Şimdi Ara

M8S plus android TV box (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krizalit17

Cihaza tivibu kurdum ancak açmadan ana ekrana atıyor. Hem tablet hem cep versiyonunu denedim ama maalesef sonuç olumsuz...

bu cihazda gps olmadığı için tivibu çalışmaz eski bir versiyon var onu isterseniz özelden vereyim o çalışıyor gayet de iyi çalışır saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Sizde varmı. Bu cihaz ? Rica etsem allah rızası için tivibu kurarmısınız ?

hocam cihaz nedir neden kuramadınız tivibi ?
  • Hocam cihaz arayışım var fakat tivibu yüklenmiyor diye bir efsane var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde M8S+ veya Mini M8S II olup satmak isteyen varsa pm'den ulaşabilir.
  • AvGaN kullanıcısına yanıt
    Aslında programın açıklama kısmı da GPS modüle olmayan kullanıcılarda rahatlıkla jullanabilir yazıyordu ama kurduktan sonra program başlamıyor. Direk anasayfaya atıyor

• Windows lü bir makina Laz'ım yada kasmayıp tivibu ev alacağım aylık 10 TL

• arkadaşlar,
    bu ve benzeri türevleri cihazlara bildiğimiz kablosuz mause tanıtıp, kullanabiliriz değil mi?
    ikinci olarak da bu cihazlarda kullanmak ve asfalt gibi yarış oyunlarını oynamak için ucuzundan joystick önerebilir misiniz?

• quote:

Hocam cihaz arayışım var fakat tivibu yüklenmiyor diye bir efsane var

M8S+ PLUS da tivibu çalışıyor arkadaşlar yanlış bilgi yada cihazlarında arıza vardır bendeki cihazda tivibu çalışıyor ve cok iyi

bizim burada aslında araştırmamız gereken chrome den tivibu web den izlemek olamlı neden derseniz tivibu eklentisi apk versiyonda full hersey açık deyil örnek: geo wild gibi ama web den izlersek hepsi açık izleye bilmemiz içinde android lerde Silverlight yok desteklemiyor belki vardır ben bilmiyorum yani ÇÖZÜM bulmak için araştırmak gerekiyor

tivibu çalışmıyor diyen arkadaşlara yardımcı olurum özlenden yazın arkadaşlar apk dosyasını paylaşım yapalım sizlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

arkadaşlar,
    bu ve benzeri türevleri cihazlara bildiğimiz kablosuz mause tanıtıp, kullanabiliriz değil mi?
    ikinci olarak da bu cihazlarda kullanmak ve asfalt gibi yarış oyunlarını oynamak için ucuzundan joystick önerebilir misiniz?

Her türlü kablolu ve kablosuz mouse takıp, kullanabilirsiniz.

• MEMOBOX MX MAX 2G/16G Android 5.1 Akıllı TV KUTUSU Amlogic S905 Quad çekirdek KODI OTA Miracast H.265 4 K UHD 3D 2.4G/5G WiFi Set-top Box

Bunu satabilirim.

• en güzeli tivibu alırım aylık 10 tl kafam rahat..
  • AvGaN kullanıcısına yanıt
    abicim apk dosyası telekomun gönderdiği apk dosyası değilmi sizdeki farklımı ? hayır almayı düşünüyorum ama herkes bişey diyor yahu zor değil bir insaniyet namına kurup denemeleri bile yeterli user pass girmeselerde olur hatta özelden user pass yollarım dener görürüz..
  • quote:

abicim apk dosyası telekomun gönderdiği apk dosyası değilmi sizdeki farklımı ? hayır almayı düşünüyorum ama herkes bişey diyor yahu zor değil bir insaniyet namına kurup denemeleri bile yeterli user pass girmeselerde olur hatta özelden user pass yollarım dener görürüz..

dostum user pass gerek yok bendede tivibu var dediğim gibi ben izliyorum çalışıyor telekomun gönderdiği olmaz o sadece telefonlarda çalışır nedenide telefonlarda gps var ama tablet yada android tv box larda gbs yok o yüzden çalışmaz evet bendeki apk dosyası eski gps istemeden izleniyor.
  • Aynı cihazdan kullanan krizalit17 nickli arkadaş bu cihazdaki DigiturkPlay uygulamasının performansını beğenmemiş ve bendeki X6Pro'da denememi istemişti. Verdiği şifre ile ben DigiturkPlay'i Zidoo X6Pro'da test etmiştim ve hiç sorun olmadığını görmüştüm.

Dolayısıyla Digiturk Play sorunmlu diye hatırlıyorum.Bu cihazxda Digiturk Play'i sorunsuz olarak kullanan var mı öncelikle onu öğrenmek lazım.

Diğer açılardan yani KODI üzerinden Exodus ile , Youtube ve Netflix ile internetten video izleme performansı hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız bizlerde bu cihazın ne olduğunu daha yakında tanımış oluruz.

Birde bir sürü M8S modeli görüyoruz , hangi model olduğuna nokta atışı yapmak lazım.

Selamlar...
  • kodi stabil bir uygulama değil normal windows laptobumdada deniyorum android smart boxdada ikisindede sorun çıkatıyor ses kesiliyor önyükleme vs.
    Ayrıca kaliteli içeriklere ulaşmakta sorun 720 p denilen şey sd çıkıyor falan filan .
    Normal browserdan dizileri filmleri izlerim, uygulamasından da netflix digitürk play izlerim diyip windows box alın bence.
    Windows windowsdur sonuçta

yada bellink marka daha iyidir

s905 ler digitürkte sorunlu netflixdede sorunlu olması muhtemel
    bu cihazlar her nasılsa bu fiyata 4k oynatabiliyor (4k içerik bulmakta sorun gerçi ) , browseri hiç kullanışlı değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrin43 -- 28 Eylül 2016; 14:02:19 >

• Ağdan yada dahili hafıza usb vs den film izlemek- iptv izlemek için alınabilir
    Ben tv ye bağlı kulanıyorum iptv ve H265 codecli film indiriyorum bazen onları izliyorum.
    Bu fiyata fp olarak iyi bir ürün 95 TL sonuçta

Sizin beklentinizde online dizi ve digitürk olduğu için bu cihaz beklentilerinizi karşılamaz.

Konudan bağımsız;
    Kodi webden veri çeken bir program dizi siteleri linkleri patlayabiliyor bu add leri yapanlar sürekli bunları kontrol edemiyor.
    Son günlerde sezonluk dizi linkleri var kodide iyi güzel ama izlerken bazen sorun yaşanabiliyor yoksa online altyazı bulma fonksiyonu güzel hoş ordanda uygun altyazıyı gene bulmak zorundasın deneyip.
    Dizi film izleyeceksen direk kendin ya browserdan izleyeceksin yada indireceksin .
    Ben şahsen online bile izlemiyorum idm ile indirip izliyorum .
  • Selam,
    M8S+ cihazım var. Bu tip cihazlar için tv lerdeki gibi "otomatik şu kadar süre sonra kapat" gibi bir program var mı ? Bir kaç tane marketten indirip denedim ama işlevsiz ve çok kötüydüler. Siz kullanıyor musunuz bu tip bir şey ? Ya da herhangi bir ayar yeri var mı kendini kapatması için ?
  • Çok ve zor sorularla karşı karşıyayız..

@papirus üstadımızın pasını göğsümde yumuşatıp bilgimce sorularına cevap vermeye çalışayım :

1. Cihaz tavsiyesi mesele Çin üretimi binlerce cihaz içerisinden istenince büyük risk taşıyor. O yüzden kullandığım cihazlar ile ilgili yorumlar yapıp kullanmadığım bir cihazı size tavsiye etmeyeceğim.

2. Şu an elimde mini m8s var. Ayrıca zidoo x6pro ve uzun süre kr-42 isimli merdiven altı bir kullandım.

3.Bu cihazlar içerisinde materyal ve yazılım kalitesi olarak en üstün cihaz zidoo x6pro. Ayrıca en pahalı cihazda bu.

-YouTube sorunsuz,

-Netflix denemedim ama sorun çıkaracağını zannetmiyorum çünkü global bir markanın uygulaması.

-Digitürkplay sorunsuz.

-1080p videolarda kendi oynatıcısı ve kodi sorunsuz.

4.Mini m8s zidoo ya göre hem çok daha ucuz hem de materyal kalitesi bariz derecede kötü. Amma ve lakin iş pratik kullanıma gelince bir Android pc olarak zidoo ya göre daha akıcı ve hızlı. Video performanslarını yanyana karşılaştırmasam da aman aman bir fark yok.

-YouTube sorunsuz.
    -Netflix kurdum ama üyelik istiyordu. Yapmadım ama uygulama çalışıyor.
    -Digitürkplay sorunlu. Canlı yayında geri atıyor. Sorun yazılımsal eski sürümü yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Forumdaki arkadaşlardan birisi mini m8s 2 almıştı ve digitürk play sorunsuz demişti ancak cihazı güncellemiş ve bahsettiğimiz geri alma sorunu başlamış.

Temel değerlendirmem : eğer digiplay kullanılmayacaksa mini m8s veya m8s 2 çok mantıklı birer fiyat performans cihazı ancak digitürk play kullanılacaksa zidoo x6pro tercih edilmeli.

Digitürk play için diğer arkadaşların kullandığı modeller de sorunsuz olan varsa buradan paylaşıp size be foruma yardımcı olabilir.

5.internet üzerinden izlediğiniz 720p ya da 1080p filmlerin kalitesi neden düşük diye sorarsanız; izlediğimiz filmin kalitesini belirleyen asıl önemli unsur çözünürlüğü değil filmin bitrate değeridir. 1080p 1500bitrate değerine sahip bir film 720p 8000bitrate değerine sahip bir filme göre daha yüksek çözünürlükte olsa bile daha kötü ve kalitesiz görünür.

Bitrate değerleri filmin boyutunu çok yukarılara taşır. 1080p 1500 bitrate değerlerine sahip bir film 1.5 GB boyıtındayken 720p 8000 bitrate değerine sahip bir fil 5-6 GB boyıtundadır. Online içerikler yüksek boyutlarda sunulmaz o yüzden filmler size kalitesiz görünür.

Valla ne yalan söyleyeyim yazarken sıkıldım ama başlayınca da bitiremedim. Yardımcı olabildiysem ne ala...

• arkadaşlar bu m8s plus ile mini m8s arasında ne fark var fiyattan başka birde marka farkları var beelink vs gibi
    hangi ürünü seçmeliyim yada 50 dolar bandında bu daha iyi diyebileceginiz bir üyün varmı istikrarlı çalışan..teşekkürler...

ps:digi play de kullana bilirim belki ancak çok önemli degil..bana bir fayda maliyet cihazı lazım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anfora35 -- 28 Eylül 2016; 23:18:51 >

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.