Şimdi Ara

M8S plus android TV box (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anfora35

arkadaşlar bu m8s plus ile mini m8s arasında ne fark var fiyattan başka birde marka farkları var beelink vs gibi
    hangi ürünü seçmeliyim yada 50 dolar bandında bu daha iyi diyebileceginiz bir üyün varmı istikrarlı çalışan..teşekkürler...

ps:digi play de kullana bilirim belki ancak çok önemli degil..bana bir fayda maliyet cihazı lazım teşekkürler.

M8s kullandim wifi çekim gücü az s905x işlemcili m8s ıı alın bende var memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kolay gelsin yeni konu açmak yerine buradan bilgilerinize baş vurmak istedim.

Beelink GT1 Android 6.0 TV Kutusu 4 K VP9

bu ürünü bi arkadaşa almak istiyoruz
    bu üründe dijitürk play kullanılırmı sistemi android 6.0 işlemci s912 teşekkürler.

• bu yazı sahibi arkadaşla iletişim kurmanızı öneririm.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120745327
  • Zidoo X6Pro hiçbir xaman o fiyatlara çıkmadı , bakmayın siz sistede 149$'dan düştü diye göstermelerine.Ticari kurnazlık o yaptıkları.

109$dı fiyatı ilk çıktığında , şimdi 87$'a kadar bulunabiliyor sitelerde.

tr.aliexpress.com
    Toptan Satış zidoo - Düşük Fiyatla Satın Alın zidoo Pek Çoğu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160929024917&SearchText=zidoo

Son olarak vergi falan vermezsiniz Zidoo X6Pro alırsanız.

Hatta 149$'lık Zidoo X9S bile alsanız faturayı düşük göster dediğinizde hallediyor adamlar ve faturayı daha düşük maliyetli gösteriyor.Dolayısıyla o pahalı üründe bile vergi vermiyorsunuz.

Zaman zaman indirimleri ( özellikle de Geeekbuying'te ) takip etmekte fayda var.

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 29 Eylül 2016; 14:28:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Öncelikle vakit ayırdığınız ve ayrıntılı bir bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Anladığım kadarıyla benim ihtiyacımı görecek ve istediğim hizmeti alabileceğim cihazların tamamı pahalı cihazlar. Zidoo x6Pro Benim ihtiyacimi tam olarak karşılıyor fakat o da , 149 dolardan 99 dolara düşmüş buna rağmen benim bütçemi aşıyor.(bunun vergisi de olacak)

Diğer m8s gibi modellerin ise neredeyse tamamında Digitürkplay de sorun çıkıyor gibi ve bu benim için çok önemli bir durum.

Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Şimdilik Cihaz almaktan vazgeçtim. Black Friday de Amazon üzerinden Zidoo modelleri çok güzel bir indirime girerse temin etmeyi düşünüyorum.

M8S mini kullanıyorum , uzun süredir digiturk play kullanıyorum şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım , çocuklar saatlerde nickjr seyrediyor hiç takılmıyor bile

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

quote:

Orijinalden alıntı: anfora35

arkadaşlar bu m8s plus ile mini m8s arasında ne fark var fiyattan başka birde marka farkları var beelink vs gibi
    hangi ürünü seçmeliyim yada 50 dolar bandında bu daha iyi diyebileceginiz bir üyün varmı istikrarlı çalışan..teşekkürler...

ps:digi play de kullana bilirim belki ancak çok önemli degil..bana bir fayda maliyet cihazı lazım teşekkürler.

M8s kullandim wifi çekim gücü az s905x işlemcili m8s ıı alın bende var memnunum

m8s mininin de wifi çekim gücü berbat , modemin yanına koyuyorum hız testi yapıyorum 12 mbs. max veriyordu , kablo ile bağlattım 55 mbs nin altına düşmüyor şimdi

• arkadaşlar iyi günler,bu ürünü nereden temin edebilirim fiyatı nedir.sitelerde birsürü M8S ürün görüyorum link paylaşmanız mümkün mü rica etsem
  • Bu cihazda kodi update yapamiyorum, ayni sorumu yasayan oldu mu? Hem google play'den hem de apk dosyasini indirerek denedim hata veriyor. Uzerinde custom rom mu var acaba cihazin?

Ayrica bu cihazi sifirdan kurmak istiyorum bununla ilgili bilgi nasil edinebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TQ2 kullanıcısına yanıt
    Kodi update yapmanıza gerek yok. Kodi'yi komple silin ve yeniden google play'den veya apk olarak yükleyin.
    Kodi uygulamaları yüklenmesi hakkında @farukde arkadaşımız birinci sayfada açıklayıcı bilgiler vermiş
    bilgileri takip ederek eklentileri sıfırdan kurabilirsiniz.takıldığınız da yardımcı oluruz.
    zaten cihazla gelen kodi de bir sürü kullanılmayan uygulamalar mevcut kodi'yi kullanacağınız bir şekilde yeniden kurmak daha stabil çalışması açısından daha iyi bir yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 4 Ekim 2016; 12:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

Kodi update yapmanıza gerek yok. Kodi'yi komple silin ve yeniden google play'den veya apk olarak yükleyin.
    Kodi uygulamaları yüklenmesi hakkında @farukde arkadaşımız birinci sayfada açıklayıcı bilgiler vermiş
    bilgileri takip ederek eklentileri sıfırdan kurabilirsiniz.takıldığınız da yardımcı oluruz.
    zaten cihazla gelen kodi de bir sürü kullanılmayan uygulamalar mevcut kodi'yi kullanacağınız bir şekilde yeniden kurmak daha stabil çalışması açısından daha iyi bir yöntem.

Şu an APK dosyasından Kodi update yaparken hata alıyorum, Play store'dan da indiremiyorum (bu cihaz sürümü ile uyumlu değildir gibi bir hata veriyor ingilizce); komple silersem tekrar yükleyemem diye endişe ettim, ondan soruyorum esasen.

Gidip eski kodiyi silip yeniden yükleyemezsem ortada kalırım diye.

apkmirror'da eski apk lar var. Deneye deneye bulursunuz bi tane.
    Cihazının tam modeli nedir ve içindeki kodi versiyonu kaçtır.
    Komple silme de önemli değil elbet kodi'nin bir versiyonu cihazınla uyumludur.
    Kodi'nin ingilizce olması da önemli değil hangi kodi olursa olsun Türkçe'ye çevrilir ve Eklentiler yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 5 Ekim 2016; 18:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun16

Bende bugün aldım cihazı 6.0.1 fakat cihaz 1 dk açık kalıp birden kendini kapatıp açıyor neden oluyor bu

benim m82 miniye de 23 eylül güncellemesini yükledim boyutu 570 mb civarı idi, günceleme bitti cihaz sizin dediğiniz gibi 1 dakika içinde açılıp kapanıyor herhangi bir tuşa basıyorum aynı şekilde oluyor.Fabrika ayarlarına dönüp cihazı sıfırlıyorum ama sanırım güncelleme roma yazıldığı için cihazdaki güncelleme ilk haline dönmüyor.Çöp oldu cihaz

• blackdiamond067 kullanıcısına yanıt
    Bende güncelleme yaptım. Cihazda bende hiçbir sorun olmadı fakat,
    cihazı bugün bir arkadaşa verdim eve gidip cihazı tv'ye bağladığında cihazda restart atma sorunu başlamış.
    Bende önce adaptör sonra hdmi kabloyu değiştirmesini söyledim sonuç değişmedi
    En son Başka bir tv'de denemesini söyledim ve cihaz sorunsuz çalışmaya başladı.
    Tahminim cihaz görüntü ayarlarında sorun yapıyor.
    Cihazın görüntü ayarlarını değiştirerek deneyin veya başka bir tv'de deneyin.
    sorun cihazda mı yoksa Görüntü ayarları ayarlarında mı önce onu tespit etmek lazım.
    Yarın cihaz tekrar bana gelecek ben ayrıntılı bir şekilde tekrardan inceleyeceğim.

NOT:2 Adet plazma tv'de açılış ve restart sorunu yapmış fakat bendeki 2 adet LCD tv'de herhangi bir sorun yapmamaktadır.cihaz gayet güzel ve stabil çalışmaktadır.
    tahminimle tv görüntü ayarları ile uyumsuzluk yapmaktadır. benim bir lcd'de 1080P 60hz diğer Lcd de ise 1080İ 60hz de göstermektedir.
    Auto swich ise Açık konumdadır.

Not 2 : Küçük bir olasılık ama tvbox cihazınızı kutu içinden çıkan kendi hdmi kablosuyla mı kullanıyorsunuz. çünkü benim cihazı verdiğim arkadaş başka hdmi kablo ile denedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 7 Ekim 2016; 13:16:26 >

• quote:

cihazı bugün bir arkadaşa verdim eve gidip cihazı tv'ye bağladığında cihazda restart atma sorunu başlamış.
    sorun cihazda mı yoksa Görüntü ayarları ayarlarında mı önce onu tespit etmek lazım.
    Yarın cihaz tekrar bana gelecek ben ayrıntılı bir şekilde tekrardan inceleyeceğim.

NOT:2 Adet plazma tv'de açılış ve restart sorunu yapmış fakat bendeki 2 adet LCD tv'de herhangi bir sorun yapmamaktadır.cihaz gayet güzel ve stabil çalışmaktadır.
    tahminimle tv görüntü ayarları ile uyumsuzluk yapmaktadır. benim bir lcd'de 1080P 60hz diğer Lcd de ise 1080İ 60hz de göstermektedir.

Not 2 : Küçük bir olasılık ama tvbox cihazınızı kutu içinden çıkan kendi hdmi kablosuyla mı kullanıyorsunuz. çünkü benim cihazı verdiğim arkadaş başka hdmi kablo ile denedi.

kendi hdmi kablosu ile kullanıyorum şimdi yeni bir cihaz geldi güncelleme yapmadan ilk haliyle sorunsuz kullanıyorum sizin dediğiniz gibi sorunlu güncellenmiş cihazı başka bir tv'de deneyeceğim

• quote:

cihaz bu akşam Vestel ve LG marka tv'lerde sorunsuzca çalıştı Samsung TV'ye bağladığımızda aynı şekilde kapanıp açılmaya başladı.Bugün bir arkadaşa 2 cihaz sipariş vermiştik onlar geldi o kişinin tv'leri LG olduğu için cihazı onunla değiştik.Bütün bu olanlardan sonra şu kanıya vardık.Bu cihaz güncellenince Samsung tv'lerde problem çıkarıyor.

• blackdiamond067 kullanıcısına yanıt
    Benim Arkadaştaki Panasonic Plazma idi. Sizin denediğiniz samsung Tv'ler Lcd midir yoksa Plazma tv midir.
    Birde full HD 1080P'yi destekliyormu.
    LG'lerden başka bende 2 adet Toshiba var yaklaşık 5-6 yıllık tv onlarda da sorunsuz çalışmaktadır.

Ana ekranda setting + uygulamalar (en üst sıra 4ncü ) +sistem uygulamarı + en sağda Yazılım güncelleme ikonundan Bildirimleri kapat ve devre dışı bırak seçeneğini işaretleyerek devre dışı bırakırsanız bir daha güncelle seçeneği gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 8 Ekim 2016; 14:51:21 >
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    selam..digiturkplayde sorun maçlarda oluyor..zaman geri sarıyor..siz maç seyrediyormusunuz acaba?tv yayınlarında sorun yok
  • Flud'la harici diske torrent indirmek istiyorum. Depolama yeri olarak harici diski seçtiğimde "seçilen klasör yazılabilir değil" diyor. Bunu nasıl aşabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.