Şimdi Ara

M8S plus android TV box (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önbellei temizle değilde Verileri temizle seçeneğinden veriler temizlendiğinde M8S cihazlarda play store hatası halloluyordu. Sizin cihazı bilmiyorum.
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Hocam hala kullanıyormusun memnunsan ben de almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • home_sweet_chaos kullanıcısına yanıt
    dolby truhd kendi medya oynatıcısında sorunsuz,
    kodi 16.1 ile dolby digital olarak aktarıldı, vidon tarzı kodi ile ya da kodi 17de hd passthrough özelliği gelirse kodi ile de truhd görülebilir diye düşünüyorum

cihaz yoka tv kb2 s912

edit: dts hd yi de denedim, hem kodi hem kendi oynatıcısı ile dts olarak aktardı

sonuç olarak hem kodi hem kendi oynatıcısında dolby/dts sorunsuz,
    dolby truhd kendi oynatıcısında sorunsuz, kodide dolby digital olarak aktarıldı(kodi 16.1)
    dts hd hem kodi hem kendi oynatıcısında dts olarak aktarıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 15 Aralık 2016; 14:25:25 >

• Halillby H kullanıcısına yanıt
    Önbellek veriler ne var ne yok temizledim. Google play dışında google hizmetleri de temizledim. Açılmıyor hala play store ve youtube. Fabrika ayarlarına geri dönmek de istemedim. Başka sıkıntılar çıkabilir diye. Kaldım öylece

• Boxa bağlı bir taşınabilir harddiskim var arkadaşlar. Bu hdd ye bilgisayarımdan ağ üzerinden dosya atmam mümkün mü? wd live media player kullanırken ağ üzerinde direk görünüyordu ben de rahatlıkla atıyordum dosyaları hdd ye. Birkaç uygulama buldum ama onlarda cihazın kendi hafızasına atabiliyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalunya5

Boxa bağlı bir taşınabilir harddiskim var arkadaşlar. Bu hdd ye bilgisayarımdan ağ üzerinden dosya atmam mümkün mü? wd live media player kullanırken ağ üzerinde direk görünüyordu ben de rahatlıkla atıyordum dosyaları hdd ye. Birkaç uygulama buldum ama onlarda cihazın kendi hafızasına atabiliyorum sadece.

cihaza wifi file explorer kurun. programı açın programın verdıgı ip adresini pcden girin ama yavas atıyor.
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    O uygulamayı kullanıyorum boxa bağlı hddyi görüyor ama dosya atamıyor, sadece ordan dosya alabiliyorum, yükleme yok.
  • Arkadaşlar x96 ile m8s plus arasında kaldım. Bilgi sahibi arkadaşlar öneride bulunabilir mi. 2 gb ramli modeli ile 1 gb ramli modeli arasinda ne gibi farklar olur. Amacim hdd ile x265 filmler izlemek.
  • thermal kullanıcısına yanıt
    Merhaba , en az 2 GB RAM olsun. Uygulama geçişlerinde sıkıntı yaşamayin, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 20 Aralık 2016; 23:38:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mini M8S II aldım.Ürünü açtığımda güncelleme geldi fakat her seferinde yükleme sonrasında hata veriyor.Son güncellemeyi nasıl yapabilirim?yardımcı olurmusunuz?link,yükleme şekli vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crusader88

Arkadaşlar Mini M8S II aldım.Ürünü açtığımda güncelleme geldi fakat her seferinde yükleme sonrasında hata veriyor.Son güncellemeyi nasıl yapabilirim?yardımcı olurmusunuz?link,yükleme şekli vs.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz :)
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermal

Arkadaşlar x96 ile m8s plus arasında kaldım. Bilgi sahibi arkadaşlar öneride bulunabilir mi. 2 gb ramli modeli ile 1 gb ramli modeli arasinda ne gibi farklar olur. Amacim hdd ile x265 filmler izlemek.

2 gb ramli x96 model siparişi verdim, umarım pişman olmam.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar x96 ile m8s plus arasında kaldım. Bilgi sahibi arkadaşlar öneride bulunabilir mi. 2 gb ramli modeli ile 1 gb ramli modeli arasinda ne gibi farklar olur. Amacim hdd ile x265 filmler izlemek.

aynen bende x96 14 aralık ta sipariş verdim cihazın gelmesini bekliyorum
  • quote:

quote:

Hocam ürün elinize geçtikten sonra ilk kullanımlarınıza dair yorumlarınızı alabilirsem sevinirim ben de aynısını almayı düşünüyorum çünkü.

• Arkadaşlar mini ms8 II sini ota üzerinden değilde, tf card/setup şeklinde güncelleyen yokmu?Bi yardımcı olursanız,eğer konuya vakıfsanız.
  • home_sweet_chaos kullanıcısına yanıt
    HD sesleri kayıpsız aktaran bir cihazsa aranan , Zidoo X9S aradığınız cihazlardan birisi.

Zidoo X9S'i ben her ne kadar TV paneline bağlı olarak kullansamda , AVR ile kullanan arkadaşlar HD sesleri kayıpsız olarak ilettiğini belirtiyorlar.

Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crusader88

Arkadaşlar mini ms8 II sini ota üzerinden değilde, tf card/setup şeklinde güncelleyen yokmu?Bi yardımcı olursanız,eğer konuya vakıfsanız.

Cihazının üzerindeki fw versiyonu kaç.
    Eğer Güncellemek isteyip te güncelleyemediğin 582MB olan 13.10.16 rv 106 fw ise özelden mail adresini gönder wetransfer ile sana göndereyim.

NOT: Mimi M8S II 2GB Ram 8GB Rom olan fw dir. 2GB Ram 16GB Rom cihazlarda denemedim.Sorumluluk sana ait olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 22 Aralık 2016; 10:50:17 >
  • Digiturk play sorununu cozebilen oldu mu acaba?
  • Durum çubuğu veya alt menüyü açabilen var mı? Net te birkaç yol gösterdiler fakat sanarım bu fw kilitlenmiş, yada benim kutuda durum bu. Birde kendi kumandasındaki home tuşu çalışmıyor. Fabrika ayatlsrına da döndüm durum değişmedi, tuşa basınca sadece mouse simgesi kayboluyor.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.