Şimdi Ara

M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
3
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar desire 816 sahibi olarak ben de bu konudan muzdarip durumdayim. 3g Istanbul gobeginde cekim gucu yuksekken birden kesiliyor. H isaretinin ustundeki yukari dogru olan ok yanip sonuyor. Uploud ismi sanirim. Mobil veri acip kapayinca duzeliyor. Sonra 3-5 dk gecsin yine aynisi oluyor. Ben de kestirmistim sim karti ayrica...

Edit: hizli baslat secenegini kapali konuma getirdim download oku birden costu ve telefon da costu. Sorun cozuldu :)

Ayarlar>Güç, en altta hizli baslat secenegi bulunuyor. Sorun yasayanlar deneyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifobakteri -- 22 Aralık 2014; 14:53:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet olsun turkcell e de m8 e de
    yrm saattir gitmedi
    dedim duzeldi yaziym
    yalan oldu..
    hizli baslat felan hikaye. duzelmiyo
    apn yi silsem de duzelmiyor
    gidiyor mutlaka
     M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM)

• gidip gidip geliyor
    nedenini bilsem sinirlenmicem aslinda ama mantikli aciklamasida yok
    sans yani sorun olanlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

gidip gidip geliyor
    nedenini bilsem sinirlenmicem aslinda ama mantikli aciklamasida yok
    sans yani sorun olanlar..

Ben de sevindim oldu diye. Sevinç kısa sürdü yarım gün...
  • aynı dert bendede var..bıkkınlık verdı cıdden
  • turkcell çıkışlı m8 var bendede bu gun 3 tane turkcell e gittim ayrı ayrı anlattım çalışanlar aynı sıkıntı bizdede var turkcelli arayın dediler bunu daha once yapmıştım zaten gerçekten sinir oldum... turkcelli arayıp onlarda anlattım onlarda htc ye bok atıyor 2.500 lira verip telefon alıp rezillik yaşamak böyle bişey... bu arada abim tayvanda yaşıyor bu olayı anlattığım da okulu bırak yanıma gel öyle işmi olur dedi bi yerde haklı kağıt üstünde en iyi olduğu soylenen ve kol gibi fatura odedigimiz turkcell in boyle bır sıkıntıyı gideremesi... "İnsan gerçekten hayret ediyor."
  • Arkadaşlar aynı sorun yaklaşık 4 aydan beri bendede var.3 defa htc ile 2 defa da turkcell ile görüştüm.Htc müşteri hizmetlerinin yönlendirmesiyle apn ayarlarını değiştirdim,hızlı açılışı kapattım,normal reset attım,hard reset attım,fabrika ayarlarına döndüm,güvenli modda açtım nafile.Sonuç olarak yedeklerimi almama rağmen bidünya resim ve bilgi kaybettim (bu arada whatssup yedeklemeye güvenmeyin 2300 ad. resim uçtu).En son olarak dün telefonu kvk ya bıraktım.Kartımı yedekte duran Sony Z Ultrama taktım canavar gibi bağlanıyor.Anladım ki sorunun turkcelle hiçbir alakası yok.Doğal olarak insan m8 gibi bir telefona yakıştıramıyor ama maalesef sorun cihazda.

• Benim cihaz da desire 816. Ne yapsak garantiye mi versek? 1 ay oldu daha.

• semihkutay S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım telefon kvk'dan geldiğinde sonucu paylaşabilirmisin acaba ona göre ya hattı değiştireceğim yada bende senin gibi kvkya göndereceğim şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihkutay

Arkadaşlar aynı sorun yaklaşık 4 aydan beri bendede var.3 defa htc ile 2 defa da turkcell ile görüştüm.Htc müşteri hizmetlerinin yönlendirmesiyle apn ayarlarını değiştirdim,hızlı açılışı kapattım,normal reset attım,hard reset attım,fabrika ayarlarına döndüm,güvenli modda açtım nafile.Sonuç olarak yedeklerimi almama rağmen bidünya resim ve bilgi kaybettim (bu arada whatssup yedeklemeye güvenmeyin 2300 ad. resim uçtu).En son olarak dün telefonu kvk ya bıraktım.Kartımı yedekte duran Sony Z Ultrama taktım canavar gibi bağlanıyor.Anladım ki sorunun turkcelle hiçbir alakası yok.Doğal olarak insan m8 gibi bir telefona yakıştıramıyor ama maalesef sorun cihazda.

Aynen bilgilendirirseniz KVK'da ne olup bittigini seviniriz...

• Arkadaslar durum gercekten vahim.ayni sorun bendede var.htc one m7 kullaniyordum boyle bir sorun yoktu.m8 sistemi yeniden kurdurttum ama nafile sorun cozulmuyor.bu sorunu cozen arkadas varsa lutfen paylassin.duacisi olurum.

• Root yapıp farklı rom deneyin veya Lollipop u bekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 30 Aralık 2014; 22:13:31 >
  • Arkadaslar benim sorun cozuldu microsd yi cikarin ve farki gorun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender_eren

Arkadaslar benim sorun cozuldu microsd yi cikarin ve farki gorun derim.

alakasiz bir sey microsd kart la ne ilgisi olsun ?
  • melihdemirag kullanıcısına yanıt
    bence dene benim telefonda çok fark var.ayrıca bir arkadaşım aynı telefonu kullanıyor aynı yerden yakın tarihlerde aldı telefonu harika çalışıyor.aramızdaki tek fark ben micro sd ile hafızasını yukseltmiştim.ben kartı çıkarttım ve gerçekten fark olduğunu gördüm ayrıca.sonuçta elektronik cihazlar neden olduğunu çok bilemeyiz diye düşünüyorum.denemekte fayda var.faydasını görürsen bana bildirirmisin.
  • hocam micro sd......
    bakalim aksam denicem

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

hocam micro sd......
    bakalim aksam denicem

Denedinizmi arkadaşım ?

• mylove kullanıcısına yanıt
    uzgunum deneyemedim
    yrn firsatim olursa bakicam
    aksamina paylasirim

• Ben denedim sd kart da bir çözüm değil. Upload oku yanıp sönüyor deli ediyor adamı.

• turkcelle konustum sorun yokmus gibi davraniyorlar ama durumun farkindalar bir calismaniz varmi bu durumla ilgili dedim hayir dedi herkes arasin musteri hizmetlerini durumdan ne kadar cok kisi sikayet ederse cozum ararlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.