Şimdi Ara

M8S plus android TV box (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı üründen bende sipariş verdim. Android box'ları Uzun süredir inceliyordum. En sonunda sipariş verdim. İnşallah doğru karar vermişizdir. Beelink mini'ye elim çok gitti ama DTS özelliği olmamasından vazgeçtim.

Dual wifi ve 4 usb girişi olsaydı süper olurdu.
    Mx4'te 4 usb girişi vardı ama airplay yoktu.

Birinde olan diğerinde olmuyordu bu yüzden çok kararsız kaldım.

F/P açısından en iyisi bu gibi duruyor kağıt üzerinde. İnşallah Gelince test edeceğiz.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nech -- 13 Kasım 2016; 13:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kumanda nasıl arkadaşlar iş görür mü fiyatta fena değil?

Mele f10 pro çok iyi duruyorda pahalı malesef,android box fiyatı neredeyse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nech -- 13 Kasım 2016; 23:54:06 >

• natbolad kullanıcısına yanıt
    Senin cihaz büyük ihtimal kötü kalite klon. Nereden aldın? Link verir misin?

• nech N kullanıcısına yanıt
    kulanmadığım için bir yorum yapamam ama 4 senedir mele f10 kullanıyorum ilk çıkan modelini tık demedi maşallah cayır cayır çalışıyor. imknınız varsa mele f10 pro öneririm yıllarca sorunsuz kullanırsınız kim bilir kaç android box eskitir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Senin cihaz büyük ihtimal kötü kalite klon. Nereden aldın? Link verir misin?

gearbest'ten.
    Yukarıda da yazdım, bazı problemlerin çözümü ayarlarla geçti;
    -Açılıp kapanma, HDMI CEC'i kapadım.Galiba CEC'in bir ayarında aynı anda hdmı'ya bağlı başka cihaz olduğunda cihaz kendini kapıyor.
    -Kodi'nin reset atması, ayarlardan düzelttim.
    -mp3 okumama, güncellemeyle geçti, üzerine poweramp yükledim.
    -Film için altyazı sorunu, mxplayer ile düzelttim, kodiyle de sorun yok.

Şu an hiçbir sorun yok gibi, klasik android sorunları var işte.
    rii i8+'in dokunmatiği de bence hayal kırıklığı, cihazı tavsiye ederim ama rii'yi asla.
    Bilgine,
  • Arkadaşlar mini m8s var youtube da klavyede türkçe karekterler yok ayarlardan klavye dahil herşeyi türkçeye çevirmeme rağmen klavyede türkçe karekterler çıkmıyor bu sorun nasıl giderilir teşekkürler yanıtlar için
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,
    kodinin reset atmasıyla ilgili olarak sorununu,ayarlardan nasıl hallettiniz acaba?Açıklar mısınız bende de var aynı sorunlar.kodi 16.1 kurduğumda çok fazla reset atıyor,ama kodi 17 kurduğumda hiç reset atmadı şuana kadar en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

merhaba hocam,
    kodinin reset atmasıyla ilgili olarak sorununu,ayarlardan nasıl hallettiniz acaba?Açıklar mısınız bende de var aynı sorunlar.kodi 16.1 kurduğumda çok fazla reset atıyor,ama kodi 17 kurduğumda hiç reset atmadı şuana kadar en azından.

Merhaba,
    -Kodi, amlogic 905x ve 6.0 ile uyumsuzluk gösterebiliyormuş. eğer bazı linkler çalışmıyorsa basıldıktan sonra bekliyor ve o arada başka bir kanal açmak istiyorsanız "Unfortunately, Kodi has stopped" yazısı çıkıyor.
    Çözümü;
    +Stock kodi'yi silip sıfırdan kurun,
    +şu videodaki işlemi yapın.
    MFT - App Girl!youtube
    Kodi Crashing Fix with Android devices "Unfortunately, Kodi has stopped"
    https://www.youtube.com/watch?v=rGNYA4mWsxY&list=FL75QHHZ7wYvVPP1YAI0_TQg&index=1

Benimki böyle çözüldü, umarım sizinki de çözülür.

• sayaga kullanıcısına yanıt
    @Sayaga Arkadaşım.
    Kodi durdu hatasının çözümünü çok basit geçmiş mesajlarımda da yazmıştım zaten.
    Kodi'yi açtığınızda Sistem + video bölümüne gelip Sol alttki Kullanıcı Ayar düzeyi'ni Gelimiş veya uzman yaparak.
    Video Hızlandırma seçeneğindeki en üstteki Allow hardware Acceleration amcodec yazan yerin karşısındaki mavi işareti kaldırıyorsunuz. Bu kadar basit bir işlem.

Aynı zamanda restart atan veya ilk açılışta Dil seçeneği Çin'ce olan cihazlarıda HDMI CEC kapatılarak restart ve dil seçeneği sorunlarınıda yazmıştım.

@hollyland62 Arkadaşım bir zamanlar google play store'den türkçe klavye bulmuştum. Araştırmanı tavsiye ederim.

Kodi için güzel bir uygulama yalnız programdan sonra kodi'den çıkış biraz gecikmeli olmaktadır.
    http://s5.dosya.tc/server3/g1lefx/plugin.video.uiptv.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 17 Kasım 2016; 9:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

@Sayaga Arkadaşım.
    Kodi durdu hatasının çözümünü çok basit geçmiş mesajlarımda da yazmıştım zaten.
    Kodi'yi açtığınızda Sistem + video bölümüne gelip Sol alttki Kullanıcı Ayar düzeyi'ni Gelimiş veya uzman yaparak.
    Video Hızlandırma seçeneğindeki en üstteki Allow hardware Acceleration amcodec yazan yerin karşısındaki mavi işareti kaldırıyorsunuz. Bu kadar basit bir işlem.

Aynı zamanda restart atan veya ilk açılışta Dil seçeneği Çin'ce olan cihazlarıda HDMI CEC kapatılarak restart ve dil seçeneği sorunlarınıda yazmıştım.

@hollyland62 Arkadaşım bir zamanlar google play store'den türkçe klavye bulmuştum. Araştırmanı tavsiye ederim.

Kodi için güzel bir uygulama yalnız programdan sonra kodi'den çıkış biraz gecikmeli olmaktadır.
    http://s5.dosya.tc/server3/g1lefx/plugin.video.uiptv.zip.html

Merhaba hocam,cevabınız için çok teşekkür ediyorum.Forumu okudum ama demek biryerde gözümden kaçmış.Akşam eve gidince söyledikleriniz uygulayacağım.Çok sağolun.

• slm kodi 17 nasıl?sanırım hala beta aşamasında..yukleyıp deneyen var mı acaba?
  • brave34 kullanıcısına yanıt
    Ben kodi 17 kullanıyorum.Cihazla birlikte kurulu gelmişti.Ama ben onu kaldırıp 16,1 Jarvis kurup üzerine yapı kurduğumda her defasında kodi durduruldu hatası veya kapanma sorunları ile karşılaşıyordum.Bende kodi 17 ye geçtim ve bu sorunlarım ortadan kalktı açıkcası ben kodi 17 de kendi arayüzünü kullanıyorum.Şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  • benimde cihaz bugün geldi ama daha özgür olacam derke media pplayerime rahmet okuttu dts passthough yok blu ray menüleri açmıyor tamam ucuz ama bunu nerde kullanacaz youtube izlemek dışında
  • semihmurat S kullanıcısına yanıt
    Dts passtrough var hocam.

1 yildir kullaniyorum hic bir sikinti gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

Dts passtrough var hocam.

1 yildir kullaniyorum hic bir sikinti gormedim

normal dts yi bazen yoluyor ama dts ma olduğunu bildiğim bir filmi açıp passthrough dediğimde sesi pcm olarak yolluyor avr nin ekranında dtsma yanmıyor hocam bu arada cihaz direkt amfiye bağlı bu ses ayarlarınızı ve eğer cihazda varsa arc ayarlarınızı görüntü olarak paylaşabilirmisiniz acaba

bu arada cihaz bd iso ları full menü açmıyor herhalde

saygılar
    Sesi hdmi uzerinden mi yolluyorsunuz ?

Bluray iso olarak bir kere izledim, menusu acilmamisti...

Bu arada hangi program ile izliyorsunuz filmleri ?

• quote:

Sesi hdmi uzerinden mi yolluyorsunuz ?

sesi hdmi üzeri yolluyorum filmleri de kodi deen izliyorum
    Kodiden ayarlari yaptiysaniz, sorun olmaz, zaten yapmissiniz, dts ve dd passtrough yaptigi zaman avr de yaziyrsa tamamdir, her avrde dts hd ve true hd olarak ibare bulunmuyor

• quote:

Kodiden ayarlari yaptiysaniz, sorun olmaz, zaten yapmissiniz, dts ve dd passtrough yaptigi zaman avr de yaziyrsa tamamdir, her avrde dts hd ve true hd olarak ibare bulunmuyor

avr de yazmıyor zaten sorun orada eski egreat media playerimi taktım ynı filmde passthrouht yaptı ekrandada yazıyor onu geri koyacam herhalde 40 gm dts ma film indirip pcm dinlemek olmaz keza bd iso da menü açmadı bir espirisi kalmadı bana
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.