Şimdi Ara

M8S plus android TV box (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krizalit17

Ttorrent tek geçerim. Ancak şöyle bir sorun var ki Android 5.1 ile birlikte harici diske kayıt yapmıyor cihaz. Kendi hafızasına yüklemeniz gerekiyor. Bu da zaten 8 GB olan hafızayı zorluyor. Maksimum 3 GB büyüklüğündeki filmleri indirebilyorız. Android 6.0 ile birlikte cihaz hafızası ile Micro sd cartı birleştirip daha büyük alanlara sahip olabiliyoruz. Sanırım mini m8s 2 Android 6.0 ile geliyor...

Merhaba
    Bende himedia Q10 pro var. Android 5.1 flud torrent programı kullanıyorum. Önce kullanacağınız hard diski veya flashdiski alete takın sonra. Flud Storage ayarlarından mnt den kullanacağınız diski tanıtın oraya iner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Ttorrent tek geçerim. Ancak şöyle bir sorun var ki Android 5.1 ile birlikte harici diske kayıt yapmıyor cihaz. Kendi hafızasına yüklemeniz gerekiyor. Bu da zaten 8 GB olan hafızayı zorluyor. Maksimum 3 GB büyüklüğündeki filmleri indirebilyorız. Android 6.0 ile birlikte cihaz hafızası ile Micro sd cartı birleştirip daha büyük alanlara sahip olabiliyoruz. Sanırım mini m8s 2 Android 6.0 ile geliyor...

Merhaba
    Bende himedia Q10 pro var. Android 5.1 flud torrent programı kullanıyorum. Önce kullanacağınız hard diski veya flashdiski alete takın sonra. Flud Storage ayarlarından mnt den kullanacağınız diski tanıtın oraya iner.

teşekkürler, bunu bir deneyeyim
    bu arada , videolar için mx player tavsiye ederim, vlc donma yapıyordu bende

• uasimav U kullanıcısına yanıt
    ihtiyacınızın niteliğini bilmemekle birlikte işlemcisi s905x veya s912 olan ve mevcut ram miktarı en az 2gb olan modellerden alabilirsiniz. android 5.1 ile 6.0 arasında ise forumda digiturk play sorunu yaşayanların mesajlarını aratıp, okursunuz. gerisi size kalmış.
  • Arkadaşlar kendi kullandığım Beelink M8 (S82B) Amlogic S802 işlemci 2GB Ram 16GB Rom Android 4.4 Quad core GPU 8 çekirdek cihazım var.
    Değerlendirmek almak isteyen Arkadaşlara hesaplı verebilirim.
    Almak isteyen Arkadaşların Topik kirliliği olmaması adına ve Konumuzun Yardımlaşma ve Paylaşım olduğundan
    Özelden yazmalarını rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 21 Eylül 2016; 15:10:10 >
  • Cevabiniz icin tesekkurler. Genelde film dizi muzik ve kodi icin almayi planliyorum. Cihazin wifi cekim gucu iyi olmali cunku modeme biraz uzak bi noktada olacak. Ethernet baglama sansim yok. Kesinlikle 2 gb ram olan modellere bakiyorum. hafiza icinse 8 gb az olur kanatindeyim ama aliexpressdeki modellerin cogu 8 gb. Birde bu cihazlara surum guncellemesi sanirim gelmiyordur. Almisken android 6 aliyim diyorum. M8s plus 5.1 sanirim. Bana nokta atisi şu cihazi alin diyebilirmisiniz? Birde bu cihazlarda oyun performansi nasil olur? Herkezden tavsiye bekliyorum:) simdiden tesekkurler :)
  • uasimav U kullanıcısına yanıt
    hem android 6.0 , hem de 16gb hafızaya sahip s912 işlemcili ve 2gb ram içeren modeller epeyce var. wi-fi ve oyun için bir şey diyemem.
  • Arkadaşlar kodi de usb den film seyrettiğimde altyazı etkin gelmiyor her seferinde etkin hale getirmem gerekiyor bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ?

Teşekkürler.
  • cihazda miracast özelliği nasıl kulanılıyor.
    misal benim andoid telefonumdaki oynayan film iptv vss, ses görüntüyü tv'ye bağlı android cihaza gönderebiliyormuyum?
  • Bende daha önceden dark android box vardı. Bu cihazın kendisine ait air mouse u var. Ben bu air mouse u M8S II cihazı ile birlikte nasıl kullanabilirim. Soruyu neden soruyorum çünkü air mouse un herhangi bir bluetooth dongle ı yok. Acaba cihaza nasıl tanıtıp kullanabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KevinMitnick__

Bende daha önceden dark android box vardı. Bu cihazın kendisine ait air mouse u var. Ben bu air mouse u M8S II cihazı ile birlikte nasıl kullanabilirim. Soruyu neden soruyorum çünkü air mouse un herhangi bir bluetooth dongle ı yok. Acaba cihaza nasıl tanıtıp kullanabilirim?

Setting den Bluetooth ayarlarına gelin eileştirecdğiniz cihazı aratın büyük ihtimal orda görülür. Üzerine tıklayıp eleştirin. Bende joypad vardı öyle eşleştirmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KevinMitnick__
    Dark android box u ne yaptınız.
    eğer aşağıdaki gibi klavye air maus ise bluetooth değil mauslar gibi 2.4 ghz den çalışmaktadır.
    vede İki ihtimal var.
    Birinci ihtimal Dark android box içine wifi aparatını koymuş olabililer cihazı açmadan göremezsiniz.
    İkinci ihtimal ise dark android yazılımına bu klavye air maus yazılımını ekleyerek tanıtmışlardır. ki bu durumda elinizdeki klavye air maus bir işe yaramaz. M8S plus android TV box M8S plus android TV box

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 22 Eylül 2016; 19:25:12 >

• Merhaba arkadaslar, mini m8s 2 yi almayi dusunuyorum. Bu cihazi kullanan var mi? Aliexpressde yorumlarda cihazin wifisinin iyi calismadigi kopma oldugu ve cekim kalitesinin zayif oldugundan bahsetmisler. Boyle durumla karsilasan var mi? Kullanan varsa fikirlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uasimav -- 22 Eylül 2016; 19:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uasimav

Merhaba arkadaslar, mini m8s 2 yi almayi dusunuyorum. Bu cihazi kullanan var mi? Aliexpressde yorumlarda cihazin wifisinin iyi calismadigi kopma oldugu ve cekim kalitesinin zayif oldugundan bahsetmisler. Boyle durumla karsilasan var mi? Kullanan varsa fikirlerini bekliyorum.

Merhaba ben bu cihazı kullanıyorum çok memnunum gayet stabil ve sorunsuz. Evde yan odada bulunan wireless üzerinden wifi ile izliyorum ve çok hızlı donma kopma yapmıyor. Çoğunlukla HD kalitesinde film seçip izliyorum. 1080P arada sırada izliyorum. 1080 de bazen sanırım o da sağlayıcı linkler kaynaklı durup buffer yapma oluyor. Başka bir sağlayıcıya geçince düzeliyor. Bununla uğraşmamak için HD izliyorum kalite beni tatmin ediyor. Cihazı almanızı tavsiye ederim

Bu arada ben digiturk play filan izlemiyorum. O yüzden onunla ilgili sorun yazanlar var bazen. Bu cihazda onu test etmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

@KevinMitnick__
    Dark android box u ne yaptınız.
    eğer aşağıdaki gibi klavye air maus ise bluetooth değil mauslar gibi 2.4 ghz den çalışmaktadır.
    vede İki ihtimal var.
    Birinci ihtimal Dark android box içine wifi aparatını koymuş olabililer cihazı açmadan göremezsiniz.
    İkinci ihtimal ise dark android yazılımına bu klavye air maus yazılımını ekleyerek tanıtmışlardır. ki bu durumda elinizdeki klavye air maus bir işe yaramaz. M8S plus android TV box M8S plus android TV box

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Aynen resimdeki gibi klavye ait mouse. Dark android box duruyor içini açıp bakacağım. Yalnız, wifi aparatı yoksa başka bir ihtimal yok mudur? Yazık olmasın güzel bir klavye mouse. Teşekkür ederim.

• Decomplier kullanıcısına yanıt
    Alttaki ürün sizin daha iyi bir tercih olacaktır. Ram 2 rom 8 GB bunlar önemli özellikler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın iptv görüntü performansı normal win tabanlı pc lere göre kötümü banamı öyle geliyor kulanan varmı?
  • M8S pls hazım geldi fusion ve seyirTURK eklentilerini kurmak istedim internete bağlı olmasına rağmen ağ sunucusuna bağlanamadı yzısı çıkyor ve kurulum tamamlanmıyor yardımcı olursanız memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Gearbest'ten aşağıdaki linkteki ürünü alan arkadaşlar, son durum nedir? Memnun musunuz cihazdan? Digiturk Play sıkıntısız mı? Yorumunuza göre ben de satın alacağım.

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html

Gün içinde linkteki ürünü sipariş verdim, bakalım kaç günde gelecek

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.