Şimdi Ara

M8S plus android TV box (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halillby

Bildiğim kadarı ile Mini M8S cihazlarda online güncellemelerde yeni güncelleme yok.
    Zaten cihazda yazılım ve donanımsal olarak ta sorun yok.
    Cihazda sorun olmadığında bence güncelleme gereksiz diye düşünüyorum

Çok doğru bir söz . Zaten işin uzmanı olduğu anlaşılıyor birisi bu sözü söylerse .

Ama bizim gibi meraklılar , her yeni sürümle daha çok hız , daha yeni özellikler beklediği için , güncelleme peşinde ömür tüketiyoruz..
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Hocam link verirmisiniz, hangi satıcıdan aldınız ve hala memnunmusunuz
  • Arkadaşlar air mouse almak isteyen varsa rii k25 modelini şiddetle tavsiye ediyorum. Daha öncesinde rii i8 kullanıyordum. Özellikle Touchpad den memnun değildim. Rii k25 in air mouse özelliği dehşet. Çok hassas olduğu için kullanımı çok rahat. Ayarlanabilir tuşları sayesinde tvyi açıp kapatabiliyorsunuz. Tvnin sesini de aynı şekilde degistirebiliyorsunuz. Yabancı forumlar dahil çıkarsa araştırdım. Rii k25 ve mele f10 deluxe modeli en çok önerilen mouselar. Ben tercihimi k25 den yaptım ve çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini M8S II 2gb ram 8 gb rom cihazım satılıktır toplamda 2 gün kullanılmamıştır kargo dahil bana 42 dolara gelmişti 38 e satarım 1 ay kargo beklemek istemeyenlere
  • firmware ile temiz kurulum yapmak istiyorum. nasıl yapılıyordu hatırlayan var mı ?

en azından link atan olursa oradan bakıp yaparım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi de tv box çıkarmış

• semihmurat S kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz torrentten indirdiğimiz hevc x265 4k filmleri srt altyazısı ile beraber sorunsuzca akıcı bir şekilde oynatır mı?
  • 4k tv olmadığı için bende deneyemedim ama oynattığı söylenen testler var youtube de
  • cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Cihazı fabrika ayarlarına getiriniz (Factory reset)
    Daha sonra sistem uygulamalardan tüm uygulamaları silerek sadece kullanacağınız uygulamaları yüklerseniz.
    Cihazınız sıfır gibi temiz kurulmuş cihaz olur.
    İstediğin uygulamalar varsa bakar yardımcı oluruz.
    Hocam 4k tv ye gerek yok eğer hevcx265 4k içeriğin varsa cihaz bunu oynatır ( tabi x265 i çözüyorsa) panelde gösterir ister fhd olsun ister uhd olsun farketmez. Eğer torrentten film indiriyorsan bir tane x265 4k film indirip deneyebilirsin eğer oynatır ise ben senin cihazı alabilirim.
    110 tl. Uyar mı kardeş?

• Kara Mini Fly Air Fare C120 2.4G Kablosuz Klavye Android uzaktan kumanda 3D Sense Hareket Çubuk Akıllı TV Için
    www.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/item/32736325991/32736325991.html

(from AliExpress Android)

Bu kumandayı kullanan var mı, önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeT AtA

Kara Mini Fly Air Fare C120 2.4G Kablosuz Klavye Android uzaktan kumanda 3D Sense Hareket Çubuk Akıllı TV Için
    http://www.aliexpress.com/item/32736325991/32736325991.html
    (from AliExpress Android)

Bu kumandayı kullanan var mı, önerir misiniz?

Kullanıyorum. Fena değil fakat yakın mesafe olması lazım. Bir de m8x cihazı standby da iken açmıyor.
  • Cevabın için teşekkür ederim. Everest kb 05 kumandaya bakıyorum.Vatan'da var. 80 tl. İndirimdeymiş. kb 03 modeli ise 49 tl internette.
    Yurtdışından bu aralar çok geç geliyor, yılbaşı nedeni ile süre daha da uzar.

Karar veremedim henüz...

• M8S plus modeline 64 gb sd kart takılıyor mu? Yoksa limit 32 gb mı sd kartta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 3 Aralık 2016; 9:03:44 >
  • M8s plus Tüplü televizyona bağlanabilir mi sıksık memlekete tatile gidiyorum lazım olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

M8s plus Tüplü televizyona bağlanabilir mi sıksık memlekete tatile gidiyorum lazım olucak

M8S Plus'ta av çıkışı varmı yokmu bilmiyorum varsa 3.5 jack to Tos Kablo ile bağlarsın Eğer AV çıkış yoksa
    Bununla Bağlarsın,

• quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

quote:

Orijinalden alıntı: instance

M8s plus Tüplü televizyona bağlanabilir mi sıksık memlekete tatile gidiyorum lazım olucak

M8S Plus'ta av çıkışı varmı yokmu bilmiyorum varsa 3.5 jack to Tos Kablo ile bağlarsın Eğer AV çıkış yoksa
    Bununla Bağlarsın,

Yani izlenir diyosun hocam bi kayıp filan olur mu? Bu ürünün adı nedir link varsa atabilirseniz çok iyi olur

• instance kullanıcısına yanıt
    İzlenir fakat görüntü kalitesi biraz düşer. ürün adı HDMİ to AV converter olması lazım.
    ürün Link'i maalesef yok. Ben önceden almıştım şimdi kenarda duruyor.
    Araştırmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 4 Aralık 2016; 9:24:5 >
  • Uygulamalari sd card a nasıl tasiyabiliriz acaba

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.