Şimdi Ara

M8S plus android TV box (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Av çıkışı varmış hocam bu iyi oldu gerçekten. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

Av çıkışı varmış hocam bu iyi oldu gerçekten. Teşekkürler.

O zaman Alacağın bu kablo,
  • Arkadaşlar merhaba,
    .
    Bende M8 S mini II cihaz var. Çok memnunum ve sıkıntısız tüm ihtiyacımı görüyor. Cihaz hakkında detay bilgisi olan varsa bir şey sormak istiyorum. Biz geceleri sık sık film izliyoruz ve yalnız seyrettiğimde bluetooth kulaklığı cihaza bağlayıp izliyorum ve kimseyi rahatsız etmiyorum. Ancak bazen eşimde benimle aynı anda kulaklık ile izlemek istiyor. Sorum şu şekilde; iki bluetooth kulaklık cihaza aynı anda eşleşir mi ve aynı anda çalışıp sorun yaratmadan iki kulaklığa ses aktarıp film izlememizi sağlar mı? Olmaz diye düşünüyorum ben ama bir umut işte :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart go izleyemiyorum google kayıtlı olmayan cihaz uyarısı alıyorum çözümü olan var mı
  • Merhaba arkadaşlar. İyi forumlar.

TV de film izlemek için böyle bir cihaza ihtiyacım var. Sadece media player olarak internet üzerinden film ve dizi izleyeceğim. Full HD kalitesinde. İhtiyacımı giderir mi? Amacım dizi ve film izlemek sadece. Yada başka önereceğiniz böyle diş cihaz varsa da tavsiyeleri alabilirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Merhaba arkadaşlar. İyi forumlar.

TV de film izlemek için böyle bir cihaza ihtiyacım var. Sadece media player olarak internet üzerinden film ve dizi izleyeceğim. Full HD kalitesinde. İhtiyacımı giderir mi? Amacım dizi ve film izlemek sadece. Yada başka önereceğiniz böyle diş cihaz varsa da tavsiyeleri alabilirim. Teşekkürler.

Bu da iyidir de hocam beelink gt1i çok övüyolar. Bunun haricinde nvidia sheid tv var ama gerek yok o kadar para vermeye

• t 95 z plus hakkında bilgisi olan varmı aslında tv box tam anlamıyla nedir nasıldır kurulum yapmak gereklimi red button yükledim bi çok şeyi açmadığıda oluyor bu cihazıda araştırarak aldım gayet iyi gibi fakat youtube dada tam adam akıllı bi anlatım yok tavsiyeleriniz nedir konuyu güncel tutatlım lütfen yada link verebilirseniz sevinirim
  • krokodil06 kullanıcısına yanıt
    Cihaz Beelink GT1 ve Benim Kullandığım Alfawise S92 ile aynı chipseti kullanıyor.8 çekirdek Chipset S912 GPU ise ARM Mali-T820MP3
    Cihaz güzel ve seri cihaz fakat biraz pahalı tabiki
    Bulduğum Youtube Linkleri
    https://www.youtube.com/watch?v=0LATbsykEqM
    https://www.youtube.com/watch?v=qCeFw4EPccY
  • Merhabalar;

Ben de netten klasik M8s cihaz (plus veya mini değil) alarak android tv işine girdim. Sadece eski medya player bozulduğu için dts ve dolb dig ve yeni nesil sesleri yeni aldığım amfiye göndermekti amacım.
    Dün cihazı amfiye bağladım. HDMI üzerinden dts ve dolby seslerde sorun yok . DTS-MA seslerde ve filmlerde de avrnin dts ışığı yanıyor Herhalde dts -ma sesleri bu cihazla alabildiğimi gösteriyor.

Bu işe aniden giridim ve nette bi yerden bulduğum klasik M8s cihazı aldım (n11 den). Forumu okumamıştım.. Android kitkat4.4, s802 eski işlemci kullanıyor ama istediğim sesleri alıyorum. Bir arkadaş yukarda s905 işlemcili mini M8s II ile dts-ma sesleri alamadığını söylemiş (amfide pcm görünüyor diyor)..Bir arkadaş da s812 işlemcilerde dts-ma desteği yok demiş.

Sorum şu olacak. 15-20 tl farkla bu daha yeni cihazı mı almalıydım acaba?? İşlemci farkı, andriod 6.0 olması, android tv özelliklerini , mesela kodiyi kullandığımda fark yaratır mı?..Ama dediğim gibi esas amacım tüm yeni nesil sesleri avr den almaktı ?? Gerekirse cihazı iade edeceğim... Siz ustalar ne önerirsiniz ???

• quote:

Orijinalden alıntı: drcenk

Merhabalar;

Ben de netten klasik M8s cihaz (plus veya mini değil) alarak android tv işine girdim. Sadece eski medya player bozulduğu için dts ve dolb dig ve yeni nesil sesleri yeni aldığım amfiye göndermekti amacım.
    Dün cihazı amfiye bağladım. HDMI üzerinden dts ve dolby seslerde sorun yok . DTS-MA seslerde ve filmlerde de avrnin dts ışığı yanıyor Herhalde dts -ma sesleri bu cihazla alabildiğimi gösteriyor.

Bu işe aniden giridim ve nette bi yerden bulduğum klasik M8s cihazı aldım (n11 den). Forumu okumamıştım.. Android kitkat4.4, s802 eski işlemci kullanıyor ama istediğim sesleri alıyorum. Bir arkadaş yukarda s905 işlemcili mini M8s II ile dts-ma sesleri alamadığını söylemiş (amfide pcm görünüyor diyor)..Bir arkadaş da s812 işlemcilerde dts-ma desteği yok demiş.

Sorum şu olacak. 15-20 tl farkla bu daha yeni cihazı mı almalıydım acaba?? İşlemci farkı, andriod 6.0 olması, android tv özelliklerini , mesela kodiyi kullandığımda fark yaratır mı?..Ama dediğim gibi esas amacım tüm yeni nesil sesleri avr den almaktı ?? Gerekirse cihazı iade edeceğim... Siz ustalar ne önerirsiniz ???

amfinizde DTS ışığı yanıyorsa HD ses gelmiyor demek değil mi ? HD sesten downmix yapıp dts olarak çözüyor sesi.

• Yani dts-hd ışığı mı yanmalı aslında ? Ama her amfide bu ışık yanmıyor . Benimkinde de sanırım öyle sony nin yeni modeli dh-770 ..

Eğer dediğiniz gibiyse ki olabilir nasıl anlamalıyım acaba dts-hd sesi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

Cihaz Beelink GT1 ve Benim Kullandığım Alfawise S92 ile aynı chipseti kullanıyor.8 çekirdek Chipset S912 GPU ise ARM Mali-T820MP3
    Cihaz güzel ve seri cihaz fakat biraz pahalı tabiki
    Bulduğum Youtube Linkleri
    https://www.youtube.com/watch?v=0LATbsykEqM
    https://www.youtube.com/watch?v=qCeFw4EPccY

Ewet teşekkürler fakat net bi anlatım yok YouTube da genede teşekkür

• krokodil06 kullanıcısına yanıt
    Youtube'daki anlatımı ne yapacaksınız. Takıldığınız veya merak ettiğiniz nedir.
    Buraya yazarsanız elimizden geldiğince ben ve üyeler Bildiğimiz kadarı ile yardımcı oluruz.
  • Bi çok izlemediğimiz kanal var red button yüklemiştim çoğu açılmayan filmlerde var en mantıklı kolay en pratik neyi yüklesek lig TV hiç açılmıyor gene YouTube da izleyerek uygulamak daha kolay o açıdan demiştim millet şifreli kanalları nasıl izliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: krokodil06

Bi çok izlemediğimiz kanal var red button yüklemiştim çoğu açılmayan filmlerde var en mantıklı kolay en pratik neyi yüklesek lig TV hiç açılmıyor gene YouTube da izleyerek uygulamak daha kolay o açıdan demiştim millet şifreli kanalları nasıl izliyor

Film izlemek için Ben seyirtürk (Açılmayanlar oluyor),showbox ve megabox Kullanıyorum.Kodi'de exodus,uk turkish live ve Showbox kullanıyorum. Ligtv ilgi alanım değil.
  • Seyirturk ü de yüklemek gerek o halde youtubedan izleyerek yüklemek lazım redbuttonuda kaldırmak lazım çok yukleyince kasiyo survell t95 z plus tv box ım teşekkürler bilgi için

• quote:

Yani dts-hd ışığı mı yanmalı aslında ? Ama her amfide bu ışık yanmıyor . Benimkinde de sanırım öyle sony nin yeni modeli dh-770 ..

sesleri zaten ayırt etmenız çok zor. s905 işlemcili bir box ile anlarsınız ancak. o zaman dts hd yanar.
  • Anladığım kadarı ile mini M8S II işimi görecek (s905x işlemcili). Aldığım M8s klasik cihazın özelliklerinde

Dolby true HD ve dts Master HD passthrough özelliğinin olduğunu söylüyor.Ama ben mxplayer ve vkplayer ile olmadığını gördüm. KODİ uygulamasında bilemiyorumm.

Sorun çıkarmayacağını bildiğiniz bir tv box var mı bu yeni nesil sesleri çözebilen çok da uçuk fiyatlı olmayan ????
  • quote:

Anladığım kadarı ile mini M8S II işimi görecek (s905x işlemcili). Aldığım M8s klasik cihazın özelliklerinde

Dolby true HD ve dts Master HD passthrough özelliğinin olduğunu söylüyor.Ama ben mxplayer ve vkplayer ile olmadığını gördüm. KODİ uygulamasında bilemiyorumm.

Sorun çıkarmayacağını bildiğiniz bir tv box var mı bu yeni nesil sesleri çözebilen çok da uçuk fiyatlı olmayan ????

Beelink gt1

• quote:

Yani dts-hd ışığı mı yanmalı aslında ? Ama her amfide bu ışık yanmıyor . Benimkinde de sanırım öyle sony nin yeni modeli dh-770 ..

Merhaba.Bu konuda aklında ki hd seslerle ilgili problemleri kesin çözersin.
    https://forum.donanimhaber.com/zidoo-x9s-amp-x8-xtreamer-express-realtek-1295-chipset-android-medya-player-kullanicilari--120249299

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.