Şimdi Ara

M8S plus android TV box (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Afişleme için kodi isimli Programı kullanmalısınız. Biraz meşakkatli olsa da güzel sonuçlar verir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Evet var Amlogic remote diye aratırsanız bulabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 19 Ekim 2016; 20:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumtanesi77

merhaba arkadaşlar 9 yıldır kullandığım media tank dan sonra amlogic s905x alarak yeni bir maceraya atıldım disk deki filmlere afiş bulmak için hamgi eklentiyi kurmam gerektiğini bulamadım yardımınız olursa sevinirim .iyi günler

Merhaba, bununla ilgili daha önce yaptığım video var, kodi Turkiye YouTube kanalımda, inceleyin lütfen, yardımcı olabilecegim konu olursa yazın lütfen. Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukde kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ben cihazdan yapmaya çalışıyordum bilgisayara kodi kurulduğunu bilmiyordum:)).ama ben cihazda hard diski taktığımda filmleri afişi ile görmek istiyorum bu mümkün mü?
  • Faruk abi kızacaktır ama , bir cihazın afişinde şöyle bir ifade var ; Kodi programı kurulu geliyor böylece Ligtv ve dsmart kanallarını ücretsizolarak izleyebilirsiniz . Bu hangi eklenti acaba ?
  • Merhaba, kodi kurulu geliyor ama, içinde gerekli gereksiz eklenti var, tavsiyem kodi yı silip yeniden, sadece kullanacağıniz eklentileri kurmaniz cihazın sağlıklı ve daha performanslı çalışması için faydalı olacaktır. illegal izleme olayı ile ilgilenmiyorum. Saygılar.

• kumtanesi77 kullanıcısına yanıt
    Kodi haricinde bu olayı yapamazsınız bilginize.

• Aliexpressten cuma günü mini m8s 2 siparişi verdim. 41.69 dolara geldi. 2 gb ram 8 gb rom modeli.Aynı gece kargoya verilmiş. Postnl kargo firmasiyla. Kaç gune Ankaraya gelir acaba?

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, normal şartlarda 20-25 güne gelir. Hayırlı olsun.

• Arkadaşlar merhaba, tüm sayfaları okuyamadım, şunu sormak istiyorum, cihaza Android marketteki tüm uygulamalar kurulabilir mi? Özellikle periscope için soruyorum aslında, kurulum mümkün mü ?

• ulashcan U kullanıcısına yanıt
    Mini m8s te periscope sorunsuz kullanılıyor.. Ben zaman zaman kullanıyorum. Market teki hemen tüm uygulamalarla uyumlu ancak bazı uygulamalar uyumlu değil uyarısı ile kurulamayabiliyor

• Hocam şu googleplay a bağlanma konusunda bir yardımcı olsanız. Tarih saat vb. güncellemeleri yaptım ama hala bağlantı hatası vermekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

Hocam şu googleplay a bağlanma konusunda bir yardımcı olsanız. Tarih saat vb. güncellemeleri yaptım ama hala bağlantı hatası vermekte.

Öncelikle Sistem ayarlardan Tarih saat ayarlarından saat ayarını Ağ tarafından sağlanan kısmını işaretle,
    Sonra Uygulamalarda google play store uygulaması varsa tıkla ve verileri temizleyin.(Google play store kendini güncellediyse yeni versiyon olarak uygulamalarda olması lazım)
    Eğer uygulamalarda yoksa çalışan uygulamalardan bulun oradan verileri temizleyin.
    Dahada olmadı cihazı fabrika ayarlarına dönün google play bilgilerinizi girin ve kendini güncellemesini bekleyin.
    Mini M8 II cihazlarda cihaz açıldığında saat otomatik olarak 2-3 saniye içerisinde kendini güncelliyor. Diğer cihazlarda ise 30-35 saniye içerinde saat güncelleniyor.

• sayın halilby..bende mini m8s var..android 5.1..digiturkplay sorununu hala çözemedım...yardımcı olmanız mumkunmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashcan

Arkadaşlar merhaba, tüm sayfaları okuyamadım, şunu sormak istiyorum, cihaza Android marketteki tüm uygulamalar kurulabilir mi? Özellikle periscope için soruyorum aslında, kurulum mümkün mü ?

Şimdiye kadar uyumsuz programla karşılaşmadım hepsini kurdu . Ama oyunları bir türlü oynayamadım , air kumanda bile aldım ama sağa sola filan gidemiyorum
  • brave34 kullanıcısına yanıt
    @brave34 Arkadaşım.
    Digitürk Play kullanmıyorum. Aboneliğim yok O yüzden Yardımcı olamıyorum.
    Yalnız geçenlerde Mini M8S II (Android 6.0 Marshmallow cihaza ) bir arkadaşa Dilediğin yerde yüklemiştik kullanıyor.

@erdem271 Arkadaşım
    Game consol ile denediniz mi ben geçen sene bayağı oyun oynamıştım. daha sonrasında yeğene verdim. ne yaptı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 24 Ekim 2016; 19:52:43 >

• arkadaslar ben bu cihazi aldim, arada takilmalar felan oluyor ama guzle, cok begendim, tavsiyem Kablolu baglanti yapin, cok daha hizli
    cihaz ilk geldigi yazilimiyla duruyor, menusunde guncelleme var ama bi ise yaramiyor , guncellemiyor simdiki yazilim 5.1.1 yokmu yeni yazilim? cikmadimi?

varsa yeni yazilim nasil yuklenir? internette bisey bulamadim, hemde boyle bir konu hakkinda oda ilginc

cevaplarinizi bekliyourm, bu yazilim konusunda kimze cevap vermemis

• Benim gearbest'ten aldığım ürün 1 ay geçmesine rağmen hala gelmedi, bir ara PTT'ye uğrayacağım
  • Dün PTT'ye gittim cihazımın takip numarasını verdim, görevli geçen hafta teslim edilmiş dedi (yani 3 haftada gelmiş), ben almadım dedim, işyerinden bir arkadaşın ismini verdi, O'da diğer gönderilerle bir yere koymuş vermeyi unutmuş. Neyse cihazı akşam kurcaladım, sevecek gibiyim

Amacım netten online dizi film izlemek, çocukların sevdiği birkaç oyunu yükleyip telefon bağımlılığından kurtarmak.

Kendi kumandasını kullanmak sıkıntılı. A4'ün kablosuz klavye mouse'u vardı sorunsuz gördü. KODI'de filmlere altyazı ekleyebilirsem işim tamam olacak.
  • merhaba arkadaşlar.
    Mini M8S II yi Aliexpress'den Beijiale store isimli satıcıdan aldım. Singapore Post ile iki haftada geldi. Asıl şaşırtıcı olanı kadıköyde oturmama rağmen TR ye girişten sonra iki günde elime geçmesi oldu. PTT baya hızlanmış :)

cihazı yarım saat filan inceleyebildim. yeteri kadar hızlı.
    ilk başta 1080p lerde takılma yaptı ayarlardan HDR yi kapatınca düzeldi.
    kodi ve kendi playerı altyazıları sorunsuz açıyor.

diğer eklentileri deneyemedim bu haftasonu baya kurcalayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoseignasyo -- 26 Ekim 2016; 13:20:59 >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.