Şimdi Ara

M8S plus android TV box (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    s812 dts ma desteklemiyor, normal dts/dolby digital sorunsuz
  • 905 destekliyor diye biliyorum
  • Merhaba,

M8s+ cihazımı nisan dan beri kullanmaktayım ve çok memnunum. Ama 1-2 gündür sorun yaşamaya başladım. Ekrana görüntü geldikten 1-2 saniye sonra görüntü gidiyor ve ekranda sinyal yok yazıyor. Başka kablo denedim. Başka tvde de aynısı oluyor. AV çıkışından resetledim ve yazılımı tekrar yükledim ama sorun devam ediyor. Görüntü geliyor 2 saniye içinde gidiyor. Bir fikri olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesga -- 20 Kasım 2016; 15:33:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesga M kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelen 2 seçenek,
    1. Menüden 2nci ekran seçimi yapılmış olabilir buda açıldıktan sonra cihaz 2nci ekrana görüntü yansıttığından tv'deki ekran kapanıyor.
    2.Ekran çözünürlük ayarlarında yanlış çözünürlük seçildiğinden görüntü gidiyor.
    AV çıkışından cihaz bios ayarlarına girip wipe/factory reset yapın.

Eğer düzelmiyorsa AV çıkışından Tos kablo ile tv'ye bağlayın eğer onda da yapıyorsa o zaman cihaz GPU'sunda sıkıntı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

Aklıma gelen 2 seçenek,
    1. Menüden 2nci ekran seçimi yapılmış olabilir buda açıldıktan sonra cihaz 2nci ekrana görüntü yansıttığından tv'deki ekran kapanıyor.
    2.Ekran çözünürlük ayarlarında yanlış çözünürlük seçildiğinden görüntü gidiyor.
    AV çıkışından cihaz bios ayarlarına girip wipe/factory reset yapın.

Eğer düzelmiyorsa AV çıkışından Tos kablo ile tv'ye bağlayın eğer onda da yapıyorsa o zaman cihaz GPU'sunda sıkıntı vardır.

muhtemelen dediğiniz gibi GPU da sıkıntı var. çünkü bahsettiğiniz seçenekleri incelemiştim. işime de yarıyordu ama açıkçası yeni bir tv box almaya çekinir oldum şimdi. cevap için teşekkürler.

• android tv boxlardan alınan performans ( kodi vs. ) sony anndroid tvlerden den alabılır mıyız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoseignasyo

merhaba arkadaşlar.
    Mini M8S II yi Aliexpress'den Beijiale store isimli satıcıdan aldım. Singapore Post ile iki haftada geldi. Asıl şaşırtıcı olanı kadıköyde oturmama rağmen TR ye girişten sonra iki günde elime geçmesi oldu. PTT baya hızlanmış :)

cihazı yarım saat filan inceleyebildim. yeteri kadar hızlı.
    ilk başta 1080p lerde takılma yaptı ayarlardan HDR yi kapatınca düzeldi.
    kodi ve kendi playerı altyazıları sorunsuz açıyor.

diğer eklentileri deneyemedim bu haftasonu baya kurcalayacağım.

Ayarlardan HDR nasıl kapatılıyor? Bendede 1080p filmlerde takılma yapıyor, yardımcı olurmusunuz?
  • Mele pro(80-100 lira) çok iyi kumanda, kulaklık girişi bile var.

Everest kb-03 modeli de kargo dahil 50 liraya yakın fiyatı var.
    Cihaz geldikten sonra birini seçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Kablosuz Klavye air maus'ta dışarıdan takılan AAA pilli Klavye air maus öneriyorum.
    Sebebi Şarjlı Klavye air maus'ların içindeki Piller Kalitesiz olduğundan uzun ömürlü olmamaktadır ve sürekli şarj istemektedir.
    Hele ki Türkiye'de satılanların ucuz olmasının sebebi artık raf ömrünü doldurmaya yakın olduğundandır.
    Tavsiyem Karar kullanıcıların olmakla beraber AAA İnce Kalem pil takılan RC11 T6 Modelidir.
  • Aynı modelin pro versiyonu var 3gb ram li.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem kendi youtube uygulamasında hem kodideki youtube uygulamasında hem de normal youtube sitesinde videolar akıcı olmuyor. Titreşimli görüntü mevcut. Ayarlardan uğraştım. Çözemedim vir türlü. Normalde diğer kodi eklentilerinde ve hdd den film oynatırken gayet akıcı. Var mı aynı sorunu olan?
  • Kodi'de Opensubtitles altyazıları bulamıyor bir süredir, sizlerde de var mı sıkıntı?
    Üyelik istiyordu üye de oldum şifrelerimi de girdim kodi eklentilerden yine olmuyor. Tekrar kurdum yine yok.
    Bir de çok memnun olduğum flud torrent programı chrome'da torrent dosyasına basınca direk yüklemeye başlıyodu, artık indirmiyor dosyayı.
    Durduk yerde bu iki problem can sıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda konuşulan ürün şu mu :
  • kodi içerisinde herhangi bir eklenti yuklemeye calıtıgımda
    uzak paylaşım
    ağ sunucusuna bağlanılamıyor
    şeklinde hata alıyorum
    bu hatayı hem bilgisayarımda hemde android tv box kurulumunda alıyorum
    bu hatanın çözümü ile ilgili bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalunya5

Bu konuda konuşulan ürün şu mu :http://www.banggood.com/MiniM8S-II-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1106415.html?rmmds=category

Doğrudur, Konu başlığı M8S Plus ama ağırlıklı Mini M8S II konuşuluyor
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum bana fiyatı da gayet uygun geldi gearbestte, alınır o zaman bu cihaz.
  • catalunya5 kullanıcısına yanıt
    Bende o satıcıdan aldım yalnız konuda gearbest'in ürünleri sahte oluyor vs diyorlar. Sahtesi nasıl ayırt edilir bilmiyorum ama ben memnunum.

Ürünü alırken dikkat edeceğiniz nokta EU plug'lı model olacak ve kapasite olarak ne istiyorsunuz 2GB+8GB'mı yoksa 2GB+16GB'mı ona karar vereceksiniz
  • nordica N kullanıcısına yanıt
    Opensubtitles.org sitesine üye ol.
    Üyelik Bilgilerini Kodi, sistem,Eklentilerim,altytazılar,opensubtitles tıkla
    Yapılandır Tıkla ve kullanıcı adı ve şifreni gir. Kaydet ve çık.
    Altyazılar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 25 Kasım 2016; 10:19:50 >
  • Arkadaşlar daha önce yazdım ama kimse cevap vermedi , mini S için hiç yeni güncelleme var mı? Aldığım gibi duruyor bende 1 yıldır
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile Mini M8S cihazlarda online güncellemelerde yeni güncelleme yok.
    Zaten cihazda yazılım ve donanımsal olarak ta sorun yok.
    Cihazda sorun olmadığında bence güncelleme gereksiz diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.