Şimdi Ara

M8S plus android TV box (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yldrm224

Faruk Bey merhaba,

Benim i8 çalışmıyor. ışıkları yanıyor ama ekrandaki imleci hareket ettiremiyorum. Bir öneriniz var mı?

Ben hiç i8 kullanmadım ama wifi alıcısıyla eşleştirmen lazım. kumanda kendini resetlemiş olabilir.
    Kitapçığında pairing yazan bölümde nasıl eşleştirileceği yazabilir,incelemenizi tavsiye ederim.
  • Gearbest'ten aşağıdaki linkteki ürünü alan arkadaşlar, son durum nedir? Memnun musunuz cihazdan? Digiturk Play sıkıntısız mı? Yorumunuza göre ben de satın alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Gearbest'ten aşağıdaki linkteki ürünü alan arkadaşlar, son durum nedir? Memnun musunuz cihazdan? Digiturk Play sıkıntısız mı? Yorumunuza göre ben de satın alacağım.

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html

ben kullanmadım play, daha denemedim, ama sıkıntı yaşayanlar vardı, son 5 10 sayfaya,bakınız isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Intensifier kullanıcısına yanıt
    ben aliexpressten aldım android.6.0.1 sürümü cihazı güncellersen d.play geri sarıyor.ikinci bir cihaz alıp benim cihazı değiştirdim bu akşam bursa maçında denedim.Sorun yok
  • blackdiamond067 kullanıcısına yanıt
    yeni aldiginiz cihazin modeli nedir? bir de hangi surum sorunsuz calisiyordu. rom numarasini biliyor musunuz?

• selamlar. Bu cihazdan ben aldım.Cihaz hızlı, sorun yok.Ancak digitürkplay üyeliğim olmadığı için deneme şansım olmadı. Tek sorunum aac sesler de.Avr ye 5.1 ses olarak iletemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuky1 -- 17 Eylül 2016; 10:13:15 >
  • Cevaplar için teşekkürler. Kullananlar cihazdan genelde memnun görünüyor. Digiturk Play işi de biraz şansa kalmış gibi. Gün içinde ben de siparişimi veririm.

• Bende bugün aldım cihazı 6.0.1 fakat cihaz 1 dk açık kalıp birden kendini kapatıp açıyor neden oluyor bu

• Mini M8S II'de Netflix deneyen var mı? Full HD izlenebiliyor mu?
  • M8S mini II. Şimdi Trabzonspor maçında aynı sorun tekrar başladı.Digitürkplay yalan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyzyngn

Hocam denedim fakat olmuyor utubedan izlediğim videoları uygulamaya çalıştım fakat olmuyor o ekrandan hiç çıkmıyor.

siz nasıl resetlediniz ne deneyerek olmadı ?
    aynı sorun bendede vardı resetledim sıkıntı yok suan gayet başarılı şekilde çalışıyor .
  • beyler cihaza + micro kart taktım uygulamarı karta taşımak istiyorum mesala kodi gibi cihazda fazla yer kaplamasın karta taşırsam daha sağlıklı çalışır uygulamara giriyorum orda taşı seceneyi yok ama telefonlarda var nasıl çözeriz varmı öneriniz beyler.
  • enfarktus kullanıcısına yanıt
    vatana sordum çalışanlardan biri Samsung smart TVde denedim çalışıyor ama imlec yavaş hareket ediyor dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: swapper

Gearbest.com da
    Rii +8 Multi Air Mouse [Işıklı] -> Fiyatı : 9,99$ [Kupon kodu : SAMMY ]

şu tarz kumandavari klavyeler daha mı avantajlıdır ?
    www.vatanbilgisayar.com
    Everest Kb-05 Akıllı Tv Aır Mouse'lu Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/everest-kb-05-akilli-tv-air-mouselu-klavye.html

• Mini M8S II ve M8S Plus dan hangisini sipariş geçeyim. Tecrübeli arkadaşlar aradaki farkları söyleyebilir mi?
  • hangi torrent programını önerirsiniz ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ttorrent tek geçerim. Ancak şöyle bir sorun var ki Android 5.1 ile birlikte harici diske kayıt yapmıyor cihaz. Kendi hafızasına yüklemeniz gerekiyor. Bu da zaten 8 GB olan hafızayı zorluyor. Maksimum 3 GB büyüklüğündeki filmleri indirebilyorız. Android 6.0 ile birlikte cihaz hafızası ile Micro sd cartı birleştirip daha büyük alanlara sahip olabiliyoruz. Sanırım mini m8s 2 Android 6.0 ile geliyor...

• saçmalik olmuş o da, çözüm bulunca buraya yazarım

• youtubedan izlediğime göre AV girişinin içerinde reset tuşu var oradan denedim. Siz nasıl yaptınız ? veya hangi yolu deneyebilirim?
  • Merhaba arkadaslar yarin siparis vermeyi dusunuyorum sormak iatedigim m8s+, mini m8s ii ve mini m8s pro bu 3 cihazdan hangisini almami tavsiye edersiniz ya da farkli bir cihaz tavsiyeniz varmidir.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.