Şimdi Ara

M8S plus android TV box (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, HDR ayarını nereden kapatıyoruz acaba?
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    Bana 1 adet m8S clone geldi.cihaz google playden hiçbir uygulama yüklemiyordu.cihaz fabrika ayarlarına dahi dönmüyordu.
    1 Adet TK618 klavye air maus 2 harfi silik geldi.
    1 adet air maus takılarak ilerliyor stabil değil.
    Ben nette arastırma yaparak bir çok alıcının mağdur olduğunu gördüm.
    Müşteri hizmetleri destek sıfır diyebilirim.
    Diğer mesajımda da yazdığım gibi %100 clone diyemem. bu sadece benim kişisel fikrimdir.
  • Arkadaslar m8s ile ilgili sorularım var. Cevaplarsanız sevinirim.
    1) bu cihaz ile google chrome a girip sorunsuz yeterince hızlı bir şekilde internette sörf yapılabiliyor mu?
    2) Netflix uyumlu olduğunu biliyorum o da sorunsuz ve gayet hızlı mı?
    3) Android telefonumdaki görüntüyü bu cihazla kolay bir şekilde tv ye yansıtabiliyor muyum?
    Bende Vestel Smart Tv var ama Smartı çok yavaş ve kullanışsız. O yüzden sordum yeterince hızlı mı diye yoksa gereksiz olur benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressten aldığım mini ms8 2 cihazi 16 gunde teslim aldim. Cihaz gayet güzel. İlk başta videolar akıcı değildi. Acayip canım sıkıldı bu duruma. Sonra 60 hz olan yineleme hızını 24 hz yaptım. Şimdi gayet akıcı oldu. Önemli bir ayar bu bence. Kurcaladikca çözüyor insan bazı şeyleri. Cihazın kendi oynaticisi, vlc, ve mx playerda oynattim videolari. Mx player daha akıcı gozukuyor. Ama dolby digital ve dts ses desteği yok. Çözümü bulursam mx kullanirim sanırım. Zaten amacım kodiyle filan internetten film izlemekti. Miracast özelliği de fena değil. 130 tl civarı bir fiyata son derece iyi bir ürün bence.

• merhabalar cihaz açıldığında benim modemi görmüyor ,ayarlara girip kablosuz ağı kapatıp açınca görüp bağlanıyor sorun ne olabilir acaba?teşekkürler.
  • congenial_boy C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yazdığınız bütün işlemleri yapabilirsiniz. Ben yazdığınız işlemleri çok sık kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 7 Kasım 2016; 10:21:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 senedir cihazı kaldırmıştım kullanmıyordum şimdi tekrar kullanmaya karar verdim ne gibi değişiklikler oldu acaba neleri kurmamı tavsiye edersiniz iphone daki resimleri bu cihazdan TV ye aktarıp görebiliyormuyum acaba.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    İphone'daki resimleri iphone'daki air play den tv box'a kuracağın happycast programı ile tv den seyredebilirsin.
    Kurman gereken Programlar Kodi fena değil, Birde ben showbox ve megabox kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 7 Kasım 2016; 17:57:4 >
  • MErhaba,

daha önce mini M8S II'nin stabilite problemlerinden bahsetmiştim. Gearbestten alındığı için klone olabileceği belirtilmişti.

Üzerinde uğraştım, durumu gearbeste yazdım ve hatırı sayılır bir refund aldım.
    Hoşnutsuzluk aslında aletin tak çalıştır olmamasıydı, baya emek gerektirmesi beni üzmüştü.
    neyse, birkaç konuya açıklık getireyim;

-Gearbest linki bu,
    testler aşaığda;
    unboxinghttp://www.cnx-software.com/2016/07/13/mini-m8s-ii-tv-box-amlogic-s905x-review-part-1-unboxing-and-teardown/
    testhttp://www.cnx-software.com/2016/07/30/mini-m8s-ii-tv-box-amlogic-s905x-review-part-2-android-6-0-firmware/
    Unboxing ve testlere birebir uyuyor, bu yüzden klon cihaz olması biraz düşük ihtimal.

Gelelim stabilite sorunu çözümlerine;
    -Kodi, amlogic 905x ve 6.0 ile uyumsuzluk gösterebiliyormuş. eğer bazı linkler çalışmıyorsa basıldıktan sonra bekliyor ve o arada başka bir kanal açmak istiyorsanız "Unfortunately, Kodi has stopped" yazısı çıkıyor.
    Çözümü;
    +Stock kodi'yi silip sıfırdan kurun,
    +şu videodaki işlemi yapın.
    MFT - App Girl!youtube
    Kodi Crashing Fix with Android devices "Unfortunately, Kodi has stopped"
    https://www.youtube.com/watch?v=rGNYA4mWsxY&list=FL75QHHZ7wYvVPP1YAI0_TQg&index=1

Benimki böyle çözüldü, umarım sizinki de çözülür.

-Film ve müzik oynatıcıyı stock halinde saçma tepkiler veriyordu, arka planda mp3 çalmama, videoda takılma, altyazıda türkçe karakter sorunu vb. mx player ve poweramp ile olayı çözdüm, poweramp (0,59 tl idi zamanında) ile eq ayarıyla mükemmel sonuç verdi hatta ses sisteminde.

-her android gibi alet şişiyor. Hatta kapatıp açsan bile içindeki açılmış programları task managerda tutuyor.
    ağır işlem öncesi tek tek kapatmak lazım, toplu halde kapatan ram temizleyen program arayışım var, bakalım...

-rii i8+ için de reciever direk alete bakmalı, arkaya takılınca 3 metreden sonra ben çalışmıyorum diyebiliyor. usb uzatma kablosuyla yönü değiştirdim.

-giriş ekranını değiştirmek istiyorum, uygulamalar küçük küçük görünse telefon gibi süper olur. Bunun yolunu bulamadım, root lazım galiba, blen varsa söylerse sevinirim.

umarım birine faydalı olur, özellikle kodi olayı çok can sıkıcıydı.

Gearbest'ten refund alman iyi.
    Demek ki clone cihazmış ki verdiler. bu cihazlarda maalesef anlaşılamıyor. ancak şişme veya takılmalar yapıyor.

Kodi olayında ise sistem video ayarlarda Kullanıcı seçeneklerini Uzman yapıp Video hızlandırma seçeneklerindeki en üstteki codek'i kapatsaydın zaten Kodi durdu hatası almazdınız. Geçmiş mesajlarım da belirtmiştim.
    Diğer söylediğiniz sorunlar benim başıma hiç gelmedi.

İstanbul'dasın ama Avrupa yakasındasın. Asya yakasında Çekmeköy civarlarında olsaydın sana RC11 T6 test etmen için verirdim. o zaman sörf yapmanın ne kadar güzel olduğunu görür android kullanın tadına varırdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

Gearbest'ten refund alman iyi.
    Demek ki clone cihazmış ki verdiler. bu cihazlarda maalesef anlaşılamıyor. ancak şişme veya takılmalar yapıyor.

Kodi olayında ise sistem video ayarlarda Kullanıcı seçeneklerini Uzman yapıp Video hızlandırma seçeneklerindeki en üstteki codek'i kapatsaydın zaten Kodi durdu hatası almazdınız. Geçmiş mesajlarım da belirtmiştim.
    Diğer söylediğiniz sorunlar benim başıma hiç gelmedi.

İstanbul'dasın ama Avrupa yakasındasın. Asya yakasında Çekmeköy civarlarında olsaydın sana RC11 T6 test etmen için verirdim. o zaman sörf yapmanın ne kadar güzel olduğunu görür android kullanın tadına varırdın.

Abi taktın klon cihaza

daha önce denemek için otomatik mekanizma saat aldım bunlardan, içindeki harfi çıktı resim çekip yazdım supporta, saatın 2/3'ünü de refund verdiler. yani refund vermeleri çakma/klon cihaz olduğunu göstermez. stabilite sorunu da öyle, 3000 liralık androidlerde stabilite/uyumsuzluk sorunu varken 35 dolara dünyaları beklemek saçma. ki belki 5.1le çalışan S812 versiyonu daha stabildir, benim versiyonu kullanan sayısı az.
    daha önce aksiyon kamerasını klon satmaları, diğer bütün cihazların da klon olduğu anlamına gelmez. hepsiburada'da çakma xiaomi piller, parfümler satıldı, o zaman sattıkları uydu alıcıları da sahte gibi bir şey oluyor.
    Mühendisim valla elimden gelir içini açma, lehim, varsa yolu anlamak istiyorum cihaz klon mu
    sanki gearbesti koruyor gibi oldum ama aliexpresteki x satıcısı orijinal satar ama gearbestteki klon biraz garip geldiğinden, yanlış anlamayın. review videoları vs izledim klonsa da süper ötesi çakmışlar, anakarttaki görsellere kadar

Yok Arkadaşım Ben clone cihaza falan takmadım.
    Ama görünen köy'de klavuz istemez. Gerek forumlarda gerekse nette Gearbest'ten birçok şikayet okuyunca bu sebeplerden dolayı birde Aldığım 5 üründen 3 ü sorunlu çıkınca vede bazen ucuz diye promosyon yapıp almış olduğum 6 adet farklı ürünün siparişi aldıktan sonra 10-15 paramızı kullanıp daha sonra ürünü 4-5$ daha fazla fiyatla satılırken size mesajla ürün tedarik edilemiyor diye mesaj atıp Karşınıza 3 seçenek sunuyorsa ve bu seçenekler
    1.Aynı fiyatla Başka ürün seçiniz.
    2.Cüzdan hesabınız paranızı iade edelim.(Sizi kaçırmayıp paranızı biraz daha kullanalım misali)
    3.Paranızı kredi kartınıza geri ödeyelim (Buda 1 hafta veya daha fazla sürüyor.Tabi bu esnada dolar düşebilir. düşmese de Banka kuru alış satıştan zarar edeceksiniz.)
    Bu sebeplerden dolayı ilk akla gelen Gearbest'e güvensizlik ve clone olayı geliyor.
    Cihazınızı güle güle kullanın.
    Bizler sadece belli başlı uygulamalardan anlıyoruz.Bildiğimiz uygulama ve konularda paylaşım yapıyoruz. Siz daha da bilgilisinizdir. Bilgilerinizi Paylaşırsanız. Hepimiz memnun oluruz.

NOT: Bir önceki mesajında cihaza Root lazım diye yazmişsınız. Cihaza son 582MB olan Güncellemeyi online olarak yüklerseniz cihaz zaten root'lanıyor. Kodi'de yüklü gelen kullanılmayan birçok uygulama sistem uygulamalardan verileri temizle dediğinizde temizleniyor ve sadece kullanacağınız uygulamaları yüklüyorsunuz. Gerçi biz bunu başka yollarla siliyorduk ama şimdi daha kolay olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 8 Kasım 2016; 16:42:25 >

• Aylardır köşede yatan m8s+'ı çıkarıp tekrar mx player , vlc player , bs player google playden codecleri ile beraber indirdim. Sonuç yine hüsran sadece 1080p film izlemek için aldım. Detaylı anlatabilecek biri yok mu ? satsam ne alacağım nerde bozulan philips hmp 5000 nerde android tvler nerde , Allah rızası için bilen biri yardım etsin.

Ekleme: Altyazı , AC3 ve DTS ses sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 10 Kasım 2016; 2:53:22 >
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Kodi ile bu saydığınız sorunların hiçbirini yaşamazsınız. Altyapıları otomatik indirir passthrouht ile sesleri avr ye gönderir. Ben mini m8s ile kullanıyorum dts ve dd sesleri logitech z5500 e sorunsuz aktarıyor. Ekranda dd ve dts ibareslerini görebiliyorum

• Ben içindeki kodiye dokunmadım. Haliyle Türkçe seçilemiyor. Ben koditürkiye'ye bakayım çok teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Mx playerden dolpy ve dts sesleri almani icin mx player codec yuklemeniz gerekmektedir. Googledeb ufak bi arama yapin.

• merhabalar..

yukardaki linkten 2gb 16 gb lik modeli dün sipariş verdim aranıza katıldım bakalım kaç günde gelecek.. ilk defa Aliexpres den alım yapıyorum inşallah pişman olmam.. ürünü aldığım zaman paylaşımda bulunurum sizlerle..

• Bugün sipariş ettim. 2/16gb 35 usd tuttu. 11.11'e denk geldiği için teslim edilmesinin Ocak ayını bulacağını sanıyorum.

Son X96 Amlogic S905X Quad Core Android 6.0 TV BOX 1G/8G 2G/16G KODI 16.1 4 K Akıllı Android Tv kutusu PK M8s T95 Set Top Box X96
    s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/NRbYfMvi

(from AliExpress Android)

• Dizi uygulamasi varmi bildiginiz arkadaslar guncel dizileri veren

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Dizitab, ama sitesinden indirmeniz gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.