kamera olarak iyi olabilirde kız arkadaşım ve kardeşim haricinde ön kamerayı şahsen pek kullanacağımı sanmıyorum ayrıca one x den edindiğin pil tecrübesinden sonra birdaha pili diğer rakiplerinden düşük mah lı htc telefon almam. daha öncede bahsettiğim gibi one x i 2 senedir kullanıyorum ilk ay hariç tamamen güç tasarrufunda kullandım. ilk ay neden kullanmadığıma gelirsek güç tasarrufu diye bir olay yoktu çünkü, sonradan update ile geldi :)

g3 ün performans kaybıda 1440p lik ekranından kaynaklanıyor 2500x**** çözünürlüğü var benzer bir örnek olarakta z3 compact z3 den daha performanslı çünkü ekranı 720p aynı bilgisayar oyunlarında olduğu gibi çözünürlük düşerse performans artıyor.
    en yakın sürede gidip turkcell de telefonları tek tek deneyeceğim inşallah z3 ve z3c bu ay bitmeden gelirde ona göre bizde yolumuzu çizeriz.

pil test sonuçlarınıda ekleyeyim:
     m8 kullananlar bir bakabilirmi

iphone kullanan arkadaşlarda 5s ile 6 arasında pil farkı var dediler bana, ben bir fark göremedim 6 ile plus arasında ise 1 saat oynuyor, şimdi canım biraz daha ağır yorum yapmak istiyor fakat o arkadaşlara da saygım var, zevkler ve renkler tartışılmaz.
    kaynak:phonearena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 14 Ekim 2014; 0:55:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bullx

hocam z2 yi direk geçtim ısınma problemi olduğunu söylediler ayrıca z3 şuanda hem pil hem işlemci hemde kamera performansı olarak mükemmel duruyor. g3 ile karşılaştırma videolarınıda izledim kameraların e tabi birisi 13mp birisi 20.7 mp yanlız g3 ün lazer odaklanması müthiş. m8 ön kamera olarak iyi olabilirde kız arkadaşım ve kardeşim haricinde ön kamerayı şahsen pek kullanacağımı sanmıyorum ayrıca one x den edindiğin pil tecrübesinden sonra birdaha pili diğer rakiplerinden düşük mah lı htc telefon almam. daha öncede bahsettiğim gibi one x i 2 senedir kullanıyorum ilk ay hariç tamamen güç tasarrufunda kullandım. ilk ay neden kullanmadığıma gelirsek güç tasarrufu diye bir olay yoktu çünkü, sonradan update ile geldi :)

g3 ün performans kaybıda 1440p lik ekranından kaynaklanıyor 2500x**** çözünürlüğü var benzer bir örnek olarakta z3 compact z3 den daha performanslı çünkü ekranı 720p aynı bilgisayar oyunlarında olduğu gibi çözünürlük düşerse performans artıyor.
    en yakın sürede gidip turkcell de telefonları tek tek deneyeceğim inşallah z3 ve z3c bu ay bitmeden gelirde ona göre bizde yolumuzu çizeriz.

pil test sonuçlarınıda ekleyeyim:
     m8 kullananlar bir bakabilirmi

iphone kullanan arkadaşlarda 5s ile 6 arasında pil farkı var dediler bana, ben bir fark göremedim 6 ile plus arasında ise 1 saat oynuyor, şimdi canım biraz daha ağır yorum yapmak istiyor fakat o arkadaşlara da saygım var, zevkler ve renkler tartışılmaz.
    kaynak:phonearena

Hocam cihazı elimden düşürmüyorum ama bir an olsun ısındığını görmedim şahsen. Dün gece 12'de sarjdan çıkardım, aktif olarak da kullandım gün boyu, sarjı bitmeden artık sarja taktım az önce. Ama tabii z3 daha iyi z2'ye göre.

Z3 ve Z3C arasından tercih yapmanız en mantıklısı gibi görünüyor sizin için. G3'ü tavsiye etmiyorum, tabii ki kişisel.

• arkadaşlar telefon geldi hatta 1 hafta oldu problem çözülmemiş kağıda yazmışlar donanımsal temassızlık giderildi testlerden geçti fasa fiso bende bıktım artık lanet olsun dedim akşam unlock edip xda den farklı bir rom kurucam. yazılımsalda bir problem varmış
    pederle konuştuktan sonra yeni bir telefon almam gerektiği konusunda onuda ikna ettim birdahaki ay almayı düşünüyorum tabi bu rom süper derece batarya kullanımımı ve wifi problemimi çözmezse eğer çözerse şubata kadar bekler m9 alırım veya bir süre daha idare edip yeni iphone u beklerim?

z3 4 saatte şarj oluyormuş bunun bana ne etkisi olur bilemeyeceğim.

iphone 6+ 64gb veya iphone 6 64gb almayı düşünüyordum ama fiyatları süper uçuk

iphone 6 (64gb) = 2700 kağıt
    +6 (64gb) = 3 milyarcık

bu fiyatlara değerlermi orası tartışılır. ayrıca son tasarımları çok hoşuma gitti hele hele 6 tam benim için yapılmış gibi ama şarj süresi konusu beni korkutuyor. kimse kusura bakmasın ama o parayı veripte üstüne birde şarj cihazıyla dolaşmak istemiyorum. arkadaşlarım dersanede priz için sıraya giriyorlar :D

turkcell e gidip note 4 ve z3 ü görmem gerekicek.

• M8 oneririm hocam.

G3 kullanan yakinlarimdan inceleme firsatim oldu, m8 daha bi oturakli , az isinan cihaz

• öylede hocam donanımı şuanki amiral gemilerine göre biraz eski kalmıyormu?

edit: g3 ün ekranı ona biraz fazla geliyomuş donma vs şikayetleri var. amerikadan dönen bir arkadaşım m8 almış memnunum diyor g3 üde denemiş donuyormuş ordakilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 17 Kasım 2014; 15:02:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.