Şimdi Ara

M8S plus android TV box (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• GreatWhite kullanıcısına yanıt
    hocam bende sipariş vermek isterim fiyat uygunmuş acaba android olarak tivibu kurabilirmiyim sence ?
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Burda önerdiğimiz Çin meşeli ürünlerden almanızı tavsiye ederim. Kimsenin daha önce kullanmadığı bir cihaz risk taşıyabilir. Ayrıca fiyatı da saçma sapanmış. Biz mini m8s i 35 dolara aldık ki özellikleri aynı. 270 nerde 115 nerde. AliExpress ten alışveriş yapmak sahibinden den almaktan hem daha kolay hem daha güvenli. Sadece 15 gün kargo beklersiniz...

Mini M8S II TV Kutusu Set-top Box Amlogic S905X Android 6.0 Quad Core WiFi Bluetooth 4.0 2 GB RAM 8 GB Smart Media Player
    s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/qYrEBRji

(from AliExpress Android)

Burdan güvenle alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 23 Eylül 2016; 18:06:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Gearbest'ten aşağıdaki linkteki ürünü alan arkadaşlar, son durum nedir? Memnun musunuz cihazdan? Digiturk Play sıkıntısız mı? Yorumunuza göre ben de satın alacağım.

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html

Gün içinde linkteki ürünü sipariş verdim, bakalım kaç günde gelecek

Gerbestteki ürünler sıkıntılı olarak geliyor.
    Cihazlar clone olabiliyor ve Takipsiz Kargo ile gönderim yapıyorlar.Bu da ürünün Kaybolmasına neden oluyor.
    Takip No'su almak için ayrıca ödeme yapıyorsunuz.
    Bunu da dikkate alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 23 Eylül 2016; 18:09:20 >

• Sizde varmı. Bu cihaz ? Rica etsem allah rızası için tivibu kurarmısınız ?

• Herkese selamlar,
    8S+ kullanıyordum. Ama son dönemde süreli android logosunda kalmaya başladı. Orada takılıp kalıyordu. Bir kere fabrikasyona çektim. Sonra gene açılışta update lerle devam etti ve gene sanırım aynı seviyeye getirip yin android logosunda kalmaya başladı. Bende çıkardım koydum kenara. Bu sorunla karşılaşıp çözen varmı?

• Beyler maç yayınlarını normal yayınla karşılaştıran oldu mu, ne kadar geriden gidiyor ?
    Başlığa sondan başladım okumaya çalışıyorum fırsat buldukça.
  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    Gearbest'ten 2 ay kadar önce araç kamerası aldım sorunsuz geldi bu nasıl olur bilmiyorum.

Takip konusunda dediğiniz doğru 2 küsür $ track number ücreti vardı birde sigorta (insurance) vardı ama ikisinide seçmedim.

Klon olayı kafamı karıştırdı şimdi
    Bilmiyorum bu tip bir ürünü ilk defa kullanacağım, sizin yerinizde olsam alırım çünkü 100-110 TL alacağınız hizmet karşılığında çok cüzi bir rakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 23 Eylül 2016; 23:56:39 >
  • 1 dakika

• Çin sitelerinin hemen hepsinden alışverişim oldu bu sitelerin içerisinde sorun yaşamadığım tek site AliExpress. Eğer 96 ve üzeri hizmet puanı olan ve ortalama 1000 ve üzeri satış yapmış bir satıcılar ürün alırsanız ortalama 15 gün içerisinde ürün eşinize geçer. 8 günde gelen ürünüm de oldu 25 günde gelen de ama hepsi sorunsuz geldi. Yukarıda link verdiğim satıcı mini m8s i bana 13 günde ulaştırdı.

Demem o ki gearbest,banggood,geekbuying gibi siteler yerine AliExpress teki doğru satıcıdan alışverişinizi yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar lütfen yardım edin bana

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-x96amlogic-s905x-quad-core-android-6.0-tv-box-4k-2gb-16gb-turkce-344771872/detay/

şu cihaz nasıl sizce tivibu kurup kullanıcam ama nedersiniz ?

Hocam aliexpress kullanmayı bilmiyorsanız en kötü gittigidiyora bakın orda daha ucuz ve illa alacaksanız satıcı ilgili birinden alın bari sorun yaşarsanız destek alırsınız.

• Arkdaşlar bu cihazlara kamera takıp skype görüşmesi yapabilen var mı?
    Cihaza tivibu kurdum ancak açmadan ana ekrana atıyor. Hem tablet hem cep versiyonunu denedim ama maalesef sonuç olumsuz...

elimde ACEMAX KIII uygun fiyata verebilirim, tivibu denemedim,
    gerçi diğer cihazlardan fazla kullanmak nasip olmadı
  • Dragon Fighter kullanıcısına yanıt
    Tamamdır üstad evde yer kaplamasın satayım o zaman
  • Mini m8s II siparisini bugun verdim. Yardimci olan arkadaslara tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyzyngn

youtubedan izlediğime göre AV girişinin içerinde reset tuşu var oradan denedim. Siz nasıl yaptınız ? veya hangi yolu deneyebilirim?

resetleme oldumu factroy reset kısmı geldimi geldi ise önce hangi kısma basarak resetleme yaptınız yada yotutube hangi video izlediniz link burdan paylaşırsanız yardımcı olabiliriz saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.