Şimdi Ara

M8S plus android TV box (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halillby

Benim Arkadaştaki Panasonic Plazma idi. Sizin denediğiniz samsung Tv'ler Lcd midir yoksa Plazma tv midir.
    Birde full HD 1080P'yi destekliyormu.
    LG'lerden başka bende 2 adet Toshiba var yaklaşık 5-6 yıllık tv onlarda da sorunsuz çalışmaktadır.

Ana ekranda setting + uygulamalar (en üst sıra 4ncü ) +sistem uygulamarı + en sağda Yazılım güncelleme ikonundan Bildirimleri kapat ve devre dışı bırak seçeneğini işaretleyerek devre dışı bırakırsanız bir daha güncelle seçeneği gelmez

benim cihaz led tv samsung 40D6500 1080p destekliyor.Cihazlar Samsung tv'lerde son güncelleme hariç sorunsuz çalışıyor.Samsung harici diğer tv'lerde güncelleme yapılsada sorun yok.Bendeki cihazı Samsung TV olmayan arkadaşla değiştik.Bu aralar bu cihazdan 10 taneye yakın sipariş verdik.Smsung tv uyumsuzluğu hariç cihazlar sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond067

quote:

Benim Arkadaştaki Panasonic Plazma idi. Sizin denediğiniz samsung Tv'ler Lcd midir yoksa Plazma tv midir.
    LG'lerden başka bende 2 adet Toshiba var yaklaşık 5-6 yıllık tv onlarda da sorunsuz çalışmaktadır.

Ana ekranda setting + uygulamalar (en üst sıra 4ncü ) +sistem uygulamarı + en sağda Yazılım güncelleme ikonundan Bildirimleri kapat ve devre dışı bırak seçeneğini işaretleyerek devre dışı bırakırsanız bir daha güncelle seçeneği gelmez

benim cihaz led tv samsung 40D6500 1080p destekliyor.Cihazlar Samsung tv'lerde son güncelleme hariç sorunsuz çalışıyor.Samsung harici diğer tv'lerde güncelleme yapılsada sorun yok.Bendeki cihazı Samsung TV olmayan arkadaşla değiştik.Bu aralar bu cihazdan 10 taneye yakın sipariş verdik.Smsung tv uyumsuzluğu hariç cihazlar sorunsuz

Cihaz restart atan lcd tv'lerde
    Restart atana kadar bir 30 sn süre var.
    Bu 30 saniye içinde ana ekranda setting + HDMI CEC (2nci sırada bulunan) ikonuna tıklayıp cec swich'i kapatın.

Denenmiş ve sorun çözülmüştür.

Eğer kapatılmazsa Aşağıdaki model cihazlarda muhtemelen sorun yaratacaktır.
    Samsung Anynet+
    Lg SimpLink
    Sony Bravia Sync
    Philips - EasyLink
    Panasonic VieraLink
    Toshiba Regza-Link
    AOC E-Link
    Piooner Kuro Link
    Sharp AquosLink
    Arçelik Digi Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 9 Ekim 2016; 16:31:28 >

• Halillby H kullanıcısına yanıt
    şuan restart yapan cihaz bende değil dediğim gibi restart yapmayan TV'lere paylaştık cihazları.restart olayı olursa dediğinizi uygulayıp cevap yazarım
  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    Bu sorun grundig marka uydu alıcısında da yapıyor. Samsung TV de uydu alıcısı kendini kilitliyor. Hdmi cec kapattık sorun çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyardığınız için ve çözümü de gösterdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar

Yeni güncelleme 6.0 mı yapıyor ? Artıları eksileri neler ?

Bu konularda detaylı açıklamalar yapılırsa ben ondan sonra yüklemeyi düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

selam..digiturkplayde sorun maçlarda oluyor..zaman geri sarıyor..siz maç seyrediyormusunuz acaba?tv yayınlarında sorun yok

Malesef maç ile hiç ilgim yok ,hiç maç seyretmedim , zaten lig tv paketim de yok . Belgesel ve çocuk kanalı seyrediyoruz
  • selam..cvbınız için tşkler..arkadaşlar mını m8s var bende.malesef digiturkplayde maç seyrederken zamanın geri gitme olayını çözemedim..bu rounu aşan varmı acaba?sürümü android 5.1..tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

Uyardığınız için ve çözümü de gösterdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar

Bu konularda detaylı açıklamalar yapılırsa ben ondan sonra yüklemeyi düşünüyorum...

Mini M8S II model cihazlar S905X işlemcili olup zaten Android versiyon 6.0 'dır.
    Gelen güncellemeden önce Kodi eklentileri silinemiyordu ancak cihazın içine girilerek siliniyordu. Bu güncellemede ise uygulamalardan eklentiler kaldırılabiliyor.
    Birde cihaza root özelliği gelmiş cihaz root'lu oluyor.

Sorun ise Bazı tv'lerde cihaz açıldıktan 25-30 saniye sonra kendini resetliyordu. Bu sorun artık HDMI CEC swich kapatılarak çözülüyor.
    Digitürk play ise Güncellemeden önce bu cihazda çalıştığı fakat güncelledikten sonra çalışmadığı söylenmektedir.
    Digitürkplay abonesi olmadığım için ben test etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 10 Ekim 2016; 18:42:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond067

quote:

Cihaz restart atan lcd tv'lerde
    Restart atana kadar bir 30 sn süre var.
    Bu 30 saniye içinde ana ekranda setting + HDMI CEC (2nci sırada bulunan) ikonuna tıklayıp cec swich'i kapatın.

Denenmiş ve sorun çözülmüştür.

Eğer kapatılmazsa Aşağıdaki model cihazlarda muhtemelen sorun yaratacaktır.
    Samsung Anynet+
    Lg SimpLink
    Sony Bravia Sync
    Philips - EasyLink
    Panasonic VieraLink
    Toshiba Regza-Link
    AOC E-Link
    Piooner Kuro Link
    Sharp AquosLink
    Arçelik Digi Link

bugün cihazı arkadaştan aldım dediğinizi yaptım sorun çözüldü ayrıca cihazı fişten çıkarınca dil çince tarzı bir dile dönüşüyordu o sorunda çözüldü Allah sizden razı olsun

• blackdiamond067 kullanıcısına yanıt
    Çince'ye dönme sorununu düzeltmek için ne yaptınız. Bizde de benzer bir durum oldu arkadaşa aldığımız son cihazda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

Uyardığınız için ve çözümü de gösterdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar

Mini M8S II model cihazlar S905X işlemcili olup zaten Android versiyon 6.0 'dır.
    Gelen güncellemeden önce Kodi eklentileri silinemiyordu ancak cihazın içine girilerek siliniyordu. Bu güncellemede ise uygulamalardan eklentiler kaldırılabiliyor.
    Birde cihaza root özelliği gelmiş cihaz root'lu oluyor.

Sorun ise Bazı tv'lerde cihaz açıldıktan 25-30 saniye sonra kendini resetliyordu. Bu sorun artık HDMI CEC swich kapatılarak çözülüyor.
    Digitürk play ise Güncellemeden önce bu cihazda çalıştığı fakat güncelledikten sonra çalışmadığı söylenmektedir.
    Digitürkplay abonesi olmadığım için ben test etmedim.

Halil kardeş teşekkürler , benim cihaz m8s mini , mini 2 değil yani , yanlış mı anladım , bu güncelleme sadece mini 2ye mi geldi ? benim cihaza herhangi bir güncelleme gelmemiş kontrol ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Flud'la harici diske torrent indirmek istiyorum. Depolama yeri olarak harici diski seçtiğimde "seçilen klasör yazılabilir değil" diyor. Bunu nasıl aşabilirim?

Flud Storage yani ayarlardan mnt seçeneğinden bağladığınız diski seçin oraya indirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Çince'ye dönme sorununu düzeltmek için ne yaptınız. Bizde de benzer bir durum oldu arkadaşa aldığımız son cihazda.

çince için herhangi extra bişey yapmadım hdmi cec switchi kapattım o da düzeldi
  • slm.. bende de mini m8s var.buna güncelleme var mı acaba?varsa nasıl yapabilirm?çok tşk ederım.ayrıca digiturkplay sorununu çözebılen var mıdır acaba?(mını m8s de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 11 Ekim 2016; 11:46:36 >
  • netten ındırdıgım kısa 4k vıdeoları kodi ve diger programlarda da açmıyor. takılıyor. açabılen var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kodinin açıp açmaması ile alakalı değil hocam o olay,cihazla alakalı, x265 4k formatı oluyor, ms8 modelleri içinde sadece, m8s pro modeli 4k oynattığını gördüm sadece, bilgilerinize. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 15 Ekim 2016; 11:54:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k oynatmama videoların 10bit olması sebebiyle olabilir.

Yeni işlemcili Mini M8s 2 aldım, ancak iki konuda müzdaribim:
    1. eski işlemcinin oynattığı x265 10bit videoları oynatmıyor, buna hala bir çözüm bulunamadı sanırım.
    2. dahili dac'lı stereo amfime optik kablo ile ses veriyorum ancak seste kesikler olşuyor, ayarlardan herşeyi denedim düzeltemedim, stereo müzikte de filmlerde de sıkıntı, hdmi'tan tv'den ses alınca problem yok. Benim için çok büyük bir problem, flac müziklerimi stereo sistemimde dinleyemiyorum.
    3. Bu netflix'in sd olması da çok gıcık. Denemedim ama okuduğum kadarıyla bırakın 4k'yı hd bile izlenemiyor. Netflix onaylamadığı cihazlara açmıyormuş hd ve 4k.
  • konu mini m8s 2 konusuna dönmüş
  • merhaba arkadaşlar 9 yıldır kullandığım media tank dan sonra amlogic s905x alarak yeni bir maceraya atıldım disk deki filmlere afiş bulmak için hamgi eklentiyi kurmam gerektiğini bulamadım yardımınız olursa sevinirim .iyi günler
  • Bu cihazlar için android telefonda kumanda programı var mı? Yoksa air mouse almak zorunda mıyız?

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.